NAUTI ILMAISESTA TUOTTEESTA OSTAESSASI VÄHINTÄÄN 50€ ARVOSTA
 • klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Spectral.DNC-N

Hiustenkasvua stimuloiva liuos - Nanoksidiili
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Hiustenlähtö, hiusten oheneminen ja päänahan huonokuntoisuus ovat yleisiä ongelmia, joihin löytyy toimivia hoitoja. Spectral.DNC-N on mullistava hiusten ja päänahan hoitotuote, joka auttaa sinua lopettamaan hiusten irtoilun ja tuomaan kaunista volyymia hiuksiisi.

 • Runsas koostumus hiusrajan ja päälaen hiusten ohenemisen hoitoon
 • Sopii sekä naisille että miehille
 • Tuotteen tehokas nadoksidiili tehoaa hiustenlähtöön paremmin kuin usein käytetty minoksidiili
 • Nanoteknologia takaa ainesosien kulkeutumisen hiuspohjaan
 • Mukava, luonnollinen koostumus
 • Vain kuusi suihkausta kaksi kertaa päivässä riittää parhaan tuloksen saavuttamiseen
 • Bioteknologian johtavan ammattilaisen, DS Laboratoriesin valmistama tuote hiustenlähtöön

Oletko pettynyt markkinoilla oleviin minoksidiilia sisältäviin tuotteisiin? Tutustu hiustenlähtöön tarkoitettuun tuotteeseen Spectral.DNC-N, joka on eräs ensimmäisistä 5 % nanoksidiilia sisältävistä tuotteista. Spectral.DNC-N auttaa saavuttamaan terveet hiukset elämän jokaisessa vaiheessa.

 • Kliinisesti todistettu
 • Asiantunteva resepti
 • Parabeeniton
 • SLS-vapaa

Mitä Spectral.DNC-N on?

Spectral.DNC-N on eräs ensimmäisistä nanoksidiilia sisältävistä ratkaisuista, ja se auttaa ylläpitämään terveet hiukset jokaisessa elämänvaiheessa. Spectral.DNC-N sisältää 5 % nanoksidiilia, joka on uusi, tehokas vaihtoehto minoksidiilille. Jos et ole tyytyväinen minoksidiilia sisältävien tuotteiden tarjoamiin tuloksiin tai jos et siedä niiden aiheuttamia sivuvaikutuksia, tämä mullistava, uusi koostumus voi olla tehokkain aseesi taistelussa hiustenlähtöä vastaan.

Nanoksidiilia sisältävä Spectral.DNC-N sopii sekä naisille että miehille. Sitä voidaan käyttää sekä hiusrajassa että päälaella, jotka ovat yleisimmät paikat hiustenlähdölle.

Miten Spectral.DNC-N toimii?

Spectral.DNC-N on hiusten ja päänahan kunnossapitojärjestelmä, joka auttaa pitämään herkän päänahan mahdollisimman terveenä. Tämä on mahdollista huolella valittujen ainesosien yhteisvaikutuksen ansiosta:

Nanoksidiili: aineen uskotaan yleisesti stimuloivan päälaen hiustuppia. Tämä tapahtuu stimuloimalla niitä hiusten kasvuvaiheessa (anageenivaihe) ja edistämällä lepovaiheessa (telogeenivaihe) olevien hiustuppien siirtymistä kasvuvaiheeseen.

Amineksiili: Toimii yhdessä nanoksidiilin kanssa vahvistaen hiustuppea. Kliinisissä tutkimuksissa aineen on osoitettu suojelevan juuria ja hiuksia sekä vahvistavan hiuskuitua. Tämän ainesosan säännöllinen käyttö voi myös auttaa hiusten ennenaikaisen ikääntymisen ehkäisyssä.

Adenosiini: Tukee energian siirtymistä hiustupissa ja mahdollisesti ehkäisee tulehdusten syntyä. Auttaa hiusjuurten kunnossapidossa ja voi vähentää hiustenlähtöä.

Kuparipeptidi: Kuparipeptideinä tunnetuilla aminohapoilla on kaksi päätehtävää. Ensinnäkin, ne ehkäisevät ja lievittävät tulehduksia ja rajoittavat siten lisävaurioiden syntyä kudoksissa. Toinen kuparipeptidien tehtävä on auttaa poistamaan arpikudosta ja korvata ne normaalilla, terveemmällä kudoksella.

Avaa ihosolujen ionikanavia parantamaan kaliumionien vapaata kulkua solukalvojen läpi optimoimaan hiusten terveyttä.

Avaa ihosolujen ionikanavia parantamaan kaliumionien vapaata kulkua solukalvojen läpi optimoimaan hiusten kasvua.

Stimuloi karvatupen kasvuvaihetta.

Tukahduttaa dihydrotestosteronia (DHT), mieshormonia, joka liittyy hiusten harvenemiseen.

Hoitaa yhtäjaksoisesti 12 tunnin ajan, mikä on paljon kauemmin kuin tavalliset tuotteet, Nanosomi-kapseloinnin ansiosta.

Miksi käyttäisin tuotetta?

Tämän hiustenlähtöön tarkoitetun tuotteen ainesosat auttavat avaamaan ionikavania, jotka vähentävät hiustenlähtöä edistävän DHT-hormonin määrää. Spectral.DNC-N hyödyntää ainutlaatuista, DS Laboratoriesin kehittämää nanosomiteknologiaa. Nanosomit koteloivat vaikuttavat ainesosat ja näin mahdollistavat niiden kulkeutumisen syvemmälle ihoon. Tämä johtuu siitä, että nanosomit ovat pienempiä kuin ihmisen ihosolut. Ainesosia vapautuu jopa 14 tunnin ajan, mikä mahdollistaa parhaan mahdollisen tuloksen päänahan ja hiusten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Valitsemalla tämän hiustenlähtöön tarkoitetun tuotteen muiden markkinoilla olevien valmisteiden sijaan varmistat saavasi parhaat mahdolliset ainesosat ohenevien hiusten hoitoon. Lisäksi voit olla varma siitä, että aineosat kulkeutuvat päänahkaan eräällä tehokkaimista tavoista.

Millaisia tuloksia Spectral.DNC-N tarjoaa?

Kahden viikon kuluessa huomaat ensimmäisiä merkkejä hiustenlähdön loppumisesta. Merkittävien tulosten näkyminen saattaa kuitenkin kestää 3 kuukautta. Tuotteen vaikutus riippuu alkuperäisestä hiustenlähdön asteestasi. Jos hiukset ovat lähteneet vain pieniltä alueilta, huomaat todennäköisesti tuloksia aiemmin kuin merkittävämmän hiustenlähdön tapauksessa, jolloin tulosten näkyminen saattaa kestää 6 kuukautta.

Miten tuotetta käytetään?

Levitä päivittäin kuusi suihkausta ainetta hoidettavalle alueelle. Levitä tuote koko alueelle, ja pese sen jälkeen kätesi huolellisesti vedellä ja saippualla. Voit käyttää tuotetta pestyihin tai pesemättömiin hiuksiin. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi tuotetta tulee käyttää ohjeiden mukaisesti ja keskeytyksettä.

Spectral.DNC-N on hiusten ja päänahan kunnossapitojärjestelmä, joka soveltuu osaksi päivittäisiä hiustenhoitorutiinejasi, olitpa sitten kotona tai matkoilla.

Turvallinen käyttää

Ohjeiden mukaisesti käytettynä tuotteella ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Suositeltua annostusta ei tule ylittää, sillä suuremmat annokset lisäävät sivuvaikutusten mahdollisuutta. Jos havaitset ärsytystä, lopeta tuotteen käyttö. Jos olet raskaana, älä käytä tuotetta. Tutustu ainesosaluetteloon ennen tuotteen käyttöä mahdollisten allergioiden varalta.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(3)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

85.45% pohjautuen 11 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Riittoisa!

  H? Harri ? trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Epäröin tuotteen tehokkuutta alussa, mutta olen iloinen että päätin kokeilla sitä. Olen todella tyytyväinen.

  S Sam small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Toimii hyvin mutta liian kallis mulle

  A Andy small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • ei ole tuotteista vielä kokemusta voi olla on tai ei sitten hyvä

  jH jarmo H trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Olen vasta alkanut käyttää tuotetta. Tukkani tuntuu paremmalta.

  RJ Riku J trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Näin melkein ensimmäisen käyttökerran jälkeen jo tuloksia. On paljon mukavampaa katsella itseään aamusiin peilistä

  LL Liisa L., Espoo small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Sain tuotteen postissa nopeasti. Aloin heti kokeilemaan ja päänahka tuntuu jotenkin virkeämmältä. Hassu tunne, mutta miellyttävä

  E Ella small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Sain tuotteen postissa nopeasti. Aloin heti kokeilemaan ja päänahka tuntuu jotenkin virkeämmältä. Hassu tunne, mutta miellyttävä

  E Ella small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Olen todella iloinen tuloksista. Hiukseni ovat tulleet paksummiksi muutaman kuukauden äytön aikana. Kiitos ShytoBuy tästä erinomaisesta tuotteesta

  I Inkeri small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.