ShytoBuy.fi

Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Sunglow

60 kpl | Luonnollinen rusketuslisä

Etsitkö luonnollista tapaa rusketuksesi tehostamiseen? Sunglow on kehon luonnollista ruskettusmistaipumusta korostava erinomainen kauneuslisä, joka sisältää lukuisia luonnollisia ainesosia kuten luteiini, kupari sekä greipinsiemenuute. Nämä aurinkokapselit ovat luonnollinen tapa tarjota ihollesi kaikki mitä se tarvitsee kauniista ja luonnollista rusketusta varten.

  • Tukee kehon luonnollista rusketustaipumusta
  • Auttaa saavuttamaan nuorekkaan hehkun
  • Luteiini, kupari ja greipinsiemenuute
  • E-vitamiini suojelee ihoa
  • Helppokäyttöinen, kätevä, eikä sotke
  • Ihanteellinen lomalle tai koko vuoden ajan
  • Vegaaninen
  • Gluteeniton
  • Halal
  • Kosher
26.99
$47.35
Säästät $15.36
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Kuinka saada kauniisti hehkuva iho

Monet ajattelevat, että ruskettuminen vaatii voiteita, suihkeita tai uima-altaalla tai rannalla makaamista. Koska ensimmäinen vaihtoehto saattaa aiheuttaa raidallisen, oranssin tai feikin näköisen lopputuloksen, suosii moni jälkimmäistä vaihtoehtoa ja luonnollisen näköistä rusketusta (ja mukavaa makoilua!). Mutta tiesitkö, että rusketus voi näyttää vieläkin paremmalta auringossa ollessasi? Kehon oikeanlainen ravitsemus on avainasemassa silloin kun tahdot korostaa luonnollista rusketustasi, ja tähän on monia keinoja.

Ensinnäkin sinun täytyy varmistaa, että huolehdit ihostasi aina kun olet ulkona ja aurinko paistaa. Aurinkovoiteen käyttämisen lisäksi on tärkeää huolehtia ruokavaliosta, ja lisätä siihen ihoa auringolta suojaavia ravinteita, jotka estävät ihon ennenaikaista ikääntymistä UV-säteiden takia. Näihin ravinteisiin kuuluvat luteiinin kaltaiset karotenoidit, sekä polyfenolit, joita saa esimerkiksi greipinsiemenistä. Molempien tiedetään suojaavan ihoa. Lisäksi C- ja E -vitamiinit auttavat saavuttamaan terveen sekä nuorekkaan hehkun.

Jos tahdot tietää miten ruskettua luonnollisesti ja tehokkaasti, kannattaa lisäksi tukea kehon luonnollista melaniinintuotantoa. Melaniini on pigmentti, joka määrittelee ihon sävyn. Melanogeneesi on monivaiheinen prosessi, johon liittyy aminohappo L-tyrosiini. Kupari on avainasemassa L-tyrosiinin synteesissä melaniiniksi, joten molemmat ainesosat ovat tärkeä lisä ruokavalioon silloin, kun tavoitteena on kaunis rusketus.

Sunglow resepti

Ravitse

Ravitse
Kun tahdot ruskettua, on tärkeää ravita ihoa sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tyrosiini on tässä avainasemassa, sillä se vaikuttaa melanogeneesin kautta melaniinintuotantoon. Lisäksi kupari tukee ihon normaalia pigmentointia sekä sidekudosta.

Hehku

Hehku
Kauniin ja hehkuvan rusketuksen saamiseksi on tärkeää optimoida ihoaltistus. Luteiini on samettikukasta saatava karotenoidivitamiini, joka tukee ihoa aurinkoaltistuksen aikana. Lisäksi sillä on lukuisia muita terveyshyötyjä.

Suojaa

Suojaa
Aurinkovoiteen käyttäminen on todella tärkeää, mutta yhtä tärkeää on ihon suojeleminen sisältäpäin. Greipinsiemenet sisältävät runsaasti polyfenoleja, joiden tiedetään suojelevan ihoa palamiselta. Myös E-vitamiini tukee ihoa ja suojelee sitä oksidatiiviselta stressiltä.

Ainesosalista

Täyttöaine (Mikrokiteinen selluloosa), L-Tyrosiini, Greipinsiemenuute, Luteiini, Lasitusaineet (Hypromelloosi, Glyseriini, Hydroksipropyyliselluloosa), Kupariglukonaatti, Paakkuuntumisenestoaineet (Magnesiumstearaatti, Piidioksidi), E-vitamiini (D-alfa-tokoferolihappo), Väriaineet (Karamellijauhe (Rikkidioksidi), Tartratsiini E102*)

Käyttöohje

Sunglow aurinkokapselit on huolellisesti suunniteltu helposti nieltäviksi ja käytettäviksi. Ota 2 kapselia päivässä täyden vesilasin kera ennen ateriaa. Voit ottaa kapselit haluamasi aterian yhteydessä, mutta suosittelemme ottamaan kapselit joka päivä samaan aikaan. Jokainen pullo sisältää 60 kapselia, mikä vastaa 30 päiväannosta.

Suositus

Koska tämä ravintolisä on valmistettu luonnollisista ainesosista laadukkaan valmistusprosessin avulla, sen käyttäminen on turvallista eikä siitä löydy tunnettuja sivuvaikutuksia. Ennen uuden ravintolisän käyttöönottoa lue ainesosalista mahdollisten allergeenien varalta. Jos olet raskaana, imetät, tai käytät lääkitystä, varmista tuotteen sopivuus yhdessä lääkärin kanssa. Nämä kapselit eivät sovellu vegaaneille tai kasvissyöjille, eikä niitä ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille.

*Saattaa vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuuteen ja keskittymiskykyyn.

Lue lisää
Sunglow 60 kpl | Luonnollinen rusketuslisä

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 5

75.00% pohjautuen 4 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Käytin tätä ennen kuin lähdin Ibizalle, sekä loman aikana, eikä mulla ole koskaan ollut näin hyvä rusketus!!

N Natalie
Verified Purchase

Käytin tätä kesälomalla ja mulla on parempi rusketus kuin koskaan!

C Chantelle
Verified Purchase

Käytin tätä ennen kuin menin Ibizalle ja sain täydellisen rusketuksen!!!

C Chantelle
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös