ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Takapuolen kiinteytys

Näitkö taas painajaisia pepustasi uimarannalla? Harmitteletko yläreisiin ja takapuoleen varastoitunutta selluliittia, joka vie sinut aina vaan kauemmas unelmiesi kurvikkaasta ja pirteästä pepusta? Sosiaalisen median kanavat pursuavat pyöreitä takamuksia, ja peffan kiinteytyksestä näyttää tulleen viime aikoina entistä useamman uskonto. Jos tahdot liittyä timmien takapuolitreenareiden joukkoon - muista, että tiedossa on paljon töitä. Jos tahdot tehdä vaikutuksen kesämekossa, mutta et jaksa omistautua kiinteiden kannikoiden kuntorumbaan, voit harkita myös erilaisia muotoilevia alusasuja, joita löytyy nykyisin joka lähtöön.

Takapuolen kiinteytystuotteet ovat niin ikään kovassa huudossa, ja näistä suosituimpia ovat erilaiset selluliittivoiteet ja -geelit, jotka voivat auttaa pääsemään eroon kuoppaisesta appelsiini-ihosta. Tilaa omasi jo tänään!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Viime vuosina naisten peppu eli takapuoli on saanut entistä enemmän huomiota, kurvikas vartalo vaati pyöreän takapuolen. Kiinteä kurvikas takapuoli on ollut oikea trendi ja tarjolla on paljon erilaisia treeniohjelmia pepun treenamiseen. Monilla julkisuuden henkilöillä ja fitness ammattilaisilla on mahtavan pyöreä hyvin treenattu takapuoli. Pyöreä peppu vaati paljon treeniä, mutta onneksi on tarjolla myös push up tyyppisiä alushousuja joiden avulla saavutat pyöreältä näyttävän takapuolen silmänräpäyksessä. Tarjolla on myös erilaisia voiteita, joiden avulla takapuolen aluetta voi ehostaa.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.