Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Starwhite Lightening Voide 50ml Voide | Ihon vaalennusvoide

Cobeco Cosmetics

38.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Star White on huipputuote kaikille, jotka etsivät hellävaraista ja luonnollista ratkaisua tummentuneiden ja värjääntyneiden ihoalueiden valkaisuun. Tämä mahtava ihon vaalennusvoide on hellävarainen, luonnollinen ja ravitseva. Se vaalentaa pigmenttiläiskiä, maksaläiskiä ja intiimialuetta. Tuote on turvallinen ja sen teho on kliinisesti todistettu. Se soveltuu myös herkälle iholla.

 • Erinomainen ihon pigmenttiläiskien vaalentamiseen
 • Hellävarainen, luonnollinen ja turvallinen tuote intiimialueen herkän ihon valkaisuun
 • Sisältää vain luonnollisia ainesosia
 • Suunniteltu erityisesti herkille ihoalueille: Peräaukon valkaisu, kainaloiden vaalennus ja tummat täplät iholla
 • Soveltuu sekä miehille että naisille
 • Erittäin suosittu tuote asiakkaidemme keskuudessa
 • Nopea ja huomaamaton toimitus

Haluatko eroon ihosi pigmenttimuutoksista? Star White on erittäin suosittu tuote, joka voi olla avuksesi. Se sisältää 100% luonnollisia aineosia ja soveltuu hyvin myös intiimialueen herkän ihon valkaisuun. Ihon valkaisuvoide toimii todistetusti kaksi kertaa päivässä käytettynä, ja saat upeita tuloksia vähällä vaivalla!

Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide
Koko: 50 ml

Mitä Star White on?

Star White on hellävarainen ja tehokas tuote intiimialueen herkän ihon valkaisuun, ja se sisältää vain huolellisesti valittuja ainesosia. Ainesosat on valittu siten, että ne soveltuvat myös kehon herkille ihoalueille, esimerkiksi sekä kainaloihin ja peräaukon valkaisuun sekä sukupuolielinten ja tummien täplien vaalennukseen. Tuotteen ainutlaatuinen koostumus vaalentaa ikääntymisen ja hormonaalisten muutosten tummentamia ihoalueita. Säännöllisesti käytettynä Star White tekee ihostasi selvästi vaaleamman ja heleämmän.

Star White -voiteen ainutlaatuinen koostumus sisältää salisyylihappoa, joka kuorii hellävaraisesti ihon ulommaisen kerroksen ja toimii samalla tavoin kuin kemiallinen kuorinta, mutta ilman kipua, epämukavuuden tunnetta ja kalliita kustannuksia. Tämän upean tuotteen tarkkaan valittuihin, luonnollisiin ainesosiin kuuluu mm. lakritsiuute, jonka on kliinisissä tutkimuksissa todettu edesauttavan ihon vaalenemista.


*Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Miten tuotetta käytetään?

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään Star White -voidetta valitulle ihoalueelle kaksi kertaa päivässä. Puhdista ja kuivaa ihoalue huolellisesti ennen voiteen levittämistä. Levitä voide pyörivin liikkein. Anna voiteen imeytyä ennen muiden voiteiden käyttöä ja pukeutumista. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele silmät huolellisesti lämpimällä vedellä.

Kuinka nopeasti voin odottaa tuloksia?

Vaalenemistulos vaihtelee yksilöstä toiseen, ja tulos riippuu monesta tekijästä, erityisesti ihosi luonnollisesta väristä. Monet käyttäjät kuitenkin raportoivat merkittävästä ihon vaalenemisesta jo muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Onko tuotteella sivuvaikutuksia?

Ennen tuotteen käyttöä suosittelemme testaamaan sitä käsivarteen mahdollisten haitallisten vaikutusten havaitsemiseksi.

Mitä tuote sisältää?

Ihon vaalennusvoide Star White sisältää: vesi, glyseriini, oleum oryzae, setyylialkoholi, etyyliheksyylistearaatti, glyseryylistearaatti, setearyylialkoholi, setyylipalmitaatti, kookoksen glyseridit, ceteareth-20, natriumhyaluronaatti, salisyylihappo, lakritsiuute, maitohappo, ceteareth-12, karitevoi, aloe vera, metyylikloori-isotiatsolinoni ja sitruunahappo.

Miten voin tilata tuotteen ShytoBuysta?

Ihon vaalennusvoide Star Whiten tilaaminen ShytoBuysta ei voisi olla helpompaa – tarjoamme useita maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Klikkaa 'Lisää ostoskoriin' ja aloita tilaaminen!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (86.67% pohjautuen 9 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * mulla oli kasvoissa suuria pigmenttiläiskiä. nyt ne ovat selvästi vähentyneet. Hyvä voide!!
 • * Iho vaaleni selvästi noin 4 viikossa. Suosittelen käyttämään säännöllisesti!
 • * sopii myös miehille
 • * Parin kuukauden jälkeen eron huomasi todella selvästi. Kaverini ovat ihmetelleet syntymämerkkini hävinneen :D
 • * Kiitos nopeasta toimituksesta!
 • * Kesä ja bikinikausi tulossa. Oli pakko ostaa ja kokeilla. Ainakin tähän asti ollut tyytyväinen
 • * Star white voiteesta on tullut osa päivärutiinia. Se ei haise voimakkaalle kuten muut vastaavat, mitä olen kaupassa nähnyt. Laatutuote!!!
 • * Voide on todella helppo levittää eikä aiheuta sotkua. Suosittelin kavereillekin.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi