• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

The Cellulite

Selluliitilaastari
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Yhdeksän kymmenestä naisesta kärsii selluliitista - oletko yksi heistä? Jos epätasainen iho masentaa, ja ajatus uimapuvun käyttämisestä tänä kesänä saa mielen mustaksi, saatat etsiä luonnollista tapaa päästä eroon selluliitista. Tämä innovatiivinen Selluliittilaastari sisältää tehokkaan mutta luonnollisen yhdistelmän yrttiuutteita, jotka auttavat parantamaan ihosi laatua ja vähentämään näkyvää selluliittia.

 • Täsmähoito vaikeasti hoidettaviin kohtiin

 • Vähentää appelsiini ihon näkyvyyttä

 • Voi auttaa palauttamaan terveen ja pehmeän ihon

 • Voidaan käyttää kellon ympäri

Tämä tehokas selluliitin hoito taistelee selluliitin kertymistä vastaan, jotta nuorekkaan ja sileän näköiset jalkasi paljastuvat - kokeile jo tänään ja koe, miten Selluliittilaastari antaa sinulle lisää itsevarmuutta omassa kehossasi.

Selluliittilaastari

Selluliittilaastari on suunniteltu hyökkäämään sitkeää selluliittia vastaan läpäisemällä kudoksen ja poistamalla haitallisia toksiineja. Näin ihostasi tulee terveellisemmän ja timmimmän näköinen, ja pääset helposti eroon selluliitista. Yksinkertaisesti asettamalla yhden Selluliittilaastarin käsivarsiin, jalkoihin tai vyötärölle, saat nauttia sileämmästä ja nesteytetymmästä ihosta. Älä siis pelkää kesän tuloa, vaan hankkiudu helposti bikinikuntoon Selluliittilaastarin avulla.

Jokainen Selluliittilaastari sisältää yrttiuutteita, jotka hoitavat selluliittia tasoittamalla, kiinteyttämällä ja puhdistamalla ihoa. Selluliittilaastarit sisältävät myös kofeiinia, joka nopeuttaa aineenvaihduntaasi.

Mikä aiheuttaa selluliittia

Selluliitti saa alkunsa suurentuneista rasvasoluista, jotka muodostavat kehossa verkoston ja aiheuttavat iholla hymykuoppaefektin. Kehon nesteet puhdistavat rasvasoluja, mutta huono verenkiero heikentää tämän puhdistusprosessin tehokkuutta. Turhat ainekset kertyvät kehoon, sakenevat ja kiinnittyvät paikoilleen kovaksi rasvaksi. Näin syntynyttä selluliittia voi esiintyä käsivarsissa, reisissä, takapuolessa, vatsassa tai lantiolla.

Miten selluliittilaastari toimii?

Jokainen Selluliittilaastari sisältää merkittävän määrän kofeiinia. Kofeiini sekä antaa sinulle piristävää energiaa että auttaa sulattamaan rasvaa selluliitille alttiilta alueilta kuten vatsasta, reisistä ja takapuolesta.

Saatat havaita lievää turpoamista ihollasi, kun ensi kertaa käytät Selluliittilaastaria. Tämä on vain väliaikainen sivuvaikutus, joka ei kestä kauan. Samaa tekniikkaa käytetään rasvaimussa, mutta Selluliittilaastari on kivuton, turvallinen ja edullinen selluliitin hoito, joka ei taatusti jätä myöskään arpia iholle.

Mitä vaikuttavia ainesosia selluliittilaastari sisältää?

Selluliittilaastarit sisältävät:


Rakkolevä
Tunnettu aineenvaihduntaa nopeuttavasta vaikutuksestaan. Yhdessä vähäkalorisen ruokavalion kanssa rakkolevä auttaa pudottamaan painoa.


Voikukka
Stimuloi kehoa kokonaisvaltaisesti, mutta vaikuttaa erityisesti virtsanerityselimistöön, ja hyödyttää etenkin munuais- ja maksasairauksien oireisiin.


Guarana
Auttaa hellävaraisesti väsymyksestä tai kuumuudesta johtuvaan aivojen ärtymykseen.

Miten käytän selluliittilaastareita?

Varmista, että ihosi on puhdas ja kuiva ennen Selluliittilaastarin käyttöä. Aseta yksi laastari kerran päivässä vatsalle, selkään, käsivarteen tai reisiin ja anna ainesosien imeytyä hiljalleen elimistöön.

Aseta Selluliittilaastari eri kohtaan joka päivä välttääksesi ihon ärtymystä. Käytä Selluliittilaastaria 30 päivän ajan saavuttaaksesi parhaan lopputuloksen.

Onko laastarilla sivuvaikutuksia?

Ennen käyttöä testaa laastaria pienelle ihoalueelle. Saatat tuntea lievää kihelmöintiä laastarin irrottamisen jälkeen. Mikäli ihosi muuttuu punaiseksi, älä käytä laastaria uudelleen samassa kohdassa. Mikäli punaisuus tai ärtyneisyys ei katoa pian, älä jatka Selluliittilaastarin käyttöä.

Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

93.33% pohjautuen 3 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Epäilytti kyllä etukäteen, mutta päätin kokeilla kun mikään muu ei ole reisi muhkuroihin auttanut. Yllätykseksi tämä tuote tuntuu toimivan. Paketti on puolessa välissä, ja paremmalta näyttää.

  K Kirsi-Sofia small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Enpä olisi uskonut, että laastarit voivat aikaansaada näin ison muutoksen. Suosittelen muitakin kokeilemaan!

  L Leena small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Sanoisin että pientä eroa aiempaan on nähtävissä.

  S Seija small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.