Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

TestRX ™ ravintolisä miehille

120 kpl | Vahva luonnollinen ravintolisä miehille

Yhteenveto

TestRX™ on ensiluokkainen vahva koostumuksen sisältävä yrttiravintolisä, joka on kehitetty miesten tarpeet huomioon ottaen. Ravintolisässä yhdistyvät harkitusti vitamiinit, mineraalit, aminohapot ja yrtit, mikä tekee tästä luonnonmukaisesta tuotteesta miehille oivan lisän jokapäiväiseen ruokavalioon, oli kyse sitten energian tarpeesta kuntosalilla, makuuhuoneessa tai ihan vain arkipäiväisessä elämässä.

  • Suunniteltu tukemaan normaaleja terveellisiä mieshormonitasoja
  • Vitamiini-, mineraali-, aminohappo- ja kasvipohjaisten aineiden sekoitus
  • Sisältää sinkkiä, joka auttaa ylläpitämään normaaleja mieshorminitasoa
  • Sisältää D3-vitamiinia, joka auttaa säilyttämään normaalin toiminnan luissa ja lihaksissa
  • Sisältää B3-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Läpipainopakkaus säilyttää laadun ja tuoreuden

Miesten terveiden hormonitasojen ajatellaan olevan usean maskuliinisisten ominaisuuden kannalta ensiarvoista. Tämä tarkoittaa sitä, että monen miehen mielestä terveellisen hormonitasapainon ylläpitäminen ja säilyttäminen on hyvin tärkeää. Oli kyse sitten painojen nostamisesta tai kestävyydestä makuuhuoneen puolella, terveet hormonitasot voivat olla suuressa roolissa miehen elämässä.

  • Gluteeniton
  • Halal
  • Kosher
49.99€

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Terveiden hormonitasojen merkitys

Mieshormonien vaikutuksen tiedetään olevan merkittävässä roolissa miesten lisääntymiseen liittyvissä kudoksissa, kuten eturauhasessa ja kiveksissä. Sen sanotaan myös olevan tärkeässä roolissa monissa miehisissä ominaisuuksissa, kuten voimakkuudessa, lihas- ja luumassassa, kehon karvoituksessa, haluissa ja sukupuolivietissä sekä sperman tuotannossa. Tästä syystä moni mies ajattelee hormonitasojen olevan hyödyllisiä kahdessa asiassa; kehonrakennuksessa, kun halutaan kasvattaa lihasmassaa sekä intiimielämässä suorituskyvyssä ja tyydytyksessä makuuhuoneen puolella.

Suositeltu käyttö

Nauti 2 kapselia aamuisin ja 2 kapselia iltapäivisin vesilasillisen ja mieluiten aterian kanssa. Älä ylitä 4 kapselin määrää yhden vuorokauden aikana. Kumpikin TestRX™-pakkaus sisältää 120 kapselia, joten tuotetta riittää 30 annokseen, eli noin yhdeksi kuukaudeksi.

Aktiiviset ainesosat

D3-vitamiini
D3-vitamiini
Tunnetaan myös nimellä kolekalsiferoli, D3-vitamiinin ajatellaan olevan yksi D-vitamiinin parhaista muodoista. Tämä johtuu siitä, että sen ajatellaan olevan avainasemassa energian, voiman ja vahvuuden lisäämisessä, koska se auttaa ylläpitämään lihasten normaalia toiminta ja pitää luuston kunnossa. Se auttaa myös säilyttämään kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistasoa, mikä edesauttaa vahvaa luustoa ja lihaksistoa.
K2-vitamiini
K2-vitamiini
Tämä on yksi neljästä rasvaliukoisesta vitamiinista A-, D- ja E-vitamiinien lisäksi. Vitamiinia saa yleensä tummanvihreistä vihanneksista, nattosta (fermentoitu soijapapu) ja matcha-teestä sekä eläinkunnan tuotteista. K2-vitamiinin yhteyttä mieshormonitasoihin tutkitaan, koska sillä ajatellaan olevan miehisyyttä parantavia ominaisuuksia. Lue tästä lisää.
B6-vitamiin
B6-vitamiin
Tunnettu myös nimellä pyridoksiini, B6-vitamiinin sanotaan olevan hyödyllinen parantamaan keskittymiskykyä, suorituskykyä ja liikuntakykyä, koska se parantaa energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa sekä vähentää väsymystä ja uupumusta. Sen sanotaan myös parantavan normaalia psykologista toimintaa. On jopa tehty tutkimuksia B6-vitamiinin puutoksen ja alhaisten mieshormonitasojen välisestä yhteydestä. Jos haluat lisätietoja, klikkaa tästä.
Magnesium
Magnesium
Yhtenä tunnetuimpana mineraalina, magnesium voi olla erittäin hyödyllinen voiman, suorituskyvyn ja aktiivisuuden parantaja. Tämä johtuu siitä, että magnesium ei ainoastaan edistä normaalia lihasten toimintaa, mutta myös energiaa tuottavaa aineenvaihduntaa, proteiinisynteesiä ja solujakautumista. On jopa tutkittu sen yhteyttä mieshormitasojen bioaktiivisuuteen. Lue tästä lisää.
Sinkki
Sinkki
Aivan kuten magnesium, sinkki on myös hyvin suosittu mineraali. Sinkin tiedetään edesauttavan normaaleja mieshormonitasoja veressä. Mieshormonitasot yhdistetään monesti miehiseen voimaan ja suorituskykyyn sekä niiden ajatellaan olevan viriiliyden avaintekijä. On jopa tehty tutkimuksia mieshormonien ja sinkin yhteydestä. Lue tästä lisää.
D-aspargiinihappo
D-aspargiinihappo
Ainesosaa löytyy tuotteista, kuten oliiviöljystä, valkosipulista ja lohesta. Asparagiinihappo on aminohappo ja L-aspartaattihapon isomeeri, yksi 23:sta DNA:n koodaamasta aminohaposta, jotka syntetisoivat proteiinia. Tämä on tehnyt ainesosasta suositun urheilusuoritusten parantajan sekä mieshormonitason nostajan erityisesti miehillä. On myös tehty tutkimuksia D-aspargiinihapon ja mieshormonitasojen yhteydestä. Lue tästä lisää.
image of Fenugreek
Sarviapila
Tunnettu ayurvediseltä nimeltään Methi, sarviapila kasvaa Etelä-Euroopassa ja Länsi-Aasiassa ja sen siemeniä käytetään tuomaan lisäarvoa moniin resepteihin. Sitä on käytetty vuosisatoja sen luonnollisten ominaisuuksien vuoksi sekä miehille että naisille. Viime aikoina on tehty tutkimuksia, jotka ovat korostaneet sarviapilan ja mieshormonitasojen yhteyttä. Lue tästä lisää.

Tuoteseloste

Aktiiviset ainesosat: D3-vitamiini (kolekalsiferoli), K2-vitamiini, B6-vitamiini (pyridoksiini HCI), magnesium (magnesiumaspartaatti), sinkki (monomethioniini ja aspartaatti), D-asparagiinihappo, sarviapila 50% - saponiini (siemen).

Muut ainesosat: gelatiini, silikonidioksiidi, magnesiumstearaatti.

Luonnollinen ravintolisä

TestRX™ on luonnollinen sekoitus vitamiineja mineraaleja, aminohappoja ja yrttejä eikä sisällä kemiallisia värejä tai säilöntäaineita. Tämä tekee siitä turvallisen käyttää, eikä tuotteella ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Kuten muidenkin uusien lisäravinteiden käytön aloittamisen yhteydessä, suosittelemme tutustumaan tuoteselosteeseen ja tarkistamaan, ettet ole allerginen yhdellekään ainesosalle sekä mikäli käytät muuta lääkitystä, konsultoi lääkäriäsi. TestRX™ on luonnollinen ravintolisä. Tuotetta ei kuitenkaan ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(9)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

74.55% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Muutaman viikon käytön jälkeen huomaan, että mieliala on kohentunut. Salilla treenikyky on kohentunut ja stressin määrä on laskusuhdanteessa. Suosittelemisen arvoinen tuote.

M Mika
Verified Purchase

Etsin pitkään ravintolisää joka antaisi minulle hieman lisäboostia. Tulokset on lupaavia, mieliala on noussut. En tiedä onko lumevaikutusta, mutta alku on lupaava. Kapselit on helposti nieltäviä.

P Pekka
Verified Purchase

Olen tyytyväinen.

K Katariina
Verified Purchase

Kiitoksia! Mainio tuote

K Kristiina
Verified Purchase

Suositukseni

H Helena
Verified Purchase

Kiitos, tilaus tuli nopeasti

O O
Verified Purchase

Tyytyväinen tilaukseen

M M
Verified Purchase

Kiitos! Korkealaatuiset ja tehokkaat kapselit.

H Hannele
Verified Purchase

Edullinen ja kätevä tuote, tulen ostamaan jatkossakin.

S Susanna
Verified Purchase

Nappituote!!

K Kira

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä