NAUTI ILMAISESTA TUOTTEESTA OSTAESSASI VÄHINTÄÄN 50€ ARVOSTA
 • klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Kuvaava kuva kategoriaan South Beach

South Beach

Lajittele

Kansainvälisesti tunnettu brändi ihon sävyttämiseen

Sotuh Beach tuotevalikoiman avulla voit tasoittaa: peräaukon, emättimen, rintojen, kasvojen, kainaloiden ja muiden sensitiivisten alueiden ihoa. South Beach tuotteiden ainesosat on erityisesti suunniteltu näille ihoalueille. Ihon epätasaista väriä tai sävy voi esiintyä kuitenkin muuallakin kehossa, iho voi esimerkiksi kirjava tai laikukas eli ihossa on tummempia tai vaaleampia alueita.

Iho ongelmat ja värjäytymät voivat olla kiusallisia ja vahingoittaa itsetuntoa, sillä niitä on vaikea peitellä. Värillisiä ihoalueita (pigmenttiläiskiä), voi ilmestyä kasvoille, käsiin ja muille auringon altistamalla ihoalueille. Nämä maksaläiskät ovat liikapigmentaatiota, jota iho muodostaa liikaa. Liikapigmentaatiot voi esiintyä monella tavalla ja usein se aiheuttaa tummia, kirjavia, pieniä laikkuja ihossa.

Ihon sävyn tasaaminen ei ole helppoa, useat tuotteet ärsyttävät ihoa ja ovat liian tehokkaita. Tästä syystä South Beach kehitti sarjan ihonhoitotuotteita, jotka ovat hellävaraisia ja soveltuvat käytettäväksi herkimmillekin ihoalueille. South Beach tuotesarjan tuotteet eivät sisällä terveydellä vaarallista hydrokinoniaa ja muita valkaisuaineita.

Tuotesarja on testattu huolellisesti ja sen on todettu soveltuvan herkimmillikein ihoalueille, kuten: kasvoille, kainaloihin ja intiimialueille. South Beach tuotesarja ei sisällä raskasmetalleja (elohopeaa), toksiineja tai kemikaaleja. Tuotesarjan voiteet on helppokäyttöisiä ja sinun ei tarvitse enää peitellä paljasta ihoasi.

Jokainen on oikeutettu täydelliseen ihoon!

Koska pigmenttiläiskät liitetään usein ikääntymiseen voivat ne horjuttaa itsetuntoa. Maksaläiskät tulevat yleensä yleensä auringon altistamille ihoalueille, kuten kämmenselkään, kasvoilla, käsivarsiin, otsalla ja hartioihin. South Beachin filosofiana onkin ollut kehittää uraa uurtavia tuotteita, jotka pyrkivät ratkaisemaan ihonsävyn ongelmat näillä ihoalueilla. Olipa kyseessä ihon liikapigmentaatio tai intiimialueille, South Beach tuotesarjasta löydät sopivan tuotteen ongelmaasi.

Tuotesarja on saanut inspiraationsa Miamin South Beachin täydellisistä vartaloista, kun haluat täydellisen ihon valitse South Beach. South Beach on yksinkertainen ratkaisu kun haluat näyttää upealta rannalla tai muualla missä haluat näyttää upealta.

Luonnollinen ja turvallinen

South Beach on sitoutunut takaamaan tuotteidensa turvallisuuden, tehokkuuden ja erityisesti hellävaraisuuden. Tuotesarjan tuotteet täyttävät nämä vaatimukset, ne rakentuvat täysin luonnollisille ainesosille, joiden on todettu olevan hellävaraisia herkimmilläkin ihotyypillä. Halu taata asiakkaiden tyytyväisyys tuotteisiin on johtanut tuotesarjaan, joka ei ärsytä ihoa ja on turvallinen käyttää.

South Beach tuotesarja on suosittu maailmalla ja sitä suosittelee useat lääkärit, dermatologit ja löydät sitä myös useasta apteekista maailmalla. Ratkaise ihoalueidesi sävy ongelmat tämän mullistavan tuotesarjan avulla.

Auringonvalo ei ole ainoa tekijä, joka voi vaikutta ihon sävyn muutokseen. Useat sairaudet, kuten akne, ruusufinni, ekseema ja liikapigmentaatio vaikuttavat siihen miltä iho näyttää. Tummat ihoalueet voivat olla kiusallisia ja ne halutaankin usein peittää. South Beach auttaa ihmisiä näiden iho ongelmien hoitamisessa.

South Beach tuotesarjan ainesosat on tehokas keino päästä eroon ihon sävyeroista tai tummista iholaikuista. Tuotteet ovat hellävaraisia kaikilla käytetyillä ihoalueilla, olipa kyseessä intiimialue kuten: bikiniraja, peppu, nännit tai sukupuolielimet. Tuotesarja ei sisällä voimakkaita vaalenteita ja se ei ärsytä herkintäkään ihoaluetta.

Tartu tilaisuuten ja hanki unelmiesi vartalo tämän mullistavan South Beach tuotesarjan avulla. On aika nauttia elämästä täysin siemauksin!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.