ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Suonikohjut

Suonikohjut ja ihon pinnalta erottuvat verisuonet ilmestyvät tavallisesti käsiin ja jalkoihin, ja ajan myötä ne saattavat kasvaa entistä suuremmiksi. Suonikohjut ovat laajentuneita laskimoverisuonia, joita esiintyy sekä miehillä että naisille, ja useimmiten alaraajojen alueella. Nämä suonikohjut ovat koholla ihon pinnalta, ja ne voivat olla väriltään sinisen tai violetin sävyisiä. Ihon pinnalta erottuvat verisuonet ovat usein epäesteettisen näköisiä, minkä vuoksi niistä halutaan eroon. Suonikohjuja voidaan hoitaa esimerkiksi vaahtoruiskutuksen avulla, mutta monet tahtovat kokeilla ensin erilaisten voiteiden tai lisäravinteiden toimivuutta, ennen kalliiseen operaatioon turvautumista.

Joka kolmas ihminen maailmassa, sukupuolesta riippumatta, kärsii suonikohjuista tai ihon pinnalta ikävästi erottuvista verisuonista. ShytoBuy tarjoaa tehokkaita tuotteita molempien ongelmien hoitoa varten.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Suonikohjut ja pinnalliset verisuonet esiintyy usein käsissä ja jaloissa, niiden koko voi kasvaa ajan karttuessa. Suonikohjut ovat ihon suurentuneita laskimo verisuonia, yleensä ne esiintyy alaraajoissa ja ne voivat olla sinertäviä tai tumman purppuran värisiä. Suonikohjut ovat yleensä hieman koholla iholta. Olipa kyseessä pinnalliset verisuonet tai suonikohjut usein haluna on saavuttaa taas tasainen iho - usein haaveina on päästä eroon suonikohjuista. Suonikohjujen vaahtoruiskutushoito on yksi ratkaisu, mutta se on kallis toimenpide ja tulokset eivät ole aina pysyviä. Suonikohjuille on tarjolla myös erilaisia voiteita ja lisäravinteita.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.