Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Striagen-DS Anti-Wrinkle Kapselia 60 Kapselia | Anti aging kapselit rypyille

Tuotemerkki Newton-Everett

39.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Haluatko vähentää ryppyjä ilman voiteita ja emulsioita? Striagen-DS Anti-Age Kapselit voi olla etsimäsi tuote. Näiden helppojen ja turvallisten kapseleiden avulla voit vähentää ryppyjä ja muita ei-toivottuja ikääntymisen merkkejä huomattavasti ja varmistaa nuorekkaan ulkonäön säilymisen myös vanhetessasi.

  • Terveempi, nuorekkaampi iho
  • Sisältää kollageenia, resveratrolia ja monia vitamiineja
  • Vähentää ryppyjä luonnollisella menetelmällä
  • Helppokäyttöinen, kiireetön menetelmä – yksi kapseli kaksi kertaa päivässä riittää
  • Käyttää antioksidantteja taistelussa ihoa vahingoittavia radikaaleja vastaan
  • Ihanteellinen tuote kaikille, jotka eivät pidä voiteiden ja emulsioiden säännölliseen käyttöön tarvittavasta vaivannäöstä

Striagen-DS -kapselit tarjoavat nopean, helpon ja tehokkaan keinon saavuttaa muita markkinoilla olevia tuotteita paremmat tulokset taistelussa ikääntymistä vastaan. Suurimmalla osalla tuotteista onnistuminen edellyttää tuotteen säännöllistä käyttöä. Näitä helppoja kapseleita käyttäessäsi tekosyitä ei enää ole – yksi kapseli kaksi kertaa päivässä riittää, ja olet tiellä kohti nuorekkaampaa ihoa!

Lue lisää
Tuotetyyppi: Kapselia
Määrä: 60 kapselia
Kesto: 30 Päivää
Annostelu: 2 päivässä

Mikä Striagen-DS on?

Striagen-DS -kapselit on fantastinen keino vähentää ikääntymisen merkkejä ja saavuttaa nuorekkaampi iho ilman voiteita ja emulsioita. Kapseleita, toisin kuin hankalia voidepurkkeja, on helppo kuljettaa mukana pesupussissa tai käsilaukussa. Kapselit on helppo ottaa, joten muistat huolehtia niiden säännöllisestä käytöstä!

Miten Striagen-DS toimii ja mitä ainesosia se sisältää?

Striagen-DS sisältää huolellisesti valittuja ainesosia, joiden avulla on mahdollista saavuttaa kiinteämpi, nuorekkaampi iho. Tuotteen jokainen ainesosa on valittu todistetun, ryppyjä vähentävän vaikutuksensa ja ikääntymistä vastaan taistelevien ominaisuuksien ansiosta. Ja sinä voit saavuttaa ansaitsemasi terveen, nuorekkaan näköisen ihon.

Resveratroli edistää todistetusti terveen DNA:n määrää iholla ja edistää siten ihosolujen tervehtymistä.
Kollageenia esiintyy 90 prosentissa kehon lihassoluista. Kollageenin eräs tärkeimmistä tehtävistä on yhdistää ihokudoksen kerroksia ja auttaa siten nuorekkaan ulkonäön ylläpitämisessä.
Hyaluronihappoa esiintyy myös kehossa, ja se auttaa ravintoaineiden kuljetuksessa ihokudokseen sekä ehkäisee ihon kuivumista, joka voi johtaa ryppyjen syntyyn.

Muut ainesosat: kurkumauute, A-vitamiini, C-vitamiini, E-vitamiini, niasiiniamidi, alfalipoiinihappo, dimetyylietanoliamiini, pelkistetty L-glutationi, L-glysiini, L-proliini, vihreä tee, rypäleensiemen, aloe vera -geeli, gelatiini, magnesiumstearaatti ja piidioksidi.

Miksi käyttäisin tuotetta? Milloin tulokset näkyvät?

Jos et pidä voiteiden ja emulsioiden käytöstä, helpot ja tehokkaat Striagen-DS -kapselit sopivat täydellisesti tarpeisiisi. Täysin luonnolliset kapselit ovat myös turvallisia käyttää. Vähennä ikääntymisen merkkejä ja saavuta nuorekkaampi iho käyttämällä näitä anti-ageing -kapseleita, jotka auttavat palauttamaan ihon luonnollisen kollageenitason helposti ja kätevästi. Lukuisten vitamiinien ja antioksidanttipitoisten ainesosiensa ansiosta kapseleilla on myös yleisiä terveyttä edistäviä hyötyjä.

Käyttöohje ja sivuvaikutukset

Striagen-DS on lisäravinne, jota suositellaan otettavan kaksi kertaa päivässä parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Jos olet raskaana, imetät tai jos sinulla on jokin sairaus, ota yhteys lääkäriin ennen tuotteen käyttöä.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi