• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Lips & Nipples

Ihon sävyä vaalentava ja tasoittava roll-on herkille ihoalueille
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Ihmiset näkevät huulesi joka päivä, mutta mikäli olet onnekas, saattaa joku ihailla myös nännejäsi säännöllisin väliajoin! Kärsitkö kuitenkin sinua häiritsevistä tummista värjäymistä huuliesi ja nänniesi alueilla? Älä huoli, et ole ainoa, sillä vuosittain tuhannet naiset taistelevat tätä ongelmaa vastaan. Tämä South Beachin tuote tarjoaa vaihtoehtoisen ratkaisun nykypäivän markkinoiden vahvoille kemikaaleille. Sen lisäksi, että tuote käsittää helppokäyttöisen roller-pallon valmisteen levittämiseksi, sisältää se myös vihreä tee- ja lakritsiuutetta, joiden tiedetään helpottavan tummien värjäymien esiintyessä, jotta itseluottamuksesi voi palautua ennalleen!

 • Ihotautilääkärien testaama
 • Sisältää Lakritsi- ja Uva Ursi -uutetta
 • Helppokäyttöinen mini roller-pallon ansiosta
 • Suunniteltu käytettäväksi erityisesti herkillä alueilla
 • Ei sisällä hydrokinonia, kojihappoa tai elohopeaa

Laskevatko värjäymät herkillä alueilla itsetuntoasi? Mikäli vastasit kyllä, on tämä tuote suunniteltu tarjoamaan sinulle välitön ratkaisu. Tämä luonnollisia ja luonnollisista vaalentavista ominaisuuksistaan tunnettuja ainesosia sisältävä tuote voi palauttaa elävän ja tasaisen hehkun näille herkille ihoalueille!

Mikä South Beach for Lips and Nipples tuote oikein on?

south beach ihovirheitä vastaan

South Beach for Lips and Nipples on moderni ratkaisu ikivanhaan ongelmaan. Värivirheet herkillä alueilla, kuten huulilla ja nänneillä nolostuttaa naisia ympäri maailmaa. Kiitos uusien raaka-ainevalintojen ja 2010-luvun teknologian, on South Beach kehittänyt ratkaisun, joka sisältää uusia ainesosia, jotka tunnetaan luonnollisista vaalentavista ja valkaisevista vaikutuksistaan. Unohda ärsyttävät tuotteet, sillä kuka haluaisi käyttää rajuja kemikaaleja näin herkillä ihoalueilla? Lähesty ongelmaasi hellävaraisesti, sillä tämä tuote voi auttaa sinua saavuttamaan kosteutetun ilmeen, sekä elävän, tasaisen hehkun näillä ihoalueilla!

Miten tuote toimii?

Tuote toimii ennen kaikkea ratkaisuna huoleesi; se vaikuttaa ihoalueidesi värjäymiin. Tämän vuoksi tuote sisältää Lakritsi-, Uva Ursi, ja Rosmariiniuutetta, sillä näistä aineksista jokainen tunnetaan laajalti valkaisevista ja vaalentavista ominaisuuksistaan. Sen hellävaraiset kirkastavat vaikutukset voivat auttaa sinua saavuttamaan ihollesi tasaisen hehkun, estäen värjäymien esiintymistä. Aineiden vaikutukset eivät lopu suinkaan värimuutosten lieventämiseen, sillä samaiset ainesosat ovat saavuttaneet suosiota myös luonnollisesti kuorivista ja verenkiertoa parantavista ominaisuuksistaan samalla edistäen terveellistä ja nuorekasta ihon ulkonäköä. Koska raaka-aineet ovat hellävaraisia, ovat ne ihanteellisia käytettäväksi herkillä alueilla, kuten huulilla ja nännien iholla. Mikset siis ottaisi ensiaskelta itsetunto-ongelmiesi ratkaisemiseksi tämän South Beachin suositun tuotteen avulla? Tietenkin internetissä lukemiisi asioihin on hyvä suhtautua varauksella, mutta kun tuote on saanut osakseen näin valtavasti positiivisia arvioita, on sen pakko myös toimia!

Kuinka tuotetta käytetään?

Olisit takuulla yllättynyt, miten moni ihminen on pettynyt vaalentavaan tuotteeseensa vain sen vuoksi, että sitä on käytetty väärin. Saavuttaaksesi optimaaliset tulokset South Beach for Lips and Nipples voidetta käyttäessäsi, seuraa näitä yksinkertaisia ohjeita.

 • Lisää tuotetta runsaasti haluamallesi ihoalueelle.
 • Anna tuotteen kuivua täysin ennen kuin käytät muita tuotteitasi.
 • Käytä 2-3 kertaa päivässä saavuttaaksesi optimaaliset tulokset.
 • Ei suositella käytettäväksi raskaana tai imettäessä.
 • Rajoita liiallista altistumista auringolle.

Pääainesosat

Tuote on sekoitus toimivia ja turvallisia ainesosia, jotka ovat johtaneet tuotteen suosion kasvuun maailmanlaajuisesti. Muutamia tärkeimmistä ainesosista ovat muun muassa.

rosmariini parantaa ihon verenkiertoa
Rosmariiniuute Tämän ainesosan uskotaan parantavan verenkiertoa ja edistävän terveellistä pigmentaatiota.
valkaiseva ja hehkua antava lakritsi
Lakritsiuute Tämä tärkeä aineosa tunnetaan valkaisevista aineosistaan, mikä edesauttaa ihon terveellisen ja tasaisen hehkun aikaansaamisessa.
karitevoi tarjoaa iholle ravinteita
Karitevoi On suosittu aines, sillä sen uskotaan kosteuttavan ja rentouttavan ihoa.
kirkastava ja uudistava puolukka
Puolukkauute Tämä ainesosa on vakiintunut kirkastavien ja antioksidanttisien ominaisuuksiensa vuoksi. Lisäksi aines taistelee epäpuhtauksia, ikääntymisen merkkejä sekä tummia läiskiä vastaan.

Alta löydät tarkan ainesosaluettelon tuotteessa käytetyistä ainesosista

Water/Aqua/Eau, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Phenoxyethanol, Manihot Utilissima Starch, Xanthan Gum, Pelargonium Graveolens Oil, Cetyl Alcohol, Potassium Sorbate, Pyrus Malus Fruit Extract, Saccharum Officinarum Extract, Camelia Sinensis Leaf Extract, Primula Veris Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Malva Sylvestris Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Citric Acid, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Veronica Officinalis Leaf Extract, Niacin


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(2)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 5

100% pohjautuen 2 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Helpotti todella imetyksen jälkeen i nännien tummuutta ja sain luonollisen värin takaisin. Aloitin voiteen käytön imetyksen loputtua, todella tyytyväinen.

  J Janina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Ihanan toimiva, sain luonnollisen ihon värin takaisin. Tuote on auttanut ongelmiini ja voin sitä suositella lämpimästi.

  A Alexandra small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.