Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Theradome Laser Helmet

Laite | Laserkypärä - LLLT pienteholaserhoito

Yhteenveto

Esittelyssä ensimmäinen FDA-hyväksytty, reseptivapaa ja puettava laser-hiusterapia: Theradome ™ LH80 PRO Lasekypärä. Se on rinnastettavissa kliiniseen laser-hiusterapiaan, mutta soveltuu kotikäyttöön ja on täysin hands free tarjoten erinomaisen käyttömukavuuden. Palauta viimeinkin hiustesi paksuus ja runsaus.

 • Kliiniset testattu ja FDA:n hyväksymä
 • Vain 20 minuutin käyttö kahdesti viikossa, ei kipua eikä kuumotusta
 • 80 omaa matalan tason LLLT laseria omalla aallonpituudella 678nm
 • Kattaa suuren hoidettavan alueen ja antaa täysin vapaat kädet!
 • Erityisesti niille, jotka kärsivät androgeenisestä hiustenlähdöstä
 • Hiusten on nähty kasvavan jo 4 viikon käytöllä
 • Nopea, luotettava ja hienovarainen toimitus
 • 1 vuoden valmistajan takuu

Theradome ™ LH80 PRO Laserkypärä koostuu poikkeuksellisen laadukkaista ja kliinisesti vahvoista materiaaleista luoden mahdollisimman korkean tehokkuuden kylmälle laserhoidolle. Yli 90% hiustenlähdöstä kärsivistä ovat kokeneet kypärän onnistuneeksi hoidoksi, ja lähes ilman sivuvaikutuksia tai ikäviä oireita. Jos haluat saada paksummat hiukset, niin tämä Theradome ™ LH80 PRO Laserkypärä on tuote, johon kannattaa panostaa.

 

 • CE-sertifioitu
 • ISO

Laitteen kuvaus

Theradome ™ LH80 PRO Laserkypärä on matalatasoinen laserhoitolaite (LLLT) edistämään hiusten kasvua kuva-biostimulaation kautta. Tämä kevyt yhden koon kypärä sisältää 80 laserdiodia, jotka toimittavat laserstimulaatiota koko päänahkaan koko hoidon ajan.

Tämä ainutlaatuinen laite on uskomattoman helppo käyttää ja hallita vain yhdellä painikkeella. Theradome ™ LH80 PRO tuottaa näkyvää punaista ja matalatasoista laser säteilyenergiaa päänahkaan herättäen karvatupet. Siinä on myös äänellinen ajastin, joka automaattisesti sammuttaa laservalot 20 minuutin käyttökerran jälkeen.

Theradome LH80 Pro Laserkypärän rakennekuvaus

Kenelle se on tarkoitettu?

Theradome ™ LH80 PRO Laserkypärä on ensisijaisesti tarkoitettu käytettäväksi aikuisten naisten androgeenisen hiustenlähdön hoitoon. Tämän tyyppinen hiustenlähtö näkyy useimmiten yleisenä hiusten harvenemisena koko päänahassa. Vaikka laserkypärän ainutlaatuinen muotoilu on erityisen tehokas juuri tähän tarkoitukseen, ovat monet miehet myös raportoineet myönteisiä arvosteluja ja tuloksia käyttäessään laitetta miesten kaljuuntumiseen!

Hiustenlähdöstä kärsivät henkilöt kokevat heikentynyttä verenvirtausta karvatuppiin ja päänahan kudokseen. Vähemmän verenkiertoa tarkoittaa myös solujen saavan vähemmän ravinteita, mikä taas voi aiheuttaa alisuoriutuvaa hiusten kasvua sekä vahingoittuneita soluja karvatupen tasolla. Tämä on ongelma, jonka Theradome ™ LH80 PRO on kehitetty ratkaisemaan. Se parantaa verenkiertoa karvatupessa ja ravitsee näin karvatuppea.

Hiustenlähtöön on monia syitä, kuten stressi, hormonien epätasapaino, raskaus tai jokin sairaus. On tärkeää selvittää, mitä syy hiustenlähtöön johtuu, jotta saisit mahdollisimman suuren hyödyn Theradome ™ LH80 PRO -laitteesta.

Miten se toimii?

Katso kaksi videotamme Theradome ™ LH80 PRO:sta ja näet itse, miten tämä vallankumouksellinen LLLT laserkypärä oikein toimii.

Theradome ™ LH80 PRO:n käyttämä LLLT -tekniikka stimuloi solujen toimintaa. Tämä on tärkeää, jotta hiukset voisivat imeä itseensä valoenergiaa, mikä taas parantaa hiusten kasvua tehden niistä paksummat. Karvatuppien, jotka sijaitsevat ihon alla, stimulointi tapahtuu valofotonien toistuvasta solujen pommittamisesta ja mitokondrian (ihon alaiset solut iho) kiihottamisesta. Tämä vauhdittaa karvatupen verenkiertoa lisäten välttämättömien ravintoaineiden pääsyn päänahkaan palauttaen karvatupen toiminnan.

Hiusten laserhoito vaikuttaa hiuspohjaan

Odotettavissa olevat tulokset Theradome ™ LH80 PRO Laserkypärän käytöstä

Hiuslaser antaa hiusten kasvuun uutta elinvoimaa ja tuuheutta

Vain muutaman kuukauden käytön jälkeen monet asiakkaat ovat huomanneet selkeää parannusta hiusten paksuudessa ja ulkonäössä.

Muutaman kuukauden johdonmukaisella käytöllä, voit odottaa näkeväsi valtavaa parannusta hiusten terveydessä, elinvoimassa ja ulkonäössä. 90% kliiniseen testiin osallistuneiden näkivät tuloksia Theradome ™ LH80 PRO Laserkypärän käytöstä.

Hiusten laserhoidosta on saatu lupaavia tutkimustuloksia hiustenlähdön hoidossa

Theradome ™ LH80 PRO:n ainutlaatuisia ominaisuuksia

Entinen NASAn biolääketieteen insinööri Tamin Hamid, joka kärsi itse hiustenlähdöstä, päätti tehdä jotain asian eteen ja kehitti Theradome ™ LH80 PRO Laserkypärän. Kypärä sisältää 80 laseria , joiden aallonpituus on 678nm Tämä vastaa laseria, jota käyttävät myös alan ammattilaiset klinikoillaan.

 • 80 lääketieteellistä laseria, joiden aallonpituus 678nm
 • Theradome ™ LH80 PRO on kevyt ja miellyttävä käyttää. Se kattaa suuren hoidettavan alueen ja jättää kädet täysin vapaiksi
 • Ladattava akku - Ei virtajohtoja, joten voit vapaasti liikkua hoidon aikana
 • Vaahtotyynyt varmistavat erinomaisen istuvuuden jopa pienempäänkin päähän. Yksi koko sopii kaikille!
 • Automatisoitu järjestelmä pitää sinut ajan tasalla siitä, kuinka monta hoitoa olet alusta alkaen suorittanut, mikä on ollut hoitojen pituus ja milloin akku on vähissä
 • Sisäänrakennetut anturit havaitsevat, kun Theradome ™ on sijoitettu päähän ja hoito voi alkaa
 • Latautuu helposti ja kätevästi USB:n kautta
 • Laserkypärää voivat käyttää myös muut kotitalouden jäsenet
 • Ei käyntimaksuja tai matkakustannuksia klinikoiden hoitoihin verrattuna

Kaksi tärkeintä eroa Theradomen ja ammattiklinikoiden hoitojen välillä ovat hinta, jossa tämä laite toimii kustannustehokkaammin, ja käyttömukavuus. Handsfree laserkypärä sopii kotikäyttöön ja on todella helppo käyttää milloin tahansa.

Turvallinen käyttää

Theradome ™ LH80 PRO Laserkypärä on kliinisesti testattu ja FDA-hyväksytty turvalliseen ja tehokkaaseen kotikäyttöön. Noudata aina käyttöohjeita ja käytä kaksi kertaa viikossa 20 minuutin hoidon ajan.

Kuinka tilaan oman Theradome ™ LH80 PRO laserkypärän?

Klikkaa vain "Lisää ostoskoriin" -painiketta ja aloita matkasi kohti paksumpia ja terveemmän oloisia hiuksia. Muista tarjoamme tuotteelle ilmaisen ja luotettavan toimitusvaihtoehdon varmistaen, että Theradome ™ LH80 PRO -laite toimitetaan miten ja milloin sen haluat.

Ostetaan usein yhdessä

Theradome Laser Helmet
Theradome Laser Helmet

Laite | Laserkypärä - LLLT pienteholaserhoito

901.99€

+
Foligain Hius & Päänahan Mikroneulaus
Foligain Hius & Päänahan Mikroneulaus

Laite | Rolleri hiuspohjan mikroneulaukseen

21.99€

+
maxmedix HairGenesis TrichoCeutical Activator Seerumi
maxmedix HairGenesis TrichoCeutical Activator Seerumi

50 ml Seerumi | Seerumi oheneville hiuksille

15.99€

1 Tuote(tta)

901.99€

+

0 Lisäosat

0.00

 • Ilmainen toimitus
Yhteensä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(11)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

88.00% pohjautuen 14 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Olen antud toodet liiga vähe veel kasutanud, ei oska tulemusi veelkommenteerida.

K Kris
Verified Purchase

Vähän jännitti tilata mitään näin arvokasta netistä, mutta onneksi tilasin! Ihan mahtava keksintö!!!! Lapsillakin riittii hauskaa, kun äiti kokkaili ja siivoili kypärä päässä :)

S Silja_80
Verified Purchase

Hiukseni ovat ajan kuluessa ohentuneet silmissä. Olen kokeillut kaikenlaisia hoitoja ja jopa jutellut ihotautilääkärille asiasta, Mikään ei ole auttanut, joten päätin investoida tähän kypärään, josta olen nähnyt videoita netissä. Se investointi kannatti. Ystävät ja työkaverit ovat huomanneet eron ja kehuvat hiuksiani.

K Kaj-Erik
Verified Purchase

Kypärä on todella hyvä ja tosissaan toimii. Onhan se hieman kallis, mutta olen myös säästänyt selviä summia shampoissa ja muissa hiustenlähtöön vaadittavissa tuotteissa. Tämä kypärä on ainoa, mitä tarvitsen.

H Helena
Verified Purchase

Kypärää pidän yleensä iltaisin televisiota katsellessa. Vaivatonta ja kivutonta

K Katja
Verified Purchase

Nerokas keksintö. Ei haittaa hinta, sillä klinikoiden hoidot tulisivat vielä kalliimmiksi. Ihanaa, että tämän sai tilattua Suomeen. Kiitos!!!

S Satu
Verified Purchase

Tämä laite muutti elämäni. Toivoin 50-vuotislahjaksi mieheltäni, kun bongasin sen netistä. Nyt olen käyttänyt sitä pari kuukautta, ja tulokset ovat aivan uskomattomia. Harmittaa, että tähän ei saa liitettyä kuvaa. Olen niin tyytyväinen!!!

T Tuire
Verified Purchase

Mahtava tuote!!!!

n nimetön
Verified Purchase

Lopetin kaikkien hiustenlähtö tuotteiden ja kemikaalien käytön ja ostin tämän kypärän... Kannatti. Hinta hieman kirpaisi, mutta on sen arvoinen.

a annamaija
Verified Purchase

Mukava ja helppo käyttää.Ei paina, joten voi tehdä kotitöitä kypärä päässä.

M Marjaana

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä