ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Total Curve Pills
Total Curve Pills

Rintoja Kohottava Kapseli - Total Curve

60 Kapselia | Kohottaa ja muokkaa rintoja luonnollisesti ilman haittavaikutuksia.

Yhteenveto

Total Curve on innovatiivinen yrtti- ja kasvipohjainen ravintolisä, joka on suunniteltu erityisesti naisille. Tuote on valmistettu luonnollisten ainesosien yhdistelmästä ja uusi paranneltu koostumus hyödyntää suosittuja, naisille sopivia kasviyhdisteitä, jotka muokkaavat rintoja ja antavat niille täyteläisyyttä. Total Curve sekä kohottaa että muokkaa rintoja luonnollisesti ilman haittavaikutuksia.

 • Suunniteltu naisille ja heidän muodoille
 • Uusi, paranneltu EU -seos
 • Sisältää bioflavonoideja sekä naisille hyödyllisiä kasviyhdisteitä
 • Sisältää Fenkolia, Soijapapua ja Resveratrolia
 • Vain 2 helposti nieltävää kapselia päivässä
 • Hyvä yhdistelmä Total Curve Geelin kanssa

Tämä luonnollinen ravintolisä koostuu useista kasvipohjaisista ainesosista kuten soijaisoflavonoideista, resveratrolista, humalasta ja fenkolista, ja jotka kaikki sopivat naisille sekä naisten vartaloille. Total Curve on luonnollinen ravintolisä ja näin ollen se soveltuu kaikenikäisille naisille. Vain 2 kapselia päivässä riittää ja tuote on helppo sekä miellyttävä lisä päivittäisiin rutiineihin.

 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Halal
 • Kosher

Miksi naiset valitsevat rintojen parannuksen?

Kaikenikäiset naiset haluavat muokata rintojensa ulkonäköä useista syistä. Seksuaaliterveyden alan lehdessä tehdyn tutkimuksen mukaan jopa noin 70 % naisista ikävuosilta 18 - 65 kertoivat olevansa tyytymättömiä rintojensa kokoon tai muotoon. Tämä hämmentävä prosenttiosuus saattaa tuntua jopa shokeeraavalta, mutta jos mietit syitä, jotka voivat johtaa tähän, löydät varmasti lähipiiristäsi jonkun, joka on jollakin asteella tyytymätön rintojensa ulkonäköön. Alla on lueteltu muutamia syitä, jotka voivat vaikuttaa rintojen ulkonäköön:

 • Ikä
 • Hormonit
 • Painonvaihtelu
 • Raskaus
 • Geenit

Kyse ei aina ole pelkästää rintojen koosta, sillä joskus rintojen muokkaamiseen löytyvät myös todelliset syyt. Eivät kaikki rintojaan muokkaavat naiset ole pornotähtiä, julkkiksia tai 20-vuotiaita onnenonkijoita; itseasiassa tutkimusten mukaan naiset ikävälillä 30 - 39 ovat niitä, jotka haluavat muokata rintojaan eniten. Tämä puolestaan johtuu siitä, että rinnat muuttuvat lasten saannin sekä ikääntymisen myötä, jolloin ne menettävät kimmoisuuden, volyymin sekä elastisuuden. Itsetunto ja itseluottamus ovat myös tunnettuja syitä siihen, miksi naiset haluavat muokata ja parantaa rintojaan.

Mitä Phytoestrogeenit ovat?

Phytoestrogeeni ilmenee luonnollisena yhdisteenä muun muassa soijassa, pavuissa, humalassa, täysjyvässä, siemenissä, marjoissa, viljassa ja fenkolissa. Phytoestrogeeniä tavataan myös harvinaisemmissa yrteissä kuten Dong Quai, Puna-Apila ja Alfalfa.

Kasviperäisenä estrogeenina se toimii kasveissa luonnollisena suojana tuholaisia vastaan. Kasvi erittää myös yhdistettä joka säätelee esimerkiksi eläinten hedelmällisyyttä. Tästä syystä yhdistettä pidetään hyödyllisenä myös naisille, jotka haluavat lisätä naisellisuuttaan luonnollisella tavalla. Yleensä kasvit, jotka sisältävät runsaasti phytoestrogeenia, ovat paljon käytettyjä luonnollisena lisänä rintoja muokkaavissa tuotteissa.

Total Curve

Tämä kasviperäinen ravintolisä on luonnollinen valinta naisille, jotka etsivät luonnollista tapaa muokata rintojaan, koska se on suunniteltu erityisesti naisille sekä naisten muodoille. Total Curve koostuu useista luonnollisista ainesosista, jotka ovat suosittuja naiseuden lisäämisessä. Total Curve ravintolisä on suunniteltu silmällä pitäen nimenomaan luonnollista menetelmää kivuliaiden ja kalliiden toimenpiteiden sekä kemiallisten menetelmien sijaan. Tuotteen sisältämät, huolellisesti valitut kasviainesosat ovat kantaneet mukanaan naiseuden salaisuutta jo sukupolvien ajan ja nyt nämä ovat saatavilla oikein annosteltuna myös helposti nieltävissä kapseleissa. Täydellinen tuote naisille, jotka haluavat parantaa luonnollista naisellista kauneuttaan. Total Curve on kivuton vaihtoehto ja sopii kaikenikäisille naisille.

Total Curve Ainesosat

Tuotteen aktiiviset ainesosat ovat jokainen valittu niiden hyödyllisten ominaisuuksien mukaan. Total Curve tuotteen koostumus modernisoi tunnettuja kasviyhdisteitä, mitä naiset ovat käyttäneet jo vuosituhansien ajan. Tuotteeseen on annosteltu yhdisteet juuri oikeina määrinä ravintolisän muotoon. Total Curve sisältää muun muassa seuraavia aktiivisia ainesosia:

Käyttö

Total Curve kapseli on helppo ottaa ja koska ne ovat suunniteltu säännölliseen käyttöön, ei niillä ole vaikutusta päivittäisiin rutiineihin (kuten vaikkapa leikkaus tai muut tavat). Ota kaksi kapselia päivässä ruokailun yhteydessä. Kuten aina uuden ravintolisän käyttöönotossa, suosittelemme, että tarkistat ainesosaluettelon mahdollisten allergioiden vuoksi. Älä ylitä 4 tabletin rajaa 24 tunnin sisällä.

Ostetaan usein yhdessä

Alennusmyynti Fenugreek Sarviapila Öljy
Fenugreek Sarviapila Öljy

100 ml öljy | Saavuttaa täyteläisemmät ja kiinteämmät rinnat phytoestrogeenihormonin avulla

8.39€ 13.99€

+
Rintojen Kohotus- ja Kiinteytysgeeli
Rintojen Kohotus- ja Kiinteytysgeeli

88 ml Geeli | Volufiline® ainesosaa sisältävä geeli hohottaa, kiinteyttää ja muotoilee rintojasi

34.99€

1 Tuote(tta)

8.39€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(83)
4 Tähteä
(42)
3 Tähteä
(10)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

90.15% pohjautuen 135 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Varmaankin auttaa, tuloksia ei lyhyen ajan käytöstä osaa vielä sanoa.

S Seppo L
Verified Purchase

Kapseleita hyvinvointiin, olen tyytyväinen, hämmästynyt. Kiitos.

K Kaija
Verified Purchase

Ei ole hirveästi kurvit lisääntyneet.

E Eriikka E
Verified Purchase

Rinnat tuntuu kiinteämmiltä ja tuote paransi itseluottamustani rintojen suhteen.

A Anni
Verified Purchase

En odottanut paljoa ravintolisältä, olen aina halunnut hieman kohotusta poveeni. Olen jopa harkinnut leikkausta, mutta en halua siihen ryhtyä sillä haluan imettää tulevia lapsiani. Tämä ravintolisä toi hieman lisää itseluottamusta. Suosittelen.

K Katri
Verified Purchase

Hyviä on, namskis. En olisi osannut odottaa, että löytäisin tällaisen tuotteen.

L Leena
Verified Purchase

Tuote lupaa taikoa kurvit, katsotaan miten käy! Sain tilaukseni juuri ja odotan innolla sen vaikutuksia.

O O
Verified Purchase

Olin aluksi vähän epäileväinen mutta päätin ottaa riskin ja kokeilla. Hauskan oloinen tuote, olen käyttänyt vasta muutaman päivän eli tuloksia ei näy vielä.

K Kira
Verified Purchase

Mainiota, mainiota!

R R
Verified Purchase

Vautsi mikä tuote, olen saanut kavereiltani jo kehuja vartalooni liittyen.

T Taina

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä