• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

South Beach Accelerating Wash KIT

Yhdistelmäpakkaus | Ihonhoito- ja puhdistussetti: Puhdistusaine, vartalovoide & geeli
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Kamppailetko ihon värimuutosten kanssa? Vihreää teetä sisältävä South Beach Accelerating Wash –pesuaine on siinä tapauksessa erinomainen tuote lisättäväksi ihonhoitorutiiniisi. Käytä tätä tuotetta yhdessä South Beach Gel for Sensitive Areas –geelin sekä South Beach Soothing Lotion –vartalovoiteen kanssa. Tämä ihonhoitosetti sisältää kaikki tarvittavat tuotteet, joilla voit auttaa tasoittamaan ihosi väriä ja pitämään sen säteilevänä!

 • Soveltuu herkille alueille
 • Hyödyntää Insta-Brite™ –teknologiaa
 • Sisältää kolme perusteellisesti testattua tuotetta
 • Sisältää ainesosia, jotka ovat tunnettuja ihoa vaalentavasta ja kirkastavasta vaikutuksestaan
 • Ihonhoitolääkärin testaama

Markkinoilla on nykyään paljon tuotteita, jotka voivat sisältää paljon iholle epäystävällisiä kemikaaleja. Mistä siis voit tietää, mitkä tuotteet ovat iho-ongelmien hoitoon kaikista hellävaraisimpia? Luota asiantuntijoihin! South Beach on koonnut yhteen kolme kuluttajien hyväksi toteamaa tuotetta. Ne ovat kokonaisuus, joka yhdessä käytettynä tarjoaa sinulle ainesosat joilla voit sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa että vähentää ihon värimuutosten näkyvyyttä. Kaikki nämä tuotteet yhdessä auttavat sinua saavuttamaan haluamasi hehkuvan ihon!

Mikä on South Beach Accelerating Wash Kit –ihonhoitosetti?

Tämä setti on yhdistelmä tuotteita, jotka toimivat keskenään yhteisvaikutuksessa ja auttavat sinua vähentämään ihon värimuutoksia. Tuotteiden avulla voit rauhoittaa, puhdistaa ja hoitaa ihoasi. Kaikki setin sisältämät tuotteet ovat hellävaraisia ja turvallisia, ja ne auttavat myös kosteuttamaan ihoa ja edesauttavat ihon elastisuutta. Mutta miten nämä tuotteet toimivat ihon värimuutoksia vastaan tai ärtyneen ihon hoidossa? Tätä tarkoitusta varten setti sisältää hellävaraisen geelin, joka auttaa luonnollisesti lisäämään tasaista hehkua ja auttaa vähentämään tummia läiskiä ja värimuutoksia. Myös setin muut tuotteet sisältävät ainesosia, jotka auttavat vaalentamaan ja kirkastamaan ihoa. Tämä South Beach -ihonhoitosetti on erinomainen, kokonaisvaltainen ja nykyaikainen keino ihon värimuutoksia vastaan.

Miten se toimii?

Ihonhoitosetti toimii hyödyntäen useita eri hellävaraisia ainesosia. Siihen kuuluva pesuaine sisältää vihreää teetä ja koiranruusu-uutetta, jotka molemmat tunnetaan antioksidanttisista ja elvyttävistä ominaisuuksistaan ja jotka antavat ihollesi puhtaan, nuorekkaan hehkun. Auttaakseen sinua pääsemään eroon ihon värimuutosten aiheuttamasta haitasta, se sisältää lakritsi ja sianpuolukkauutetta (uva-ursi), joilla on molemmilla luonnollinen ihoa vaalentava vaikutus.

Kaikkien näiden kolmen tuotteen yhdistelmä on kuitenkin paras kokonaisvaltainen ratkaisu iho-ongelmiin. Käyttämällä kaikkia kolmea tuotetta ihosi saa tarvitsemansa ainesosat, jotka auttavat vaalentamaan ihoa, hyödyntäen myös Insta-Brite™ –teknologiaa. Kolmen tuotteen yhteisvaikutukset ovat siis lukuisat ja niiden avulla autat ihoasi sen taistelussa värimuutoksia vastaan. Tarjoat ihollesi paljon aktiivisia, laadukkaita ainesosia ja autat ihosi herkkiä alueita pysymään ravittuina ja hyväkuntoisina.

Rauhoittava ihovoide auttaa rasitukseen ja vaurioihin, joita voi esiintyä karvatupeissa ja ihon uloimmissa kerroksissa ihokarvojen ajelun, vahauksen tai laserhoidon jälkeen. Se hyödyntää E-vitamiinin ja avokadoöljyn kosteuttavaa vaikutusta, jotta ihostasi tulee tasainen ja kosteutettu. Aloe Vera ja kurkku-uute auttavat sinua pitämään ihon terveen hehkuvana, sillä ne raikastavat sitä ja virkistävät ihosoluja.

Erittäin tärkeä osa tätä ihonhoitosettiä on herkille aluille tarkoitettu geeli. Se hyödyntää Insta-Brite™ -teknologiaa sekä lakritsi- ja sianpuolukkauutetta jotka imeytyvät suoraan ihoosi. Kaikki nämä auttavat vaalentamaan ja kirkastamaan ihoa, mutta ne myös estävät ihon hyperpigmentaatiota ja edesauttavat ihoa tulemaan jatkuvasti hehkuvammaksi ja elinvoimaisemmaksi.

South Beach Accelerating Wash -pesuaine

Jos haluat saavuttaa parhaat, näkyvimmät tulokset South Beach Accelerating Wash –pesuaineen avulla, noudata näitä helppoja ohjeita:

 • Käytä tuotetta kasvojen, kainaloiden, herkkien alueiden tai muiden alueiden pesuun
 • Käytä kerran päivässä noin 7-10 päivän ajan
 • Ei sovellu raskaana oleville tai tai imettäville äideille

South Beach Soothing Lotion –ihovoide

South Beach Lotion –voiteen käyttö on helppoa ja nopeaa! Saadaksesi parhaan vaikutuksen toimi näiden ohjeiden mukaisesti:

 • Levitä voide iholle sormilla hellävaraisesti pyörivin liikkein
 • Soveltuu sekä kasvoille että vartalolle
 • Lisää voidetta tarpeen mukaan
 • Käytä päivittäin parhaan vaikutuksen aikaansaamiseksi

South Beach Gel for Sensitive Areas -geeli

Tämän hoitavan geelin käyttö on todella helppoa. Toimi näin:

 • Pese iho normaalisti ja anna sen kuivua
 • Levitä geeliä halutulle alueelle ja hellävaraisesti hiero sitä ihoon pyörivin liikkein, kunnes se on täysin imeytynyt
 • Käytä kaksi kertaa päivässä
 • Et tarvitse hansikkaita etkä harjaa

Tärkeimmät ainesosat

South Beach on rehellinen ja avoin käyttämistään ainesosista, jotka takaavat sen tuotteiden menestyksen. Tärkeimpiä ainesosia ovat seuraavat:

image of liquorice
Lakritsiuute on hyvin tunnettu vaalentavista ominaisuuksistaan, mutta se sisältää myös paljon vitamiineja ja useat anti-age-tuotteet luottavat sen tehoon.
image of bearberry
Karhunmarjauute tunnetaan ihoa vaalentavista ja kirkastavista ominaisuuksistaan, ja se on erityisesti valittu tuotteeseen auttamaan ihon värimuutosten torjumisessa.
image of leaf
Insta-Brite™ -teknologia on nykyaikainen keino hoitaa ihon värimuutoksia, ja se on yhä suositumpi lisäys ihoa vaalentaviin tuotteisiin. Se auttaa vähentämään näkyviä ihon värimuutoksia!
image of aloe vera
Aloe Vera –uute auttaa edistämään ihon elastisuutta. Se pyrkii lukitsemaan ihoon kosteuden ja nesteytyksen, ja saa siten ihon näyttämään terveeltä ja ravitulta.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

Kirjoita arvostelu
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.