• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Wrinkle & Dark Spot Eraser

Ryppyjen, tummien pilkkujen ja läiskien poistoon
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Oletko huolissasi ryppyjen ja tummien läiskien ilmaantumisesta? Sinun ei tarvitse, sillä South Beach on vihdoin esitellyt uuden ja älykkään tuotteensa vastauksena ongelmaan. South Beachin Wrinkle and Dark Spots toimii lukuisilla älykkäillä eri tavoilla tehden ihohuolistasi aiheettomia. Tuote on täynnä ainesosia, jotka on suunniteltu ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoasi, samalla taistellen ryppyjen ja tummien läiskien ilmestymistä vastaan. Kyseessä on myös oiva työkalu taistelussa ihon värjäymiä ja hyperpigmentaatiota vastaan. Tuote sisältää lukuisia ainesosia, jotka tunnetaan kirkastavista ja vaalentavista vaikutuksistaan, jolloin huolesi ihon värjäymistä laantuvat.

 • Ihotautilääkärien testaama
 • Voi vähentää arpien, ryppyjen ja tummien läiskien esiintymistä
 • Sopii herkälle iholle
 • Hyödyntää kehittynyttä Insta-Brite™ teknologiaa
 • Sisältää luonnollisia Lakritsi-, Ruusunmarja- ja Aloe vera -uutteita
 • Älykäs ja hygieeninen, ilmaton pumppu
 • Ei sisällä kojihappoa, hydrokinonia tai elohopeaa

Oletko yksi niistä kymmenistä miljoonista ihmisistä, jotka tuntevat epävarmuutta arpiensa, ryppyjensä tai tummien läiskiensä vuoksi? Mikäli vastasit kyllä, siinä tapauksessa olet löytänyt tuotteen, joka voi helpottaa oloasi samalla itsevarmuutesi palauttaen. Tämä tuote sisältää lukuisia erilaisia ainesosia, jotka tunnetaan laajalti vaalentavista ominaisuuksistaan, kuten Lakritsiuute, joka voi auttaa sinua palauttamaan säteilevän hehkusi.

Mikä South Beachin Wrinkle and Dark Spots tuote oikein on?

Rypytön ja virheetön iho

Kyseessä on luova ja älykäs lähestymistapa ikääntymisen oireisiin sikä ihon värjäymiin. Arvet sekä ikääntymisen merkit ovat voineet viedä mukanaan sen säteilevän ja tasaisen hehkun, joka viipyi ihollasi, kun olit nuori. Tuote auttaa sinua edistämään ihosi terveyttä lukiten ihoosi kosteutta samalla ihoa raviten. Sijoita siis tähän älykkääseen ja uuteen tuotteeseen jo tänään ja tee työkaverisi kateellisiksi! Lisäbonuksena saatat jopa löytää itsesi hymyilemästä peilin edessä!

Kuinka tuote toimii?

Torjuakseen arpia, tummia läiskiä sekä muita ikääntymisen oireita, hyödyntää tuote toiminnassaan Lakritsiuutetta, sekä edistynyttä Insta-Brite™ teknologiaa. Niistä molemmat ovat kansainvälisesti tunnettuja sekä arvostettuja luonnollisista vaalentavista sekä kirkastavista vaikutuksistaan iholla. Lisäksi tämä voide tunnustaa myös kokonaisvaltaisen ihon elinvoiman merkityksen nuorekkaan näköiselle iholle. Tästä syystä tuote luottaa Aloe Vera- ja Punaleväuutteisiin, jotka runsaan vitamiinipitoisuuden lisäksi auttavat ihon ylimpien kerroksien kosteuttamisessa ja ravitsemisessa. Tuotteen aktiiviset ainesosat toimivat yhteistyössä toistensa kanssa edistäen ihon elastisuutta, jolloin iho säilyy nuorekkaana pitkään!

Kuinka tuotetta käytetään?

Saavuttaaksesi parhaat mahdolliset tulokset South Beachin Wrinkle and Dark Spots voiteella, seuraa näitä yksinkertaisia ohjeita.

 • Lisää tuotetta suoraan ongelma-alueelle.
 • Odota, kunnes ihoalue on täysin kuiva, ennen kuin käytät muita tuotteitasi.
 • Käytä 2-3 kertaa päivässä.
 • Saavuttaaksesi optimaaliset tulokset, käytä tuotetta johdonmukaisesti.
 • Rajoita altistumista auringonvalolle.

Pääainesosat

South Beach panostaa valtavasti tuotteidensa ainesosiin. Tästä syystä he ovat testanneet ja valinneet aineksista ainoastaan parhaat tätä kasvovoidetta varten. Niistä tärkeimpiä ovat.

lakritsiuute hävittää vapaita radikaaleja
Lakritsiuute Aines on laajalti tunnettu sen luonnollisesti valkaisevien ominaisuuksien vuoksi, mutta lisäksi sen tiedetään estävän melaniinin tuotantoa ja hävittämään vapaita radikaaleja.
nykyaikainen teknologia
Insta-Brite™ vaalennus Tämä tieteellisen kehityksen ja nykyaikaisen teknologian toimiva yhdistelmä on luonut tämän alati suositumman ainesosan, joka tunnetaan vaalentavista ominaisuuksistaan.
ruusunmarjauute sistältää e-vitamiinia
Ruusunmarjauute Tämä runsaasta E-vitamiinipitoisuudestaan ja antioksidanttisista ominaisuuksistaan tunnettu ainesosa voi auttaa ihoasi tekemällä siitä sileän ja kosteutetun.
aloe vera suojaa ihoa
Aloe Vera Aines ei lisää ainoastaan ihon elastisuutta, vaan auttaa myös ihon kosteuttamisessa. Lisäksi kyseessä on erinomainen ihon suoja haitallisia UV-säteitä vastaan.

Alla näet tarkan luettelon South Beach Wrinle and Dark Spots voiteessa käytetyistä ainesosista.

Water/Aqua/Eau, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Squalene, Octyldodecyl Myristate, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Pullulan, PEG-10 Dimethicone, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Polysorbate 60, Porphyridium Cruentum Extract, Rosa Canina Flower Extract, Lecithin, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Phenoxyethanol, Adenosine, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Tocopherol, Chitosan PCA, Glycolic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Extract


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

93.33% pohjautuen 3 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Jättää pehmeän tunteen iholle ja TOIMII!

  AA Annele A trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Ilokseni sain huomata tuotteen toimivan omia ryppyjäni vastaan, Minun ihooni tuote näyttää tepsivän jopa yllättävän hyvin!

  K Kaisu small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Kuulin ystävältäni tuotteesta ja olen itsekin huomannut toimivaksi. Katsotaan mitä pidempiaikainen käyttö tuo tullessaan...

  M Mirjam small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.