Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Sukupuolitautien ehkäisyyn on kaksi keinoa, toinen niistä on kondomi

Sukupuolitaudit ovat tauteja, jotka tarttuvat pääasiassa suojaamattomassa seksikontaktissa. ShytoBuyn valikoimiin kuuluu erilaisia sukupuolitautien hoitoon suunnattuja tuotteita, jotka voit hankkia kätevästi netistä.

Sukupuolitaudit vaihtevat niiden tyypin ja oireiden mukaan. Niitä yhdistävä tekijä on, että ne tarttuvat yleensä suojaamattoman sukupuoliyhteyden aikana. Yleisimmät sukupuolitaudit Suomessa ovat Kondylooma, klamydia, tippuri ja herpes. Nämä sukupuolitaudit voivat esiintyä oireettomina jopa kuukausien ajan, joten tartunnan saaja ei usein edes tiedä kantavansa sukupuolitautia.

Jos epäilet saaneesi sukupuolitauti tartunnan, on tärkeää, että käyt sukupuolitauti testeissä varmistuaksesi oletko saanut sukupuolitaudin. Valitettavasti kaikkiin sukupuolitauti tartuntoihin ei olemassa parannuskeinoa, mutta nykyisillä lääkkeillä ja hoitovalmisteilla voidaan estää niiden lisääntymistä, lyhentää oireisen vaiheen kestoa, nopeuttaa paranemista sekä estää sukupuolitaudin uusiutumista. Paras tapa välttyä sukupuolitaudeilta on huolehtia ehkäisystä seksin yhteydessä.

Lue myös nämä

Jaa