ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Syylät

Aiheuttavatko ihoon ilmestynyt syylä kipua tai huolenaihetta? Vaikka syylien aiheuttaja on useimmiten täysin vaaraton virusinfektio, ovat syylät ruman näköisiä, ja saattavat aiheuttaa epämiellyttävää kutinaa tai jopa kipua. Vaiva on yleinen erityisesti kouluikäisillä lapsilla, mutta syyliä esiintyy runsaasti myös aikuisväestön keskuudessa. Syylät ovat harmittomia ja elimistö parantaa ne yleensä itsestään, mutta syylän paraneminen saattaa kestää jopa kuukausia tai vuosia. Ajan myötä immuunijärjestelmä hajottaa viruksen, ja parantaa aiheutuneen syylän. Syylät leviävät suorasta ihokontaktista, tai myös epäsuorasta kosketuksesta lattiapintojen ja vaatteiden kautta.

Syylien poistoon on kehitetty monenlaisia keinoja, joista osaa voidaan käyttää myös kotioloissa. Markkinoille tulee jatkuvasti entistä parempia ja kehittyneempiä tuotteita. Me ShytoBuylla olemme koonneet luonnollisia ja tehokkaita tuotteita, jotka voivat auttaa kehoa syylien ehkäisemisessä ja hoitamisessa.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Huolestuttaako sinua ihossa olevat syylät? Sileä ja kaunis iho on yleensä haluttu ominaisuus, sillä se saa meidät näyttämään hyvinvoivilta. Syyliä aiheuttaa usein harmiton virusinfektio, syylät voivat kutista ja ne voivat nolostuttaa ketä tahansa. Syylien poistoon on kehitetty monenlaisia keinoja, joista osaa voidaan käyttää myös kotioloissa. Markkinoille tulee jatkuvasti entistä parempi ja kehittyneempiä tuotteita.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.