• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Body Milk

Kirkastava vartalovoide
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Tavoitteletko terveellistä ja tasaista hehkua? South Beach Body Milk on yhdistelmä erikoisaineksia, jotka tunnetaan luonnollisuudestaan ja kirkastavista vaikutuksistaan, kuten esimerkiksi Uva Ursi uute sekä lakritsiuute. Kiitos miedon reseptin, tämä vartalovoide on hellävarainen koko vartalolle. Tämä vartalovoide ei ainoastaan rentouta, kosteuta ja ravitse ihoasi, vaan lisäksi auttaa sinua palauttamaan itsevarmuutesi helpottamalla torjumaan tummia läiskiä sekä värimuutoksia.

 • Ihotautilääkärien testaama
 • Insta-Brite™ edistynyt vaalennusteknologia
 • Sisältää Lakritsi- ja Uva Ursi -uutetta
 • Sopii käytettäväksi koko vartalossa
 • Turvallinen herkillekin alueille
 • Sopii kaikille ihotyypeille
 • Ei sisällä hydrokinonia, kojic-happoa tai parabeeneja

Haluatko ihostasi vastustamattoman, säteilevän, terveellisen ja eloisan? Tämä huippuluokan tuote auttaa sinua päivittämään kosmetiikkakokoelmasi palauttaen luottamuksen itseesi samalla tehden olostasi fantastisen!

Mikä South Beach Body Milk on?

Ensivaikutelma tuotteesta on, että se on huolellisesti tehty, hellävarainen ja sen tarkoituksena on kosteuttaa ja rentouttaa ihoa, mikä perustuu tuotteen vitamiinien ja antioksidanttien runsauteen. Tällä vartalovoiteella on kuitenkin myös toinen salaisempi päämäärä; se sisältää lukuisia ainutlaatuisia ainesosia, joilla on luonnollisia valkaisevia ja kirkastavia vaikutuksia. Miten tämä auttaa sinua? Tuote ei auta ainoastaan taistelemaan tummia läiskiä vastaan, vaan auttaa sinua saavuttamaan säteilevän, nuorekkaan hehkun. Ihon värjäymät ovat luonnollinen osa ikääntymistä, mutta se ei tarkoita, ettetkö voisi taistella sitä vastaan tämän South Beach Body Milk vartalomaidon avulla, voit nyt palauttaa terveellisen ja eloisan ilmeesi!

Miten se toimii?

Tuote käsittää kolme aktiivista ainesosaa, jotka auttavat sinua taistelemaan värjäymiä vastaan. Sen lisäksi, että lakritsi- ja Uva ursi uutteet ovat kehuttuja valkaisijoita, on Insta-Brite™ Teknologia täysin uusi, innovatiivinen sekä uusin lisäys tämän vartalomaidon kirkastaviin aineksiin. Nämä kolme ainesosaa toimivat ytimekkäästi kohdistuen ilmeneviin värimuutoksiin, tehden myös arpeutumis- ja ikääntymishuolistasi aiheettomia. Nämä kolme laajasti tunnettua valkaisuainesosaa tekevät toiveesi säteilevästä ihosta toteuttamiskelpoiseksi! Hellävarainen koostumus pyrkii lisäksi kosteuttamaan ihosoluja, lukiten kosteuden sisään samalla hellävaraisesti ihoasi rentouttaen. Tämä edesauttaa ihon elastisuutta, mikä puolestaan auttaa sinua saavuttamaan nuorekkaamman ja terveen ihon! Kuten voit nähdä, tämä vartalomaito toimii useilla eri tavoilla, ollen samalla suuren suosion kohteena käsittäen ainesosia, jotka erottavat tuotteen muista kemikaaleilla kyllästetyistä vaihtoehdoista, joihin törmäät nyt markkinoilla.

Kuinka tuotetta käytetään?

South Beach Bodymilk vartalomaidon käyttäminen on nopeaa ja helppoa. Seuraa vain näitä yksinkertaisia ohjeita:

 • Peseydy normaalisti ja anna ihosi kuivua.
 • Lisää tuotetta halutulle ihoalueelle hellästi pyörivin liikkein hieroen kunnes vartalomaito on täysin imeytynyt.
 • Varmista, että iho on täysin kuiva ennen muiden tuotteiden käyttämistä.
 • Käytä tuotetta kerran aamuin illoin.
 • Et tarvitse käsineitä tai harjaa.

Pääainesosat

South Beach Body Milk vartalomaito voi olla ylpeä toimivista ainesosistaan ja kertookin mieluusti niistä ja niiden toiminnasta sinulle lisää. Muutamia tärkeimmistä ainesosista on muun muassa:

Puolukkauute
Puolukkauute: On valkaisevana ainesosana tärkeässä asemassa, sillä aines on saanut positiivisia arvioita asiakkailta ympäri maailmaa johtuen aineen tehokkuudesta erilaisissa valkaisevissa tuotteissa.
Lakritsiuute
Lakritsiuute: Aktiivisesti valkaisevista aineksistaan tunnettu lakritsiuute auttaa sinua saavuttamaan tasaisen hehkun.
Insta Brite teknologia
Insta-Brite™ Teknologia: Tämän ainesosan suosio on kasvanut valtavasti viime vuosina sen tunnettujen valkaisuominaisuuksien ansiosta.
Vihreä tee-uute
Vihreä tee - uute: Tämä antioksidanttisista ominaisuuksistaan tunnettu aines sisältää runsaasti vitamiineja ja edistäen ihoa terveemmäksi ja ravitummaksi.
Omenauute
Omenatiiviste: Tämä yksi tuotteen kirkastavista ainesosista tunnetaan kirkastavista ominaisuuksistaan ja pyrkii antamaan ihollesi tasaisen, elinvoimaisen hehkun.
Malvauute
Malvauute: Tämä rauhoittavista ja kosteuttavista ominaisuuksista tunnettu aines on ihanteellinen käytettäväksi herkälle iholle.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(1)
KESKIARVO 2.5

50% pohjautuen 1 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Tosi miellyttävä ihoa vasten ja on toiminut ihan moitteettomasti.

  JK Julia K small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.