ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Syyhy

Syyhy on epämiellyttävä ja nopeasti tarttuva ihosairaus, jonka kanssa eläminen ei ole helppoa. Vaikka syyhy ei ole vaarallinen vaiva, on se niin epämukava, että se kannattaa hoitaa nopeaan tahtiin - myös sen takia, jotta syyhybakteerit eivät pääsisi leviämään laajalle alueelle. Syyhy voi esiintyä kehon eri alueilla, kuten esimerkiksi käsissä, kasvoilla tai päänahassa, ja ongelma vaivaa kaikenikäisiä ihmisiä aina vauvasta vaariin. Syyhyn aiheuttama erittäin voimakas kutina patistaa hoitokeinojen pariin pikaisesti, ja monet etsivät vaivaan ratkaisua esimerkiksi erilaisista saippuoista, öljyistä tai puhdistusaineista, ja mieluimmin vielä mahdollisimman luonnollisesti.

Syyhy on yleinen ja helposti leviävä ihosairaus, joka tuntuu erittäin epämukavalta. On tärkeää saada syyhy kuriin nopeasti, jotta se ei pääsisi tarttumaan muihin, ja jotta olo helpottuisi mahdollisimman pian. Valikoimastamme löydät laadukkaat tuotteet vaivan hoitamista varten!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Vaikka syyhy ei ole kovinkaan vaarallinen on se erittäin epämiellyttävä infektio ja vaatii aina hoitoa. Syyhyä esiintyy ihon eri alueilla, olipa kyseessä kädet, kasvot, päänahka tai muu kehon osa. Sitä voi esiintyä kaikenikäisillä ja usein toivottu keino päästä eroon on mahdollisimman luonnollinen tapa. Kokeilitpa voiteita, öljyjä, saippuoita tai erilaisia pesuja on oireita tarve lievittää. Epämiellyttävä tunne ja voimakas kutina on syyhyn normaaleja oireita.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.