Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Total Curve yhdistelmäpakkaus

Yhdistelmäpakkaus | Intensiivinen ja päivittäinen rintoja kohentava geeli & kapselit

Yhteenveto

Total Curve yhdistelmäpakkaus yhdistää innovatiivisella tavalla sekä ravintoainekapselit että hellävaraisen ja rauhoittavan ihogeelin, jotka ovat suunniteltu tarjoamaan ratkaisun naisten rintojen kiinteyttämiselle ilman aggressiivisia leikkauksia tai muita kauneuskirurgisia toimenpiteitä. Total Curve Combo on suunniteltu kohottamaan, kiinteyttämään ja muokkaamaan rintojasi niin että tulokset näkyvät ulospäin ja saavat rintasi tuntumaan nuorekkaammilta. Tuotteet ovat täysin luonnonmukaisista ja kasvipohjaisista raaka-aineista johdettuja ja suunniteltu ravitsemaan sekä kehoasi että itsetuntoasi säännöllisessä käytössä.

 • Suunniteltu erityisesti naisen vartalotyypille
 • Kohottaa, kiinteyttää ja muotoilee
 • Rauhoittava, kosteuttava ja raikas geelikoostumus
 • Geeli hyödyntää kliinisesti tutkittua Volufiline® teknologiaa
 • Hoitomuodot täydentävät toisiaan saumattomasti
 • Kahdesti päivässä käytettävä helppokäyttöinen tuotesarja

Jokainen nainen on varmasti joskus nähnyt tai kuullut varoittavia huomioita kauneuskirurgisista leikkauksista ja niiden mahdollisista sivuvaikutuksista. Moni kuitenkin toivoo, että rintojen kohentamiseen löytyisi toisenlaisia ratkaisuja. Nyt voit huoletta tarttua Total Curve Combo tuotesarjaan ja luottaa siihen, että tuotteemme ovat hellävaraisia ja turvallisia, sekä niitä varten on tehty paljon tieteellistä tutkimusta. Kahdesti päivässä käytettävä tuotesarja nostaa takuuvarmasti itseluottamuksesi uudelle tasolle ja vaikuttaa siten koko kehosi hyvinvointiin.

Naisten toiveet rintojen kohennukseen

Naiset haluavat kohentaa rintavarustustaan lukuisista eri syistä. Jotkut ovat lähtökohtaisesti perin tyytymättömiä luonnollisiin rintoihinsa ja joidenkin rinnat ovat kokeneet runsaasti muutoksia eri elämänvaiheiden takia. 70% 18–65-vuotiaista naisista haluaisivat tavalla tai toisella muokata rintojaan, kertoo International Journal of Sexual Health -lehdessä julkaistu tutkimus. Prosentuaalisesti luku saattaa kuulostaa korkealta, mutta epätyytyväisyyteen voivat vaikuttaa myös monet luonnolliset seikat, kuten esimerkiksi:

 • Geeniperimä
 • Raskaus
 • Ikä
 • Hormonit
 • Painonvaihtelu
 • Elämäntavat

Kuka tahansa nainen voi tuntea nämä vaikutukset kehossaan, iästä tai elämäntyylistä riippumatta. Eniten kehon ulkonäölliset muutokset tuntuvat kuitenkin koskettavan naisia 30–39 ikävuoden välillä. Ikääntymisen merkit, hormonaaliset muutokset ja esimerkiksi raskaus vaikuttavat kehon rakenteisiin huomattavasti. Jokainen nainen kärsii jossain vaiheessa itsetunto-ongelmista, mutta niihin on onneksi olemassa ratkaisuja.

Geelin uskomaton Volufiline® teknologia

Volufiline® on erityisen innovatiivinen ja uusi ainesosa, joka palauttaa rintasi kimmoisiksi ja kiinteiksi. Volufiline® on johdettu kiinalaisesta lääkekasvista nimeltä Zhu Mu ja se sisältää runsaasti saponiineja. Joukko tutkijoita kehittivät Volufiline®, jonka jälkeen sen vaikutuksia analysoitiin lukuisissa. eri laboratoriotutkimuksissa. Saponiinit tehostavat lipogeneesiä, eli kehon ylimääräisen glukoosin muuttamista varastorasvaksi. Tässä tapauksessa niiden todettiin vahvistaneen ihmisen luonnollista rasvakerrosta jopa 8.4% kahden kuukauden aikana.

Kapseleiden voimakkaat fytoestrogeenit

Fytoestrogeenejä löytyy monesta eri kasvikunnan ainesosista, etenkin marjoista mutta myös muun muassa fenkolista, herneistä, soijasta, jyvistä ja viljoista sekä hamppukasveista, kuten humalasta. Fytoestrogeenien on todettu säätelevän niitä syövien eläimien hedelmällisyyttä, minkä vuoksi niiden uskotaan myös tehoavan naisten kehon muutoksiin ja auttavan korostamaan naisellisia muotoja. Raaka-ainetta käytetään etenkin rintojen rasvakerroksen vahvistamiseen ja aktivoimiseen.

Total Curve yhdistelmäpakkaus

Total Curve kapselit ja geeli on suunniteltu toimimaan yhdessä sekä ulkoisesti että sisäisesti. Niiden tarkoituksena on yhdessä auttaa sinua saavuttamaan terhakkaammat, täyteläisemmät ja kiinteämmät rinnat. Molemmat tuotteet ovat luonnonmukaisista ja kasviperäisistä tuotteista johdettuja ja soveltuvat niille, jotka haluavat aktiivisesti muuttaa rintojensa ulkomuotoa ilman aggressiivisia leikkauksia tai kauneuskirurgisia toimenpiteitä. Total Curve Combon geeli sekä kapselit hyödyntävät raaka-aineita, joita naiset ovat käyttäneet kauneudenhoidossa jo vuosisatoja, mutta nyt ne ovat vihdoin helppokäyttöisessä ja kompaktissa muodossa. Voit nauttia raaka-aineiden hyvistä vaikutuksista ilman leikkausta tai niiden aiheuttamia kivuliaita sivuvaikutuksia. Tuotteet soveltuvat kaikille aikuisille naisille ikään ja elämäntyyliin katsomatta.

Total Curve tuotesarjan luonnonmukaiset raaka-aineet

Tarkoin ja harkitusti valitut kasvipohjaiset raaka-aineet tekevät Total Curve kapseleista ja geelistä ennennäkemättömän innovatiivisen rintoja kohentavan hoitomuodon. Kasvit ovat tarkoin tutkittuja ja niiden soveltuvuutta kapseli- ja geelihoitoihin on tutkittu laboratoriossa. Alhaalla löydät tarkemmat kuvaukset tuotteiden tärkeimmistä ainesosista.

Geelin tärkeimmät ainesosat

Ainesosat

Kapselit - Tattari (lehdet, kukka), fenkoli (siemen), dong quai (juuri), damiana (lehti), humala (kukat), voikukan juuri, vesikrassi (lehdet, versot), soija (isoflavonit), Resveratrol, Gelatin Magnesium Stearate, Silicon Dioxide, Stearate, Silicon Dioxide.

Geeli - Puhdistettu vesi, propylene glycol, carbomer, triethanolamine, glyseriini, aloe vera uute, hydroxyethylcellulose, sianpuolukkauute, merileväuute, mangovoi, methylparaben, C-vitamiini, STR multi-peptide complex, sitrushappo, kofeiini, Volufiline®, luonnollisia sekä keinotekoisia hajusteaineita sekä säilöntäaineita.

Yhdistelmäpakkauksen käyttöohjeet

Total Curve kapselit on suunniteltu osaksi päivittäistä kauneudenhoitorutiiniasi. Ne ovat helposti nieltäviä ja pakkausta on vaivatonta kuljettaa mukana kiireisemmänkin arjen keskellä. Ota kaksi kapselia päivittäin ison vesilasin kanssa ennen ruokailua. Suosittelemme ottamaan kapselit päivittäin suunnilleen samaan aikaan. Total Curve geeli on raikas ja helppo päivittäin levitettävä rintageeli. Levitä ohut kerros kahdesti päivässä kaikkialle rintoihisi sekä niiden alle, hieroen kevyesti pyörivin liikkein kunnes geeli on kokonaan imeytynyt. Odota geelin imeytymistä ennen kuin puet vaatteet päällesi. Suosittelemme käyttämään sekä geeliä että kapseleita vähintään kolmen kuukauden ajan ja myös sen jälkeen säännöllisesti, jotta saat tuotteesta täyden hyödyn irti.

Ohjeita

Molemmat Total Curve Combo pakkauksen tuotteista ovat hellävaraisia ja luonnonmukaisia, eikä niillä ole todettuja sivuvaikutuksia. Lue kuitenkin pakkauksen tuoteseloste huolellisesti, etenkin jos sinulla on mahdollisia henkilökohtaisia allergioita jotakin tuotteiden raaka-ainetta kohtaan. Jos käytät säännöllisesti lääkkeitä, olet raskaana tai imetät, konsultoi lääkäriäsi ennen kuin aloitat tuotteen käytön. Tuotetta ei ole tarkoitettu lapsille.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(10)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

90.91% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Aivan ihana yhdistelmäpakkaus isoille rinnoille!

K Katariina
Verified Purchase

Tämän pakkauksen avulla olen saanut varmistettua, että omat rinnat näyttää terhakoilta vaikka ikää tulisi lisää.

A Anna
Verified Purchase

Tuote kuulostaa lupaavalta. Kiitos.

N N
Verified Purchase

Kiitos!

H Helena
Verified Purchase

Suositukseni

M Marjatta
Verified Purchase

Kiitos, tuote niin kuin pitääkin.

O O
Verified Purchase

Huipputuote.

L L
Verified Purchase

Vaude, mainio tuote.

M Minna
Verified Purchase

Hyvä tuote. Itsevarmuus ja kurvit takaisin! .

M Marika
Verified Purchase

Tuote tehokas. Tarkoitus tuoda kurvit esiin, haluan olla ylpeä kehostani.

T Tuire

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä