Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Skinny Coffee

28 Sachets | Laihdutuskahvi

Yhteenveto

WeightWorlde Skinny Coffee-hoikennuskahvi on ainutlaatuinen kahvisekoitus, joka sisältää superfood-ainesosia. WeightWorld Skinny Coffee on terveellisempi vaihtoehto tavalliselle kahvikupposelle. Ainutlaatuisen reseptinsä ansiosta WeightWorlde Skinny Coffee myös tehostaa aineenvaihduntaa ja siten auttaa sinua hoikistumaan. Tämä erikoiskahvi on suunniteltu tekemään painonpudotuksesta helppoa, nopeaa ja miellyttävää.

 • Auttaa kehoasi polttamaan rasvaa ja tehostaa aineenvaihduntaa
 • Pikakahvi - ei tarvetta kahvinkeittimelle
 • Terveellisempi vaihtoehto tavalliselle aamukahville
 • Sisältää vain 100% luonnollisia ja orgaanisia ainesosia
 • Ei sisällä sennaa tai laksatiiveja
 • Soveltuu vegaaniseen elämäntapaan

WeightWorld Skinny Coffee sisältää korkealaatuisia Arabian kahvipapuja, jotka tunnetaan rasvaa polttavista ja ruokahalua kontrolloivista ominaisuuksistaan. Tämä laihdutuskahvi sisältää myös superfoodeja kuten ginsengiä ja klorellaa, jotka ehkäisevät rasvan kertymistä elimistöön, tehostavat painonpudotusta ja toimivat voimakkaina antioksidantteina. WeightWorld Skinny Coffee on vallankumouksellisen terveellinen kahvi!

Mikä on WeightWorld Skinny Coffee?

WeightWorld Skinny Coffee on terveellinen rasvaa polttava kahvi, joka on suunniteltu erityisesti tukemaan tehokasta painonpudotusta. Tämä hoikennuskahvi on valmistettu yhdistämällä käsinpoimittuja kahvipapuja luonnollisiin superfood-ainesosiin, jolloin voit nauttia kahvin piristävästä vaikutuksesta ja samalla tukea terveellistä elämäntapaa ja painonpudotusta. Kun vaihdat tavallisen aamukahvisi WeightWorld Skinny Coffee-hoikennuskahviin, tehostat aineenvaihduntaasi, poltat rasvaa ja samalla huomaat energiatasojesi nousevan!

WeightWorld Skinny Coffee sisältää myös puhdistavia ainesosia, kuten matchaa, joten se puhdistaa ruoansulatustasi. Jos toiveenasi on saavuttaa hoikempi ja terveempi minä, kokeile WeightWorld Skinny Coffee-laihdutuskahvia jo tänään!

Miksi WeightWorld Skinny Coffee tukee painonpudotusta tehokkaammin kuin tavallinen kahvi?

WeightWorld Skinny Coffee on luonnollinen sekoitus kahvipapuja ja muita terveellisiä superfood-ainesosia, jotka tukevat painonpudotusta. WeightWorld Skinny Coffee on valmistettu korkealaatuisesta Arabian kahvista sekä superfoodeista kuten klorella ja matcha. Lisäpotkua painonpudotukseen antavat vihreät kahvipavut, jotka sisältävät klorogeenihappoa. Kaikissa käsittelemättömissä kahvipavuissa on terveellisiä ominaisuuksia, mutta erityisesti vihreät kahvipavut auttavat puhdistamaan elimistöä luonnollisesti ja tukevat painonpudotusta. Näin ollen WeightWorld Skinny Coffee tarjoaa ainutlaatuisen reseptin, joka tukee painonpudotusta helpolla ja miellyttävällä tavalla.

Kaikki irti WeightWorld Skinny Coffee-laihdutuskahvista:

 • Helppo ja miellyttävä painonpudotus
 • Tehostunut aineenvaihdunta
 • Pienentynyt ruokahalu
 • Vahva immuunijärjestelmä
 • Litteämpi vatsa
 • Terve ja kaunis iho
 • Vähemmän stressaantunut ja energisempi olo
 • Parempi kestävyys ja fitness
 • Ikääntymisen merkkien väheneminen
 • Parempi kokonaisterveys ja hyvä olo

Tarjouksemme

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(10)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Erittäin hyvä

reviews 4

72.73% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Hyvänmakuista kahvia, hoikentaako? ...vielä aikaista sanoa.

I Irja K
Verified Purchase

Rakastan kahvia ja odotan innolla tän kokeilemista!

E Elina
Verified Purchase

Mielenkiintoisen kuuloinen kuuri, kuten monet suomalaiset oon todellinen kahvifanaatikko

M M
Verified Purchase

Kivan pirtsakka pakkaus, maukas tuote ja helppo ja nopea tehdä esimerkiksi aamuisin, kiitos! Olen nyt juonut näitä viikon ajan enkä vielä huomaa mitään eroa painoni kanssa, mutta oloni on huomattavasti energisempi kuin ennen.

M Minna
Verified Purchase

Ostettiin kämppiksen kanssa paketit kun molemmat halutaan vähän pudottaa painoa lomamatkaa varten, ollaan nyt juotu joka aamu ja ollaan molemmat tosi tyytyväisiä. Iso kiitos!

O Outi
Verified Purchase

Ei oo enää niin syyllinen olo kahvin juonnista, hyvän makuinen ja tehokas tuote, tuo hyvänolon tunteen ja antaa energiaa päivään!

U Ulla
Verified Purchase

Olen nyt juonut näitä 2 viikon ajan ja täytyy sanoa että minulla on jo hoikempi olo vaikka en ole tehnyt mitään. Makukin on kohdallaan. Suosittelen!

K Kaarina
Verified Purchase

Olin vähän epäileväinen mutta kaverini suositteli tätä, kiitos!

K K
Verified Purchase

Vautsivau mikä tuote, vatsani tuntuu litteämmältä kolmen viikon jälkeen ja olokin on jotenkin energisempi. Maku myös kohdillaan!

B B
Verified Purchase

Kiitos! Tyytyväinen asiakas täällä kiittää.

H H

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä