ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Syylän hoito ja poisto

Syylät ovat viruksen aiheuttamia ja ovat verrattain yleisiä erityisesti kouluikäisillä lapsilla. Ne ovat vaarattomia ja paranevat itsestään, mutta se voi kestää jopa useita vuosia, ennen kuin elimistön immuunijärjestelmä hajottaa viruksen ja siten parantaa näppylän. Syylän virus tarttuu suorasta kosketuksesta ihon kautta tai epäsuorasta kosketuksesta pintojen ja vaatteiden kautta. Me ShytoBuylla olemme koonneet luonnollisia ja tehokkaita tuotteita, jotka auttavat kehoa torjumaan ja hoitamaan syyliä.

Mitä ovat syylät?

Syylät ovat pieniä ihotulehduksia, jotka usein näyttävät kyhmyiltä ja esiintyvät pääasiassa käsissä, jaloissa ja kasvoilla, mutta voi esiintyä myös muulla kehossa. Ne johtuvat viruksesta nimeltä HP, ihmisen papilloomavirus. Tämä virus tarttuu helposti, mikä tarkoittaa, että sinun tulisi hoitaa syylät heti, kun huomaat ne, niin että ne eivät ehdi levitä muualle kehoon. Syylän koko voi vaihdella eri henkilöiden ja näppylöiden välillä, mutta normaalisti ne ovat ympärysmitaltaan 0,1 - 1 cm. Lisäksi niiden muoto voi vaihdella. Ne voivat olla lommoisia, tasaisia, kierteisiä, kulmikkaita jne.

Kuka saa syyliä ja kehen ne voivat tartuttua?

Useimmat ihmiset jossain vaiheessa elämäänsä, erityisesti lapset. Useimmat ihmiset kehittävät ensimmäisen syylänsä ennen 20 vuoden ikää ja puhkeamista nähdään useimmiten lapsilla ja nuorilla. Siksi ne ovat todella tavallisia, mutta usein melko harmittomia. Tästä huolimatta ne ovat yleensä epämiellyttäviä, rumia ja tarttuvia.

Päästäksesi nopeasti ja helposti eroon syylistä pitäisi sitä hoitaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa enne kuin se saa juuret ja tartuttaa muita. Jos sinulla on syylä, tulisi sinun välttää pyyhkeiden tai käsineiden jakamista muiden kanssa, sillä syylä on helposti tarttuva. Yritä välttää kosteita tiloja, sillä syylä viihtyy parhaiten kosteassa, jolloin se voi levitä muualle kehoon.

Kuinka voin päästä eroon syylistä?

Syylät voivat kadota itsestään, mutta se voi viedä aikaa. Ei ole harvinaista, että syylä voi kestää jopa vuosia. Sen paranemista voi auttaa eri hoidoilla ja päivittäisellä hygienialla. Yritä pestä alue säännöllisesti vähentäen leviämisen riskiä. Älä käytä kosteusvoiteita alueella, sillä kehon immuunijärjestelmä tuhoaa syylän helpommin, jos se on kuiva, sillä bakteerit viihtyvät kosteassa.

Joissain tapauksissa, voit yrittää jäädyttää syylän nestemäisellä typellä. Nämä hoidot ovat yleensä kivuliaita ja aiheuttavat ärtymystä hoidettavalle alueelle. Joskus ne voivat myös jättää pysyviä arpia, joten niitä tulisi käyttää vain viimeisenä hoitokeinona, kun muu ei auta.

Miten voi ShytoBuy voi auttaa?

ShytoBuy tarjoaa useita luonnollisia hoitoja syyliin perustuen kaikki luonnollisiin ainesosiin. Nämä ratkaisut eivät aiheuta sivuvaikutuksia tai kipua. Kaikki aineet ovat kliinisesti testattu ja asiakkaidemme suosimia.

Lue myös nämä

ShytoBuy.fi suosittelee

Jaa