Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Total Curve

88 ml Geelit | Intensiivinen ja päivittäinen rintoja kohentava geeli

Yhteenveto

Total Curve geeli tarjoaa sinulle ulkoisen ja miellyttävän hoitomuodon, jonka avulla voit kohentaa itseluottamustasi helposti. Geeli on erityislaatuinen sekoitus tieteellisesti tutkittuja raaka-aineyhdistelmiä sekä luonnonmukaisia kasviperäisiä ainesosia ja se on suunniteltu kohottamaan rintojesi ulkomuotoa ilman kirurgisia toimenpiteitä tai muita aggressiivisia kauneushoitoja. Voit nyt ottaa askeleen eteenpäin kohti uutta tulevaisuutta ja kohottaa itsevarmuutesi ennennäkemättömälle tasolle syvähoitavan Total Curve geelin avulla.

 • Kohottaa, kiinteyttää ja muotoilee rintojasi
 • Sisältää kliinisesti tutkittua Volufiline® ainesosaa
 • Tehostavina raaka-aineina muun muassa aloe veraa, mangoa ja merilevää
 • Rauhoittava, kosteuttava ja raikas koostumus
 • Nopeasti imeytyvä kahdesti päivässä levitettävä helppokäyttöinen geeli
 • Saavuta ihanteellisin lopputulos yhdistämällä geeli Total Curve ravintoainekapseleihin

Moni nainen kaipaa jossain vaiheessa elämäänsä kiinteämpiä, terhakampia ja pehmeämpiä rintoja. Nyt sinulla, ja monella muullakin naisella, on mahdollisuus tarttua Total Curve geeliin ja saavuttaa juuri haluamasi rinnat helposti ja terveellisesti. Geelin tarkoituksena on sulautua vaivattomasti päivittäiseen ihonhoitorutiiniisi ja ravita sekä hoitaa rintojasi samalla. Total Curve geeli auttaa sinua palauttamaan itsevarmuutesi ja astumaan luottavaisin mielin kohti uutta tulevaisuutta.

 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Halal
 • Kosher
32.99€

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Naisten toiveet paremmista rinnoista

Naiset haluavat kohentaa rintavarustustaan lukuisista eri syistä. Jotkut ovat lähtökohtaisesti perin tyytymättömiä luonnollisiin rintoihinsa ja joidenkin rinnat ovat kokeneet runsaasti muutoksia eri elämänvaiheiden takia. 70% 18–65-vuotiaista naisista haluaisivat tavalla tai toisella muokata rintojansa. Suurin osa naisista on tyytymättömiä etenkin rintojensa kokooon sekä muotoon kertoo International Journal of Sexual Health lehteen tulleet vastaukset. Prosentuaalisesti näin suuri otanta kehoonsa negatiivisesti suhtautuvista naisista on monisyinen asia, ja esimerkiksi vahvasti ulkonäkökeskeinen yhteiskuntamme voi olla osasyyllinen. Muun muassa seuraavat seikat voivat vaikuttaa naisten tyytymättömyyteen rintoihinsa:

 • Geeniperimä
 • Raskaus
 • Ikä
 • Hormonit
 • Painonvaihtelu
 • Elämäntavat

Mitkä tahansa näistä syistä voivat vaikuttaa suuresti itseluottamukseen sekä kehonkuvaan iästä ja elämäntyylistä riippumatta. Suurin osa naisista kokee etenkin iän tuomat muutokset lannistavina ja toteaa että erityisesti kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen rinnat ovat muuttaneet muotoaan ja menettäneet kiinteyttään joko raskauden tai iän tuomien hormonaalisten muutosten takia. Ulkonäköpaineet koskettavat kaikkia, eikä ole syytä, miksi niitä ei voisi korjata juuri kiinteytykseen erikoistuneilla tuotteilla.

Volufiline®: Suunniteltu juuri sinun muodoillesi!

Volufiline® on johdettu saponiineista jotka ovat rakenteeltaan glykosidien kaltaisia. Tässä tapauksessa ne on löydetty kasvikunnasta, kiinalaisesta lääkekasvista nimeltä Zhu Mu. Volufiline® on suunniteltu erityisesti palauttamaan rintojesi kadotetun muodokkuuden ja parantamaan niiden kiinteyttä. Volufiline® on useiden tieteellisten tutkimusten tulos ja käynyt läpi lukuisat kliiniset tutkimukset. Saponiinien ominaisuuksien todettiin laboratoriotutkimuksissa vahvistaneen ihmisen luonnollista rasvakerrosta jopa 8.4% kahden kuukauden aikana.

Total Curve geeli

Tuotteemme on suunniteltu avuksi juuri naisten kehoa koskevien kauneusvirheiden hoitamiseen ja on uniikki sekä täysin luonnollinen ulkoinen ihonhoitomenetelmä, joka soveltuu kaikille. Geeli on yhdistelmä perinteisiä sekä luonnonmukaisia ja kasvipohjaisia ainesosia, ja sen tehokkuutta on tutkittu useissa eri laboratoriokokeissa. Total Curve geeli on suunniteltu juuri sinulle, joka haluat nauttia jälleen itsevarmasta olosta ja tuntea olosi hyväksi kehossasi. Tuote on täysin turvallinen sekä helppokäyttöinen ja tarjoaa vaihtoehtoisen hoitomuodon etenkin jos et halua muuttaa ulkonäköäsi lääketieteellisten toimenpiteiden avulla. Total Curve geeli ei aiheuta sivuvaikutuksia ja on kosmeettisiin leikkauksiin verrattuna erittäin edullinen vaihtoehtohoito. Tuote korostaa rintojesi luonnollisuutta tehden niistä kiinteämmät ja sileämmät säännöllisen käytön tuloksena. Tuote soveltuu kaikille naisille ikään tai vartalotyyppiin katsomatta.

Aktiivisesti rintoja kohottavia ainesosia

Total Curve geeli on yhdistelmä tarkoin valittuja ainesosia. Tuote sisältää kuusi täysin luonnonmukaista raaka-ainetta, joista jokainen erikseen auttaa sinua saavuttamaan kiinteämmät, täyteläisemmät ja muodokkaammat rinnat. Nämä kasviperäiset tuotteet tehoavat kukin omillaan, mutta yhdessä Volufiline® tehokkuuden kanssa nostavat kiinteyden aivan omaan luokkaansa.

Aloe Vera
Aloe Vera
Aloe vera on todellinen tropiikin ihmekasvi, jota on käytetty vuosisatojen ajan ihonhoidon yhtenä raaka-aineista. Kasvista saatava uute on tunnettu sen raikastavista ja kosteuttavista ominaisuuksista. Tutkijat ovat jo pitkään tarkastelleen kasvin suojaavia ominaisuuksia, etenkin sen tehokkuutta vapaita radikaaleja vastaan. Aloe veraa hyödynnetään ihon kiinteyttämisessä sekä vahvistamisessa. Lue lisää täältä.
Algae Extract
Merileväuute
Ennen aikaan vähemmän tunnettu, mutta nykyään paljon käytetty merilevä on täynnä ihmiselle elintärkeitä mineraaleja sekä A-, B-, C- ja E-vitamiineja. Leväpohjaiset tuotteet auttavat ihoa imemään kosteutta paremmin sekä edistävät ihon pehmeyttä ja kimmoisuutta. Raaka-aine toimii korostamaan ihosi ulkoisia ominaisuuksia. Lue lisää täältä.
Vitamin C
C-vitamiini
C-vitamiinia löytyy etenkin sitrushedelmistä ja se on ihoa hellivä vitamiini. C-vitamiini tehostaa kehon omaa kollageenin tuotantoprosessia. Tämä taas on elintärkeä proteiini, joka uudistaa ja korostaa ihon ulkoisia ominaisuuksia. Vitamiini suojaa myös soluja vanhenemiselta ja stressiltä. Se muokkaa, kiinteyttää ja taistelee ihon ikääntymistä vastaan.
Mango Butter
Mango
Tämä eksoottinen hedelmä on erityisesti tunnettu ihoa syväravitsevista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan. Mangosta saatava uute pehmentää ja hellii ihoasi ja ravitsee sitä tehokkaasti. Vaikka mangon hedelmäuutteen tekstuuri onkin paksu imeytyy se silti erittäin nopeasti ihoon ja sen universaalisti todetut ihoa parantavat vaikutukset ovat tehneet siitä kestosuosikin ihonhoito- ja kosmetiikka-alalla.
Bearberry Extract
Sianpuolukkauute
Sianpuolukkaa tavataan Pohjois-Amerikan metsissä ja se on ollut ravintoarvojensa takia osa ihmisten ruokavaliota aina esi-isistämme lähtien. Nykyään sianpuolukkaa käytetään pääasiassa kosmetiikkateollisuudessa, koska sillä on tutkitusti ihoa nuorentavia vaikutuksia. Sianpuolukka nuorentaa tutkitusti ihoa ja suojelee sitä iän tuomilta solumuutoksilta.
Caffeine
Kofeiini
Yleisesti kofeiini tunnetaan sen piristävistä koko kehon herättävistä vaikutuksista ja siitä syystä sitä käytetään tänä päivänä myös monissa ihon- sekä hiustenhoitoon keskittyneissä tuotteissa. Kofeiini kiinteyttää sekä virkistää kehoa aktivoimalla sitä sisältä päin.

Ainesosat

Puhdistettu vesi, propylene glycol, carbomer, triethanolamine, glyseriini, aloe vera uute, hydroxyethylcellulose, sianpuolukkauute, merileväuute, mangovoi, methylparaben, C-vitamiini, STR multi-peptide complex, sitrushappo, kofeiini, Volufiline®, luonnollisia sekä keinotekoisia hajusteaineita sekä säilöntäaineita.

Suositeltu käyttö

Total Curve geelin käyttö on helppo sisällyttää päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. Levitä ohut kerros kahdesti päivässä kaikkialle rintoihisi sekä niiden alle, hieroen kevyesti pyörivin liikkein kunnes geeli on kokonaan imeytynyt. Kehotamme käyttämään tuotetta säännöllisesti ainakin kolme kuukautta ja jatkamalla hoitoa pidempään, jotta saat varmasti parhaimmat tulokset.

Ohjeita

Total Curve geeli on hellävarainen ja helppokäyttöinen ravitseva geeli, jota levitetään iholle. Sillä ei ole mitään tunnettuja sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin jokaista käymään läpi ainesosalistan ja varmistamaan etteivät tuotteen raaka-aineet ole juuri sinua allergisoivia. Jos käytät säännöllisesti lääkkeitä, olet raskaana tai imetät, konsultoi lääkäriäsi ennen kuin aloitat tuotteen käytön. Tuotetta ei ole tarkoitettu lapsille.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

85.00% pohjautuen 11 Tuotearvostelut

Verified Purchase

-----------

M Maria H
Verified Purchase

Ehdoton tuote imetyksen jälkeen ;)

A Annamari
Verified Purchase

Muutaman viikon levityksen jälkeen näkyy tuloksia. Aika hyvä tuote

A Asiakas
Verified Purchase

Tehokas ja kiinteyttävä

R Ronja
Verified Purchase

Saletisti tulen ostamaan jatkossakin.

N N
Verified Purchase

Tissit tuntuu muutaman viikon jälkeen kiinteämmiltä, tattista vaan.

I Irmeli
Verified Purchase

Tilaus tuli nopeasti. Nyt tuloksia sitten odottelemaan

N Nimetön
Verified Purchase

Tyytyväinen tilaukseen!

V V
Verified Purchase

Kiitos!! Iso plussa. Tuun ostamaan jatkossakin.

N Nimetön
Verified Purchase

Kiitos!! Iso plussa. Tuun ostamaan jatkossakin.

H Helena
Verified Purchase

Kiitos!! Iso plussa. Tuun ostamaan jatkossakin.

J Johanna

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä