Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Spectral.CSF

60 ml Spray | Liuos hiustenlähtöön naisille

Spectral.CSF on täydellinen tuote naisille, joilla on harvenevat hiukset. Jos olet huolissasi hauraista ja ohenevista hiuksistasi käytä Spectral.CSF hiusten hoitotuotetta. Tämä ainutlaatuinen tuote stimuloi karvatuppea aggressiivisesti kevyestä koostumuksestaan huolimatta ja parantaa näin hiusten kuntoa ja tiheyttä.

  • Tehokkaat ainesosat puuttuvat nimenomaan naisten hiusten ohenemiseen
  • Auttaa naisia kasvattamaan paksummat, pidemmät ja vahvemmat hiukset
  • Voidaan käyttää puhtaissa tai likaisissa hiuksissa sekä muotoilutuotteiden kanssa.
  • Tarjoaa olennaisia kantasoluja stimuloimaan karvatuppea ja estämään ikääntymisen merkkejä
  • Käyttää ainutlaatuista Nanosomi-tekniikkaa parantaen merkittävästi tuotteen imeytymistä
  • Turvallinen ja helppo käyttää kahdesti päivässä

Paranna hiustesi pituutta, lujuutta ja tiheyttä tehokkaan Spectral.CSF-hiusterapian avulla. Se on suunniteltu torjumaan erityisesti naisten hiustenlähtöä.

  • Kliinisesti todistettu
  • Asiantunteva resepti
  • Parabeeniton
  • SLS-vapaa
41.99
Varastossa

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

*Koska kehomme ovat kaikki erilaisia, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen.

Mikä on Spectral.CSF?

Se on naisten ikääntymisen merkkejä ehkäisevä hoitotuote harveneville hiuksille. Spectral.CSF on suunniteltu toimimaan naisten hormoni vaihteluiden, hiusten pituuksien ja karvatupen biologian kanssa auttaen saavuttamaan paksumman näköiset hiukset. Se ei vain sisällä hiusten ja päänahan terveyttä edistäviä ainesosia, vaan sen ainesosat ovat myös osoitettu olevan erittäin tehokkaita nimenomaan naisilla.

Tuotteen kehittäjät ja tutkijat ovat ottaneet kaiken huomioon, jotta tuote olisi mahdollisimman käyttäjäystävällinen ja tehokas. Se on myös turvallinen käyttää minkä tahansa muotoilutuotteen kanssa.

Miten Spectral.CSF toimii?

Verrattuna miesten kaljuuntumiseen ja hiusten harvenemiseen, jota esiintyy enimmäkseen päälaella ja hiusrajalla, Spectral.CSF voidaan helposti levittää koko pään alueelle, jossa naisten hiusten harveneminen ja hiustenlähtöä pyrkii esiintymään. Tämä hiustenlähtötuote voittaa hiustenlähdön esteet hyödyntämällä kasvipohjaisia kantasoluja. Niillä on kyky tuottaa samoja ominaisuuksia kuin ihmisen soluilla, jotka pyrkivät estämään ikääntymisen merkkejä päänahassa.

Spectral.CSF pyrkii parantamaan hormonaalista vaihtelua naisen päänahassa. Tämä tuote vahvistaa myös karvatuppea, mikä johtaa hiusten elinkaaren pitenemiseen. Ikääntyessään monet naiset alkavat menettää tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja päänahassaan, mikä taas voi johtaa hiusten terveyden huononemiseen. Tämä hiusterapia täydentää päänahkaa olennaisilla mineraaleilla ja vitamiineilla, jotka elvyttävät karvatuppia ja mahdollisesti herättävät ne tuottamaan paksumpia hiuksia.

Miksi minun tulisi käyttää Spectral.CSF hoitotuotetta?

Jos hiuksesi ovat ohuet, katkeilevat helposti tai saavat sinut näyttämään vanhemmalta tämä vallankumouksellinen tuote voi vahvistaa hiuksiasi kevyellä rakenteellaan. Toisin kuin monet muut saatavilla olevat hiustenlähtötuotteet, Spectral.CSF sisältää vain keskeisiä ainesosia, joiden on todettu olevan tehokkaita nimenomaan naisten hiustenlähdön hoitoon.

Kuten kaikki DS.Laboratories-tuotteet, Spectral.CSF käyttää ainutlaatuista ja vallankumouksellista Nanosomi-tekniikkaa. Tämä tarkoittaa, että tuotteen ainesosien kuljetus on kapseloitu, mikä auttaa niitä pääsemään syvemmälle ja pidentää niiden vaikutusaikaa verrattuna moniin muihin hiustenlähtötuotteisiin. Näin voit kokea paksummat ja terveemmät hiukset mahdollisimman nopeasti.

Odotettavissa olevat tulokset

Heti kun Spectral.CSF-tuotetta levitetään päänahkaan sen Nanosomi-teknologia alkaa työskentelemään. Pitkäaikaisella ja säännöllisellä käytöllä sinun tulisi nähdä merkittäviä positiivisia muutoksia hiustesi terveydessä ja paksuudessa.

Kuinka käytän Spectral.CSF-tuotetta?

Levitä 10 pumppausta (1 ml) tuotetta päänahkaasi kahdesti päivässä. Parhaimpien tulosten saamiseksi levitä tuotetta harvenevan alueen yli ja hiero tasaisesti päänahkaan. Pese kätesi saippualla ja vedellä jokaisen käyttökerran jälkeen. Sinun ei tarvitse huuhdella ainetta pois päästäsi levityksen jälkeen.

On tärkeää, että käytät tuotetta säännöllisesti ja jatkat sen käyttöä välttääksesi hiusten ohenemisen leviämistä.

Turvallinen käyttää

Spectral.CSF on turvallinen käyttää, mikäli noudatat ohjeita etkä ylitä päivittäistä suositeltua annostusta. Ole aina varovainen, kun yhdistät tuotteen muiden tuotteiden kanssa, sillä nanosomit nopeuttavat muiden aineiden imeytymistä. Älä käytä tuotetta, jos olet raskaana. Tarkista ainesosat ennen käyttöä ja varmista, että et ole allerginen millekään niistä.

Lue lisää
Spectral.CSF 60 ml Spray | Liuos hiustenlähtöön naisille

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(4)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

77.50% pohjautuen 7 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Ainakin alustavasti tuntuu hyvälle.

M Maire P
Verified Purchase

Lopetin ehkäisypillereiden käytön, jonka jälkeen alkoi armoton hiustenlähtö. Tämä on erinomainen tuote juuri niille, jotka kärsivät yllättävästä hiusten harvenemisesta.

E Eräs naikkonen
Verified Purchase

helppo ja hyvä nettisivu

r riitta
Verified Purchase

Tuote, joka tekee sen minkä lupaa. VIISI TÄHTEÄ!

M Marjo
Verified Purchase

Suosittelen tätä hoitoa. Olen juuri tilannut kolmannen pullon ja voin selvästi nähdä jo eroa. Nyt odottelen tätä pakettia niin voin jatkaa hoitoja

E Eira
Verified Purchase

Aika kallis, mutta se on sen arvoinen

N Noah
Verified Purchase

Toimii hyvin

D Denni
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Suosittelemme myös