Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Total Curve Breasts Lifting And Firming Geeli 88ml Geeli | Rintoja kohottava ja kiinteyttävä geeli

Leading Edge Health

30.95€

Näytä lisää

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Total Curve on täysin luonnollinen, rintoja kohottava ja kiinteyttävä geeli, joka auttaa sinua vahvistamaan naisellista itsetuntoasi. Tuotteen yrtit sisältävät kehon omaa estrogeenin tuotantoa jäljitteleviä hormoneja ja voivat sisältäpäin auttaa sinua lisäämään muotojasi.

 • Tuotteen avulla voit saavuttaa nuorekkaammat ja täyteläisemmät rinnat
 • Kliinisesti osoitettu lisäävän rintojen kokoa jopa 8,4% kahdessa kuukaudessa
 • Luonnolliset aineosat auttavat tasoittamaan ihon sävyä
 • Sisältää 3% volufilinea tarjoten mahdollisimman hyvät tulokset

Total Curve rintoja kohottava ja kiinteyttävä geeli on täydellinen tuote naisille, jotka ovat tyytymättömiä rintoihinsa. Naisen rinnat voivat menettää ulkonäköään ajan myötä riippuen useista tekijöistä, kuten raskaus, imetys, painon muutos ja ikääntyminen. Tämä loistaa tuote auttaa vähentämään näitä vaikutuksia ilman kalliita leikkauksia. Säännöllisellä päivittäisellä käytöllä, tämä intensiivinen geeli rinnoille auttaa parantamaan rintojen muotoa ja kokoa vahingoittamatta niiden rakennetta.

Lue lisää

Mikä Total Curve -geeli on?

Total Curve on rintoja kohottava ja kiinteyttävä geeli, jonka avulla voit saavuttaa nuorekkaammat ja täyteläisemmät rinnat. Tämä geeli on täydellinen tuote nuorekkaampia rintoja tavoitteleville. Se sisältää 3% volufilinea, joka auttaa parantamaan rintojen kokoa lisäämällä rasvahappoja rintojen kudoksiin. Tämä kliinisesti testattu hoito on turvallinen, luonnollinen ja kustannustehokas vaihtoehto kalliille rintaleikkauksille. Tämä upea geeli tarjoaa edullisen ja luontevan mahdollisuuden parantaa rintojen ulkonäköä rinnat.

Miten tuote toimii?

Total Curve –geelin vaikuttava aine on volufiline, joka yhdessä sarsasapogeenin ja hydratun polyisobuteenin kanssa edistävät rasvahappojen kasvua rintojen kudoksissa parantaen näin rintojen koko täysin luonnollisesti.

Toisin kuin muut tuotteet markkinoilla, Total Curve rintojen kohottava ja kiinteyttävä geeli ei johda hormonaalisiin sivuvaikutuksiin, joten sinun ei tarvitse pelätä progesteronin tai estrogeenin mahdollisia sivuvaikutuksia. Tämä geeli sisältää ainesosia, jotka tehostavat rintojen omia ja terveitä ominaisuuksia. Lisäksi luonnon kasvitieteelliset ainesosat parantavat rintojen ihon yleiskuntoa ja ulkonäköä.

Mitä ainesosia tuote sisältää?

Jokainen Total Curve geelin ainesosa on sisällytetty tuotteeseen hyödyntämään sen ainutlaatuisia ominaisuuksia auttaen parantamaan rintojen ulkonäköä, kokoa ja lujuutta. Nämä ainesosat pitävät sisällään:


*Koska kehomme ovat kaikki erilaisia, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen.

 • Aloe vera: Tunkeutuu ihoon nopeasti, auttaa ravitsmaant ja elvyttämään soluja samalla, kun se parantaa sisäisiä kudosvauriota antaen luonnollisen virkistävän vaikutuksen sekä auttaa säilyttämään hyvän verenkierron.
 • C-vitamiini: Auttaa edistämään kollageenin tuotantoa, keskeisintä ihon rakenteellista proteiinia. Se on myös voimakas antioksidantti auttaen vähentämään mahdollisia vapaiden radikaalien aiheuttamia ihovaurioita.
 • Sianpuolukka uute: Anti-toksiini, joka auttaa lisäämään solujen uusiutumista torjuten vapaita radikaaleja ja ehkäisten muiden ihosairauksien puhkeamista. Se sisältää luonnollista ainetta nimeltä arbutin, joka rauhoittaa ihoa ja auttaa tasoittamaan ihon sävyä kaikilla ihotyypeillä.
 • Levä uute: Sisältää runsaasti mineraaleja, jotka pehmentävät ja silottavat ihoa antamalla sille mahdollisuuden säilyttää ylimääräistä kosteuttaan. Sillä on olennaisia kiinteyttäviä ominaisuuksia, jotka vähentävät näkyviä ikääntymisen vaikutuksia iholla auttamalla ihoa säilyttämään pehmeytensä.
 • Mango-voi: Tarjoaa ihoa pehmentäviä, rauhoittavia ja suojaavia vaikutuksia, palauttaen ihon luonnollisen joustavuuden estäen samalla ihosolujen rappeutumista. Tämä poikkeuksellinen ainesosa löytyy monista ihonhoitotuotteista sen ainutlaatuisen ihoa täydentävien ominaisuuksien vuoksi.
 • Kofeiini: Sisältää tehokkaita antioksidantteja, jotka hyökkäävät vapaita radikaaleja vatsaan suojellakseen ihoa rypyiltä, aurinkoläiskiltä, juonteilta ja vähenevältä joustavuudelta parantaen ihon ulkonäköä.

Miten tuotetta käytetään?

Tämä rintoja kohottava ja kiinteyttävä geeli on tarkoitettu käytettäväksi kahdesti päivässä, mieluiten kerran aamulla ja kerran illalla. Levitä vain ohut kerros geeliä molempien rintojen iholle pitäen huolta, että et unohda rintojen alaosaa. Hiero rintoja, kunnes geeli on täysin imeytynyt. Kun geeli on kokonaan imeytynyt, se ei rajoita auringonottoa, urheilua tai uintia. Varmistamalla parhaat tulokset, suosittelemme tuotteen pitkäaikaista käyttöä.

Kuinka nopeasti voin nähdä tuloksia?

Total Curve rintoja kiinteyttävä ja kohottava geeli sisältää täysin luonnollisia ainesosia, joten tulokset vaihtelevat yksilöstä toiseen. Useimmat käyttäjät ovat ilmoittaneet näkevänsä tuloksia kuuden viikon kuluessa hoidon aloittamisesta. Parhaan tuloksen saamiseksi on suositeltavaa, että käytät geeliä päivittäin 2-3 kuukauden aja.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Total Curve -geeli sisältää vain täysin luonnollisia ainesosia eikä tuotteella ole havaittuja sivuvaikutuksia. Tutustu kuitenkin ainesosaluetteloon ennen tuotteen käyttöä ja varmista, ettet ole allerginen jollekin ainesosista.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (80% pohjautuen 2 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Ehdoton tuote imetyksen jälkeen ;)
 • * Muutaman viikon levityksen jälkeen näkyy tuloksia. Aika hyvä tuote
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi