• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Striagen-N Neck Firming

Kiinteyttävä voide kaulan iholle
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Kukapa ei haluaisi nuorekkaampaa ja kiinteää ihoa. Iän arvioinnissa huomio kiinnittyy helposti kasvojen alueen ryppyihin. Kasvoista nuorekas ja sileä iho katoaa nopeammin auringon vaikutuksen takia, samoin käy kaulan alueen iholle. Tähän asti kaula alueen ihonhoito ja kiinteytys on jäänyt vähemmälle huomiolle, mikä on harmi sillä kaulan alueelta voi helpoiten tulkita luonnollisen iän. Tätä ongelmaa varten Striagen on kehittänyt erikoisvoitene, joka auttaa sinua kiinteyttämää kaulan alueen ihoa. Striagen-N kiinteyttävä kaulavoide on täydellinen ratkaisu rumille kaulan alueen rypyille. Se sisältää huolella valitun sekoituksen ainesosia, jotka on suunniteltu erityisesti kiristämään, virkistämään, kiinteyttämään ja nuorentamaan ihoa ilman kalliita ja tarpeettomia plastiikkakirurgioita.

 • Vähentää näkyviä ryppyjä ja löysää ihoa kaulalla
 • Kiinteyttävä kaulavoide on suunniteltu erityisesti kaulan ongelma-alueelle
 • Edistää solujen kasvua, rajoittamalla ulkoista punoitusta ja ärsytystä
 • Estää UV-vaurioita auttaen edistämään nuoremman näköistä ihoa
 • Parantaa kollageenia ja kimmoisuutta suojaamalla ihon soluja
 • Turvallinen, kivuton ja helppokäyttöinen

Striagen-N kiinteyttävä kaulavoide tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin kaulan alueella helpottamaan luonnollisen ja terveen ihon kasvua ja solujen uusiutumista. Jo vuosien ajan monet ihmiset ovat aivan liian nopeasti turvautuneet mahdollisesti haitallisiin kemikaalisiin kuorintoihin tai kirurgisiin toimenpiteisiin. Striagen-N kiinteyttävä kaulavoide tarjoaa luonnollisen tavan kiinteyttää kaulaa ilman haittavaikutuksia, kustannuksia tai epämukavaa oloa. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada itsellesi entistä nuorekkaamman ulkonäön kiinteyttämällä kaulan alueen ihoa.

Striagen-N Kiinteyttävä Kaulavoide lyhyesti

Striagen-N kiinteyttävä kaulavoide toimii kiinteyttäen ja virkistäen kaulan iho, vähentäen ikääntymisen merkkejä ja edistäen terveellistä ja nuorekkaan näköistä ulkonäköä. Tämä upea tuote pyrkii pysyvästi parantamaan ihon ulkonäköä ehkäisemällä UV-vaurioita ja suojaten oksidatiiviselta stressiltä. Striagen-N kiinteyttävä kaulavoide tarjoaa käyttäjälleen mahdollisuuden kireämpään ja kiinteämpään ihoon kaulan alueella, antaen nuorekkaan ja kauniin ulkonäön!

Kuinka kiinteyttävä kaulavoide toimii?

Striagen-N kiinteyttävä kaulavoide koostuu erilaisista luonnollisista ainesosista, jotka yhdessä tarjoavat fantastisen ratkaisun ikääntyvälle kaulan alueen iholle. Aktiivisiin ainesosiin kuuluvat:

 • Edistynyt aurasphere: Auttaa tasoittamaan ryppyjä.
 • TensUp: Kohottaa ja kiinteyttää ihoa, sekä auttaa nopeuttamaan kollageenin tuotantoa, joka antaa iholle luonnollisen elastisuuden.
 • Pronalen: Vähentää pussiintuvaa ihoa kaulan alueella.
 • Hyaluronihappo: Luonnollisesti kehossa tuotettuna, tämä ainesosa auttaa vahvistamaan kollageenia ja parantaa ihon kimmoisuutta.
 • Aloe vera -mehu: Sisältää luonnollista antiseptistä ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, auttaen vähentämään tulehdusta ja rauhoittamaan ihon arkuutta.
 • Kurkku-uute: Sisältää joukon luonnon elementtejä, kuten vitamiinit: C ja E, sekä antioksidantteja ja aminohappoja, jotka yhdessä vähentävät turvotusta iholla.

Miksi minun pitäisi käyttää Striagen-N Neck kiinteyttävää kaulavoidetta?

Useimmat naiset unelmoivat juonteettomista ja rypyttömistä kasvoista, ja kaulan alue jää usein huomioimatta, vaikka se yhtä alttiina mahdollisille haitallisille UV-säteille, oksidatiivisen aineille ja muita ympäristöhaitoille, jotka voivat vaikuttaa merkittävästi ulkonäköön. Striagen-N-voide on välttämätöntä hoitamaan niitä alueita, joita kasvo voiteet eivät voi suojella. Kaulan alue tulee usein unohdettua, vaikka se on aivan yhtä altis, ellei jopa alttiimpi, kärsimään ikääntymisen merkeistä kuin kasvosi. p>

Striagen-N kiinteyttävä kaulavoide tarjoaa turvallisen ja luonnollisen tavan kiinteyttää ja virkistämään kaulan ihoa antaen kaulallesi nuorekkaamman ja terveemmän ulkonäön ilman kalliita ja epämiellyttäviä lääketieteellisiä toimenpiteitä. Ainutlaatuinen sekoitus eri ainesosia on valittu ajatellen erityisesti kaulan aluetta, joten se tarjoaa upeita tuloksia ikääntymisen merkkejä vastaan käydyssä taistelussa vaikuttamatta päivittäisiin rutiineihin!

Kuinka nopeasti voin odottaa näkeväni tuloksia?

Striagen-N kiinteyttävä kaulavoide sisältää uskomattoman nopeasti toimivan yhdistelmän ainesosia, ja se tarjoaa merkittäviä tuloksia jopa 24 tunnissa. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme voiteen säännöllistä käyttöä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että säännöllinen käyttö tarjoaa huomattavia edistyksiä iholla jo muutamassa viikossa.

Striagen-N Neck kiinteyttävä kaulavoide - käyttöohje

Tämän ainutlaatuisen tuotteen käyttö on uskomattoman helppoa. Sivele sopiva määrä voidetta kaulan alueelle ja rintakehän yläpuolelle kaksi kertaa päivässä, mieluiten kerran aamulla ja kerran illalla, käyttäen ylös ja alas suuntaavaa liikettä. Tämän jälkeen sivele voidetta sivusuunnassa kurkun kohdalle ja leuan alapuolelle varmistaen, että koko kaulan seutu on käsitelty.

Kuinka nopeasti voin odottaa näkeväni tuloksia?

Tulokset vaihtelevat yksilöittäin, mutta monet käyttäjät ovat raportoineet huomattavia parannuksia ihon kireydessä jo 24 tunnin kuluttua. Mahdollisimman parhaan tuloksen saamiseksi, suosittelemme käyttämään tuotetta vähintään 2-3 viikkoa. Säännöllisen käytön pitäisi saada aikaan näkyvämpiä tuloksia.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Tämän kiinteyttävän kaulavoiteen käyttämisessä ei ole todettu sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistat tuotteen ainesosat ennen tuotteen käyttöä mahdollisten allergisten reaktioiden välttämiseksi. Ennen tuotteen ensimmäistä käyttökertaa, suosittelemme suorittamaan herkkyystestin kädelläsi varmistamaan, että haittavaikutuksia ei synny.

Miten voin tilata Striagen-N kiinteyttävän kaulavoiteen ShytoBuy:sta??

Tuotteen tilaaminen ShytoBuysta on yksinkertaista, turvallista ja huomaamatonta. Tarjoamme eri maksu- ja toimitusvaihtoehtoja sinun tarpeisiisi. Klikkaa "Lisää ostoskoriin" –vaihtoehtoa, ja aloittaa ostaminen nyt!


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

88.57% pohjautuen 7 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Olen käyttänyt tuotetta niin vähän aikaa, ettei tehosta tiedä vielä paljon sanoa. Iho ainakin tuntuu napakammalta tuotteen levityksen jälkeen.

  TK Teija K trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Ihosta tulee heti ehkä napakamman tuntuinen. Geelimäinen koostumus ei ollut mieleen.

  lK liisa K trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Tuntuu hyvältä, lyhyen käytön jälkeen ei uskalla sanoa varmaa mielipidettä.

  TA Tiiu A trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Oma roikkuva heltta kiinteytyi jonkin verran tällä voiteella. Ei verrattavissa leikkaukseen. Mutta suosittelen kuitenkin.

  N Nina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tosi huippu

  S Saara small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Emäntä valitti että niska näyttää ihan kamalalta possunniskalta. Oli tilannut tätä minulle, ei kyllä vielä pysty sanomaan oliko vaikutusta.

  M Mikko small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Oma roikkuva iho korjaantui tämän voiteen avulla.

  L Liisa small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.