Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Sweat Belt

Vyö | Unisex Fitness-asuste

Yhteenveto

MaxMedix ™ Slim Belt on hikoiluvyö, joka tukee ja tuo lisää tehoa treenaamiseen monien positiivisten vaikutuksien vuoksi. Sen avulla saa enemmän irti sekä kuntosalitreeneistä että painonpudottamisesta. Slim Belt auttaa treenaamisessa ja edistää laihduttamista.

  • Tehostaa treenin vaikutusta
  • Sopii sekä miehille että naisille
  • Mukava käyttää treenin aikana
  • Valmistettu kulutuskestävästä materiaalista
  • Koot: S, M ja L
  • Saatavavana eri värejä: musta ja pinkki

MaxMedix ™ Slim Belt nostaa vartalon lämpötilaa, jolloin hikoilu on suurempaa kuin ilman vyötä. Sen tarkoituksena on vähentää liiallista vettä vatsan alueelta. Slim Belt parantaa aineenvaihduntaa ja tukee terveellistä painonpudottamista. Materiaali on kestävä ja kevyt, jonka takia se on miellyttävä pukea niin miehille kuin naisillekin

  • Miehet & Naiset
  • Osta 1 17.99€
  • Osta 2 32.38€ 35.98€ Säästät 10%
  • Osta 3 43.17€ 53.97€ Säästät 20%
:


:


Väri

Koko

Mikä on MaxMedix Slim Belt ja mitkä ovat sen hyötyjä?

MaxMedix Slim Belt on suunniteltu puettavaksi vyötärölle kaikenlaisen treenaamisen aikana kävelystä raskaampaan kuntosaliharjoitteluun. Sen vaikutukset nostavat harjoittelun tehoa ja lisäävät etenkin keskivartalon lämpötilaa treenien aikana, jonka vuoksi hikoilee enemmän. Ilman vyötä keho vapauttaa ylimääräisen lämmön hikoilemalla, mutta vyön ansiosta keho lisää lämpötilaa turvallisesti ja sopivassa määrin ja hikoilua tapahtuu enemmän. Vartalon lämpötilan nousun vuoksi vyöstä tulee mieleen niin kuin olisi saunassa.

Vyö on saanut myös toisia nimiä kuten hikoiluvyö, laihdutusvyö, saunavyö, kuntoiluvyö ja vyötärön muotoilija. Runsaamman hikoilun takia myös kaloreita palaa enemmän. Se tukee myös vatsan ja alaselän lihaksia. Slim Belt muotoilee ja hoikentaa keskivartaloa, jonka takia sitä voi käyttää myös vapaa-ajalla.

Lisätehoa treeniin

Slim Belt on turvallinen vaihtoehto terveelliseen laihduttamiseen. Se lisää kehon sisäistä lämpötilaa urheillessa ja ylimääräinen lämpö parantaa aineenvaihduntaa. Nostamalla aineenvaihdunnan tasoa, vartalo muuttaa ruoan energiaksi rasvan varastoimisen sijaan. Tehokkaampi treeni hikoiluttaa enemmän ja sen johdosta polttaa enemmän kaloreita. Täysin samaa treeniä tekemällä polttaa enemmän kaloreita vyön kanssa kuin ilman.

Miten MaxMedix Slim Belt -tuotetta käytetään?

Vyö puetaan vatsan ja selän ympärille tiukasti paljaalle iholle sopivan kireälle, jotta se on mukava päällä. Vyö auttaa pitämään vatsa- ja selkälihaksia tiukassa paketissa, jolloin ne kiinteytyvät ja niiden käyttö tehostuu. Vyö parantaa ryhtiä sen napakkuuden vuoksi. Positiivisien vaikutuksien myötä vyön käytön miellyttävyys kasvaa. Slim Belt tuo hoikentavaa muotoa vartaloon ja siksi sitä voikin käyttää myös vapaa-ajalla.

MaxMedix Slim Belt puetaan paljaalle iholle vaatteiden alle vyötärön kohdalle. Kiepauta vyö vatsan ja vyötärön ympärille ohuempi osa selän puolelle ja kiinnitä se tarranauhan avulla tiukasti, mutta miellyttävästi. Pue mitä tahansa vaatetta vyön päälle ja treenaa normaalisti. Urheilun jälkeen avaa tarranauha vyön poistamiseksi. Vyötä suositellaan pestäväksi käsin joka toisen tai kolmen käytön jälkeen. Sen voi pestä myös joka käyttökerran jälkeen.

Vyön turvallisuus, materiaali ja koko

Vyö on turvallinen käyttää, koska se on tehty kestävästä ja kevyestä neopreeni materiaalista. Se on suunniteltu käytettäväksi erityisesti treenin aikana lisäämään tehoa ja hikoilua. Tämä MaxMedix Slim Belt on sopivan kokoinen kaikille käyttäjille, koska siitä on kolmea eri kokoa: S, M ja L. Turvallisuuden takaa vyön suunnittelu tiettyyn tarkoitukseen ja sen oikea koko ja materiaali sekä oikeanlainen käyttö. Jotta vyön turvallisuus säilyy, on muistettava juoda tarpeeksi vettä, koska vyön käyttö lisää hikoilua. Mitä enemmän liikkuu, sitä enemmän on muistettava juoda vettä. Tarpeeksi korkea nesteytys auttaa myös saamaan kaiken irti harjoittelusta.

Jos haluat lisätehoa treenin ja laihduttamiseen on Slim Belt varma valinta. Slim Beltin tilaaminen on helppoa ja vaivatonta verkkosivujemma kautta. Pyrimme tarjoamaan aina asiakkaillamme monipuoliset maksutavat, suomenkielisen asiakaspalvelun ja useita toimitusvaihtoehtoja. Tervetuloa ostoksille!

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

60.00% pohjautuen 2 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Treenivyö tukee selkää hyvin sekä kaventaa vyötäröä.

M Mrs M
Verified Purchase

Niin vähän vielä käyttökokemusta että ei osaa sanoa minkälaisia tuloksia se saa aikaan.

R Raimo H

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä