Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

South Beach™ - Tehostava Pesu Accelerating Wash

Tuotemerkki South Beach

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

South Beach tehostava pesu auttaa palauttamaan luonnollisen hehkun ihollesi. Täysin luonnollisista ainesosista valmistettu South Beach tehostava pesu jättää vartalokuorinnan jälkeen ihosi täysin puhtaaksi.

  • Palauttaa luonnollisen hehkun ihollesi
  • Auttaa saavuttamaan elinvoimaisen ihon
  • Saavuta välittömiä tuloksia
  • Täysin luonnolliset ainesosat

South Beach tehostava pesu on tuote, jonka avulla voit jälleen saavuttaa kirkkaan ja elinvoimaisen ihon. Vanhetessa ja toksiinien myötä iho menettää luonnollisen hehkunsa, jonka tuote pyrkii tehokkaasti palauttamaan.

Lue lisää

Miksi käyttää South Beach Tehostavaa Pesua?

South Beach tehostava pesu on täydellinen tuote kirkkaan ja elinvoimaisen ihon saavuttamiseksi. Tuotteen avulla voit heittää hyvästit väsähtäneelle olemukselle, ja palauttaa luonnollisen hehkun ihollesi. Väsähtänyt olemus johtuu pitkälti tämän päivän maailman kiireisyydestä sekä lukuisista ilmassa leijuvista saasteista nykypäivänä. Elinvoimainen iho on saavutettavissa oikeanlaisten tuotteiden kautta, kuten South Beach tehostavan pesun avulla.

Ketkä voivat käyttää tuotetta?

Tuote on käytettävissä kaikille ihotyypeille. Tutkimuksissa on onnistuttu saamaan toisistaan poikkeaville ihotyypeille vastaavanlaiset tehokkaat tulokset. Sekä naiset että miehet voivat käyttää tuotetta kattaen koko kehon. Tuotetta voidaan myös käyttää täydennyksenä vahaukseen.

Kuinka käyttää tuotetta?

Parhaat tulokset saat käyttämällä tuotetta kerran päivässä noin 7-10 päivän ajan. Kun iho on kuiva, laita pieni määrä geeliä suoraan halutulle alueelle varovasti hieromalla pyörivin liikkein, kunnes se on täysin imeytynyt ihoon.

Pese normaalisti. Tuote on hyvin samankaltainen kuin suihkugeeli. Huuhtele täysin ja muista antaa ihon kuivua. Jatkuva käyttö ylläpitää ilmeen halutulla tavalla.

Mitä tuote sisältää?

South Beach tehostava pesun tavoitteena on tarjota asiakkaalle turvallinen, hellävarainen ja tehokas tuote elinvoimaisen ihon saavuttamiseksi. Siksi voiteessa onkin käytetty vain luonnollisia ainesosia, jotka ovat hypoallergeenisia. Eivätkä täten sisällä alkoholia, hajusteita, väriaineita tai parabeeneja.

Tuotteessa käytettyjä ainesosia ovat: Dekyyli Glucoside, Aloe Vera lehtiuute, lakritsiuutteet, sianpuolukka, vadelma pura, omena pura, sokeriruokouute sekä vihreä tee-uute.

Onko tuotetta turvallista käyttää?

Tuotteen käyttäminen on erittäin turvallista, koska se on valmistettu täysin luonnollisista ainesosista, ilman lisättyjä kemikaaleja. On kuitenkin erittäin suositeltavaa lukea pakkausseloste huolellisesti, jotta voidaan välttyä mahdollisilta allergisilta reaktioilta.

Kuinka ostaa South Beach tehostavaa pesua?

Tämän fantastisen tuotteen tilaaminen ShytoBuylta on helppoa, turvallista ja huomaamatonta. Tarjoamme erilaisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Sinun tarvitse vain lisätä tuote ostoskoriin ja voit aloittaa ostamisen jo tänään!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (80% pohjautuen 1 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * tuote on vastannut odotuksiani. se tuntuu hyvin mukavalta ihoa vasten ja puhdistaa mielestäni tosi tehokkaasti.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi