Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Intense Brightening For Faces Voide 30ml Voide | Kirkastava kasvovoide

South Beach

26.95€

Näytä lisää

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Intense Brightening for Face voide sisältää lukuisia vaalentavista ominaisuuksistaan tunnettuja ja useista valkaisutuotteista löytyviä ainesosia. Tuotteen Insta-Brite™ vaalennusteknologia ja ainesosien kosteuttavat osat tekevät tuotteesta erinomaisen huonolle ja kuivalle iholle. Lisäksi tuote sisältää ainesosia, jotka tunnetaan antioksidanttisista ominaisuuksistaan, kuten esimerkiksi lakritsi- ja Uva Ursi -uute. Anna siis ihollesi sen tarvitsema huolenpito tällä South Beachin uudella voiteella!

  • Ihotautilääkärien testaama
  • Sisältää lakritsi- ja uva ursi -uutetta
  • Insta-Brite™ kehittynyt vaalennusteknologia
  • Hygieeninen ilmaton pumppu
  • Ei sisällä hydrokinonia, kojihappoa, alkoholia tai parabeenejä

Tuotteen luonnollinen resepti tekee siitä ihanteellisen käytettäväksi herkillä alueilla, eikä ole lainkaan yllättävää, että yhä useampi asiakas kertoo tuotteen toimineen erinomaisesti peittävänä voiteena. Jos etsit turvallista ja luonnollista vaihtoehtoa nykyisille markkinoiden rajuille kemikaaleille, olet saapunut oikeaan paikkaan!

Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide
Koko: 30 ml

Millainen Intense Brightening for Face tuote on?

Kuulas ja kirkas iho

Kyseessä on kolmella tavalla toimiva resepti, joka sopii käytettäväksi heille, jotka haluavat kirkastaa ihonsa ulkonäköä. Tämän voiteen suosio on voimakkaassa kasvussa ja sen valkaisevista ominaisuuksista tunnetut ainesosat ovatkin suosion ilmeinen selitys. Etsitkö hellävaraisia ainesosia, joiden tiedetään torjuvan ihon likaantumisen, ryppyjen ja tummien läiskien aiheuttamia oireita? Etsitkö voidetta, joka ei pelkästään pyri ylläpitämään ihosi hehkua, vaan lisäksi pyrkii tekemään siitä yhä hehkeämmän? Mikäli vastasit kyllä, on tämä tuote täynnä valkaisevista vaikutuksistaan tunnettuja aineksia!

Kuinka tuote toimii?

Tuote toimii kolmella älykkäällä tavalla. Sen ensisijainen tarkoitus on auttaa kirkastamaan ja ihon ulkonäköä tehden siitä kevyen. Tästä syystä tuote luottaa lakritsi- ja uva ursi -uutteisiin sekä innovatiiviseen Insta-Brite ™ -tekniikkaan, jotka auttavat sinua saavuttamaan haluamasi ihon. Lisäksi karitevoi, syvästi kosteuttava ainesosa, auttaa lukitsemaan kosteuden sisään edesauttaen ihosi kosteutusta, jättäen ihollesi pehmeän tunnun ja sileän ilmeen. Tuotteeseen on lisäksi lisätty rosmariiniuutetta, sillä aines tunnetaan sen elvyttävistä ominaisuuksista, joka edesauttaa ihosi nuorempaa ulkonäköä ylläpitäen sitä pitkän aikaa. Lopeta pohtiminen ja epäröinti, ja aloita matka kohti kirkkaampaa ihoa jo tänään, kiitos tämän älykkään kasvovoiteen!

Kuinka tuotetta käytetään?

Mikäli haluat saavuttaa optimaaliset tulokset uudella Intense Brightening for Face kasvovoiteella, noudata näitä yksinkertaisia ohjeita:

  • Lisää tuotetta kasvoillesi, tämän jälkeen hiero voide pyörivin liikkein valitsemallesi alueelle.
  • Käytä tuotetta kerran aamuin illoin.
  • Vältä liiallista altistumista auringonvalolle.

Pääainesosat

Tämän kasvovoiteen olennaisten ainesosien yhdistelmä erottaa tuotteen muista markkinoiden tuotteista. Muutamia tärkeimmistä aineista vaikutuksineen on lueteltu seuraavassa:

rosmariiniuute verenkierto
Rosmariiniuute Ainesosa tunnetaan ensisijaisesti ikääntymistä estävistä ominaisuuksistaan, mutta lisäksi aines parantaa verenkiertoasi.
lakritsiuute antaa iholle hehkua
LakritsiuuteTämä tärkeä ainesosa tunnetaan valkaisuominaisuuksistaan ja pyrkimyksistään luoda iholle tasaisen hehkun.
Karitevoi ihon kosteuttaja
Karitevoi Tämä ainesosa näyttäytyy ihon kosteuttajana samalla pyrkien ravitsemaan ihoa lukiten kosteutta huokosiin.
puolukkauute vitamiinit
Puolukkauute Tätä ainesosaa hyödynnetään säteilevän ihon saavuttamiseksi, mutta lisäksi aines sisältää runsaasti vitamiineja, jotka auttavat taistelemaan ikääntymisen merkkejä ja ihon tummentumia vastaan

Alta näet tarkan listauksen voiteen ainesosista:

Water/Aqua/Eau, Glycerin, Zinc Oxide, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Helianthus Annuus Seed Oil, Phenoxyethanol, Cetearyl Glucoside, Tapioca Starch, Citric Acid, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Potassium Sorbate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Xanthan Gum, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Citrus Limon Peel Extract, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (80% pohjautuen 1 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

  • * Tuntuu tehoovan tosi tehokkaasti. Mulla ainakin finnejä ja mustapäitä ollut paljon vähemmän sen jälkeen kun aloin käyttämään.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi