Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Striagen-B Breast Firming Voide 50ml Voide | Kiinteyttävä voide rinnoille

Tuotemerkki Newton-Everett

49.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Striagen-B on rintoja kiinteyttävä voide. Se on täynnä vaikuttavia ainesosia, kuten vahvoja biopeptidejä, jotka kiinteyttävät ja kohottavat rintoja jopa alle viikossa! Tämä upea tuote sisältää myös kollageenia, vihreää teetä ja hyaluronihappoa, jotka yhdessä auttavat tekemään rinnoistasi pyöreämmät ja kiinteämmät, ja sinä voit nauttia täyteläisemmästä ja nuorekkaammasta ulkonäöstä!

 • Turvallinen, kivuton ja helppokäyttöinen rintoja kiinteyttävä voide
 • Kiinteyttää ja kohottaa rintoja jo 5-7 päivässä
 • Vähentää ihon ryppyjä ja löysää ihoa
 • Edistää rintojen täyteläisyyttä ja taistelee samalla ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä vastaan
 • Nuorentaa ihoa
 • Lisää kollageenia ja elastisuutta

Striagen-B on rintoja kiinteyttävä voide, joka tunkeutuu monia kilpailijoitaan syvemmälle ihoon ja auttaa palauttamaan luonnollisen, terveen näköisen ihon vähällä vaivalla. Tämä tehokas ja luonnollinen rintojen kiinteytystuote on täydellinen kaikille naisille, jotka haluavat terhakat rinnat sekä muodokkaamman ja nuorekkaamman ulkomuodon!

Lue lisää

Mikä Striagen-B on?

Striagen-B on rintoja kiinteyttävä voide, joka käyttää uraauurtavaa menetelmää rintojesi ulkomuodon kohentamiseksi. Tuotteen avulla saavutat kiinteämmät ja pyöreämmät rinnat ilman kalliita ja kivuliaita kirurgisia toimenpiteitä. Tuote sisältää biopeptidejä sekä muita huolellisesti valittuja ainesosia, kuten kurkku-uutetta ja auringonkukkaöljyä, jotka todistetusti kohottavat ja kiinteyttävät rintoja saaden ne näyttämään nuoremmilta. Striagen-B -voidetta tarvitsee levittää vain muutamia kertoja päivässä, ja sen avulla voit mahdollisesti saavuttaa taas kiinteämmät rinnat!

Miksi käyttäisin Striagen-B -voidetta?

Aikojen saatossa monet tekijät vaikuttavat siihen, miltä rintasi näyttävät ja tuntuvat. Raskaudella, imetyksellä, painonpudotuksella ja ikääntymisellä on erityisen voimakas vaikutus rintoihin. Monia näistä ei välttää, mutta apu on lähellä! Striagen-B on luonnollinen rintojen kiinteytystuote. Voide kiinteyttää löysää ihoa ja palauttaa rintojen luonnollisen kiinteyden, ja sinä saat nuoremman ja täyteläisemmän ulkonäön!

Miten nopeasti tulokset näkyvät?

Tulokset vaihtelevat yksilöstä toiseen, mutta kliinisten testien mukaan Striagen-B tarjoaa näkyviä tuloksia jo 5-7 päivässä, ja tulokset edelleen paranevat käytön jatkuessa.

Miten tuotetta käytetään?

Striagen-B on rintoja kiinteyttävä voide, ja se on suunniteltu käteväksi – levitä pieni määrä tätä luonnollista voidetta valitulle alueelle 2-3 kertaa päivässä, mieluiten kerran aamupäivällä, iltapäivällä ja illalla. Voit käyttää tuotetta tarvittaessa, mutta parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään tuotetta pidemmän aikaa.

Miten Striagen-B toimii?

Striagen-B on luonnollinen rintojen kiinteytystapa. Se sisältää luonnollisesti aktiivisia ainesosia, jotka silottavat ja kiinteyttävät rintoja. Tuotteen aktiiviset ainesosat:

 • Bio-bustyl polypeptide: Tämä tehokas kiinteyttäjä nopeuttaa kollageenin tuotantoa ja aineenvaihduntaa.
 • Rahnella/soijaproteiini: Edistää muiden aineosien imeytymistä. Vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä auttaa rintojen kiinteyttämisessä ja kohottamisessa.
 • Hyaluronihappo: Tämä luonnollisesti tuotettu happo vahvistaa kollageenia ja edistää ihon elastisuutta.
 • Kollageeni: Edistää ihon nuorekkuutta – kiinteyttää rintoja ja auttaa ihosoluja uusiutumaan.
 • Kurkku-uute: Lievittää turvotusta ja tulehduksia sekä kosteuttaa ihoa.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Voiteen käytön jälkeen tulee välttää auringolle altistumista ja keinotekoista rusketusta ainakin 12 tunnin ajan. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele silmät hellävaraisesti lämpimällä vedellä. Striagen-B on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön, vältä tuotteen joutumista suuhun. Ennen tuotteen käyttöä suosittelemme tutustumaan ainesosaluetteloon ja varmistamaan, että et ole allerginen tuotteen ainesosille.

Miten voin tilata tuotteen ShytoBuysta?

Tuotteen tilaaminen ShytoBuysta on helppoa, huomaamatonta ja nopeaa. Tarjoamme lukuisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Klikkaa “Lisää ostoskoriin” ja aloita tilaaminen heti!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (86.67% pohjautuen 6 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Olen yllättynyt siitä, miten nopeasti tämä voide tehoaa.
 • * Imetyksen jälkeiset riippurintani ovat lähteneet kohoamaan. :D
 • * Tämä on paras!
 • * Tämä voide on kevyt ja imeytyy todella nopeasti. Miellyttävä käyttää, ei tahmaa. Aloitin käytön eilen, ja innolla odotan että alkaa näkyä tuloksia.
 • * Hyvä palvelu, nopea toimitus!
 • * Huomasin eron viikon päivittäisen käytön jälkeen. Hyvä tuote!
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi