ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Tatuoinnin poisto

Näitkö taas painajaisia pepustasi uimarannalla? Harmitteletko yläreisiin ja takapuoleen varastoitunutta selluliittia, joka vie sinut aina vaan kauemmas unelmiesi kurvikkaasta ja pirteästä pepusta? Sosiaalisen median kanavat pursuavat pyöreitä takamuksia, ja peffan kiinteytyksestä näyttää tulleen viime aikoina entistä useamman uskonto. Jos tahdot liittyä timmien takapuolitreenareiden joukkoon - muista, että tiedossa on paljon töitä. Jos tahdot tehdä vaikutuksen kesämekossa, mutta et jaksa omistautua kiinteiden kannikoiden kuntorumbaan, voit harkita myös erilaisia muotoilevia alusasuja, joita löytyy nykyisin joka lähtöön.

Takapuolen kiinteytystuotteet ovat niin ikään kovassa huudossa, ja näistä suosituimpia ovat erilaiset selluliittivoiteet ja -geelit, jotka voivat auttaa pääsemään eroon kuoppaisesta appelsiini-ihosta. Tilaa omasi jo tänään!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Tatuoinnit ovat todella suosittuja, ajoittain ne ovat jopa muoti-ilmiö, mikä aiheuttaa hankaluuksia kun tatuointi ei enää miellytä. Tatuointi on pysyvä ja tatuoinnin poisto voi vaatia isoa rahallista panostusta. Tatuoinnin poisto laserilla on varteenotettava vaihtoehto, mutta se on toimenpiteenä erittäin kivulias ja kallis operaatio. Kotona tapahtuvaan tatuoinnin häivytykseen on sen sijaan tarjolla erilaisia voiteita ja rasvoja. Valitsitpa minkä keinon tahansa, voi näinkin pysyvän asian häivyttäminen viedä aikaa ja rahaa.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.