NAUTI ILMAISESTA TUOTTEESTA OSTAESSASI VÄHINTÄÄN 50€ ARVOSTA
 • klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Sensitive Areas Lightening

60ml Geelit | Geeli herkkien ihoalueiden vaalennukseen
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Tunnetko epävarmuutta herkkien alueidesi ihon värimuutoksista? Tämä innovatiivinen uusi tuoteresepti on suunniteltu lievittämään huolesi ja palauttamaan itseluottamuksesi. Herkkien ihoalueiden South Beach Geeli tarjoaa vaihtoehdon nykyään myytäville rajuja kemikaaleja sisältäville tuotteille. Se tarjoaa hellävaraisen yhdistelmän, joka sisältää luonnollisia ja aktiivisia ainesosia, kuten lakritsiuutetta, joiden tarkoituksena on palauttaa itseluottamuksesi ja auttaa sinua saavuttamaan ihollesi elävä, tasainen hehku.

 • Ihotautilääkärien testaama
 • Insta-Brite™ kehittynyt teknologia
 • Sisältää Lakritsi- ja Uva Ursi -uutetta
 • Turvallinen myös herkille ihoalueille
 • Kaikille ihotyypeille sopiva
 • Ei sisällä hydrokinonia, alkoholia, tuoksuja tai parabeenejä

Jos olet tietoinen ihosi värimuutoksista, South Beach geeli herkille alueille on valmistettu auttamaan juuri sinua! Tuote luottaa luonnollisiin ainesosiin, joita on käytetty jo tuhansien vuosien ajan vähentämään tummia läiskiä, arpia ja muita värimuutoksia. On täysin normaalia ja järkevääkin, että suhtaudut tietyllä varauksella tuotteiden levittämiseen herkille ihoalueille, mutta tätä geeliä voit kuitenki käyttää rauhallisin mielin, sillä tuote on sekä hellävarainen, että turvallinen!

Mitä South Beach herkkien ihoalueiden geeli oikein on?

South Beach pyrkii selättämään kaksi eri iho-ongelmaa yhdellä hienolla ratkaisulla. Ensimmäinen ratkaistava ongelma on värimuutokset, siispä South Beach on tehnyt konkreettisia tutkimuksia ainesosista, jotka tunnetaan valkaisevista ja vaalentavista vaikutuksistaan. Toinen ongelma, jonka South Beach on pyrkinyt selvittämään, on tuotteen käyttö herkillä ihoalueilla. South Beach on pyrkinyt löytämään millä tahansa ihoalueella käytettävän, luonnollisen ja turvallisemman avun värimuutoksiin, sillä nykyajan markkinoiden tuotteet sisältävät yleisesti ottaen hyvin paljon rajuja kemikaaleja. Tuloksena tästä on syntynyt proaktiivinen geeli, joka edistää luonnollisesti eläväistä, tasaista hehkua, nyt myös herkillä ihoalueilla!

Kaunis ja kuulas iho

Kuinka tuote toimii?

Tuote toimii ensinnäkin tunnistaen ihon värjäytymisen merkit, kuten ihoon jääneet jäljet, arvet ja ikääntymisen merkit. Tuote toimii Insta-Brite™ edistyneeseen tekniikkaan luottaen, ehkäisten ihon hyperpigmentaation merkkejä. Saatat kuitenkin kysyä, miten se oikein vaikuttaa ihon nykyisiin värimuutoksiin? Tämä perustuu Lakritsi- ja Uva Ursi -uutteisiin. Uutteista molemmat eivät ole ainoastaan äärimmäisen suosittuja luonnollisesti valkaisevien ominaisuuksiensa vuoksi, vaan ne ovat saaneet osakseen kiitosta ja positiivisia arvioita maailmanlaajuisesti. Kun muut tuotteet luottavat koostumuksessaan rajumpiin valkaiseviin ainesosiin, South Beach luottaa näihin turvallisiin ja lempeisiin aineksiin, joten geeliä voi käyttää myös herkillä ihoalueilla.

Kuinka tuotetta käytetään?

South Beach herkkien ihoalueiden geelin käyttäminen ei voisi olla helpompaa. Seuraa ainoastaan näitä yksinkertaisia ohjeita päästäksesi optimaalisiin tuloksiin.

 • Peseydy normaalisti ja anna ihosi kuivua.
 • Lisää geeliä haluamallesi ihoalueelle hellästi pyörivin liikkein hieroen, kunnes tuote on täysin imeytynyt.
 • Käytä geeliä kaksi kertaa päivässä saavuttaaksesi optimaaliset tulokset.
 • Et tarvitse käsineitä tai harjoja.

Pääainesosat

South Beach uskoo ainesosiinsa täysin ja kertoo mielellään niistä sinulle lisää. Muutamia geelin keskeisistä ainesosista ovat muun muassa:

puolukkauute vaalentava ainesosa
Puolukkauute: pidetään suuressa arvossa kirkastavien ja vaalentavien ominaisuuksiensa vuoksi. Ainesosa on otettu osaksi tuotetta helpottamaan iholla esiintyviä värimuutoksia.
lakritsiuute tarjoaa vitamiineja
Lakritsiuute: Sen lisäksi, että tämä ainesosa on vakiintunut valkaisevana ainesosana, sisältää se myös runsaasti vitamiineja nauttien kasvavaa suosiota tuotteissa, jotka taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan.
glyseriini kosteuttaa ihoa
Glyseriini: Tuntien aineen kosteutta lukitsevat ominaisuudet ja ihon kosteuttavuuden, glyseriini auttaa ihoa rauhoittumaan samalla sitä raviten, mikä takaa unohtumattoman sileän ihon.
insta brite vaalennusteknologia
Insta-Brite™ vaalennusteknologia: Tämä huipputason tieteellinen lähestymistapa lähestyä ihon värjäymiä on nauttinut kasvavaa suosiota viime vuosina. Teknologian tarkoituksena on auttaa sinua taistelemaan kaikkia ihon näkyviä värimuutoksia vastaan!

Alta löydät eriteltynä tuotteen tarkan ainesosaluettelon:

Aqua/Water, Cetyl Ethylhexanoate, Saccharide Isomerate, Glycerin, Carbomer, polysorbate 20, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Sodium Hydroxide, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Ethylhexylglycerin, Magnesium Ascrobyl Phosphate, Citric acid, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
Erittäin hyvä 4

80% pohjautuen 1 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Ei ärsytä ihoa. Ei pistele tai polttele. Tuloksia odotellessa.

  M Mirka small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.