Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Skinception ryppyvoide - Instant wrinkle reducer 15ml

Tuotemerkki Skinception

Ärsyttävätkö rypyt ja juonteet kasvoilla? Haaveiletko nuorekkaammasta, kimmoisammasta ihosta? Skinception Instant wrinkle reducer voi olla juuri etsimäsi tuote! Tämä oikeasti tehokas ryppyvoide tarjoaa keinon saada juonteet ja rypyt pois kotikonstein. Korkealaatuisista ainesosista valmistettu ryppyvoide tehoaa kuin plastiikkakirurgia, mutta ilman sivuvaikutuksia. Tuote antaa jopa 8 tunnin mittaisen kasvojenkohotuksen, kun haluat näyttää elegantilta ja nuorekkaalta esimerkiksi juhlissa tai treffillä. Skinception-ryppyvoide sisältää argireliini-nimistä peptidiä, joka vaikuttaa ihoon samaan tapaan kuin ryppyjä siloittavat pistokset, mutta lievemmin ja hellävaraisemmin.

  • Voit päästä eroon rypyistä ja juonteista ilman plastiikkakirurgiaa
  • Vaikuttaa jopa 8 tunnin ajan
  • Ryppyvoiteen sisältämä argireliini on turvallinen vaihtoehto pistoshoidolle
  • Häivyttää tummia silmänalusia ja turvotusta
  • Kutistaa ihohuokosia
  • Valmistettu korkealuokkaisista ainesosista
  • Helppokäyttöinen, oikeasti tehokas ryppyvoide

Skinception Instant wrinkle reducer on tehokas keino saada rypyt pois ilman ikäviä pistoksia tai muita kalliita operaatioita. Silmärypyt, juonteet suun ympärillä ja muut ikääntymisen merkit aiheuttavat helposti itsetunnon heikkenemistä. Älä kuitenkaan lannistu - tämän ryppyvoiteen avulla voit hoitaa ihoasi tehokkaasti ja turvallisesti!

Lue lisää

Mikä on Skinception Instant wrinkle reducer?

Skinception Instant wrinkle reducer on korkealuokkainen ikääntymisen merkkejä häivyttävä ihonhoitotuote, joka vaikuttaa tehokkaasti kaikkialla kasvojen iholla. Skinception-ryppyvoide auttaa sinua pääsemään eroon rypyistä ja juonteista, tummista silmänalusista ja silmäpusseista. Tuote vaikuttaa lähes välittömästi ja saa ihon näyttämään nuoremmalta. Vaikutus ei ole pysyvä; Skinception Instant wrinkle reducerin tarkoituksena on antaa väliaikainen kasvojenkohotus, kun haluat näyttää upealta. Sen hämmästyttävä perustuu voimakkaisiin vaikuttaviin ainesosiin, jotka tasoittavat juonteita ja ryppyjä jopa 8 tunnin ajan.

Miten se toimii?

Skinception Instant wrinkle reducer eli “välitön ryppyjen poistaja” toimii nimensä mukaisesti. Tuote poistaa rypyt ja juonteet välittömästi, ja sen vaikutus kestää jopa 8 tunnin ajan. Näin voit näyttää säteilevältä treffeillä, työtapaamisessa tai muissa tilanteissa, joissa haluat olla parhaimmillasi.

Ennen
Ryppyvoide on helppo annostella ja se saa aikaan välittömiä tuloksia. Annostele voidetta hoidettavalla alueelle, voit käyttää voidetta muun muassa kasvojen ja silmänympärysalueen rypyille.

Jälkeen
Ryppyvoiteen vaikutus on välitön ja rypyt katovat pois melkein silmänräpäyksessä. Vaikutus kestää parhaimmassa tapauksessa jopa 8 tunnin ajan.

Käytä Instant Wrinkle reducer-tuotetta, kun haluat saavuttaa helpon kasvonkohotuksen esimerkiksi juhlia tai illanviettoa varten. Tuotteen vaikuttavat ainesosat alkavat häivyttää juonteita heti levittämisen jälkeen. Skinception Instant wrinkle reducer on turvallinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto plastiikkakirurgialle. Siihen ei liity kipua eikä pitkää toipumisaikaa! Vaikutukset ovat väliaikaisia, mutta yhtä kaikki hämmästyttävän tehokkaita.

Ainesosat

Argireliini - Argireliini on SNAP-25-peptidin osa, ja se vaikuttaa ihoon samaan tapaan kuin ryppyjä siloittavat pistokset, mutta sen vaikutus on lyhytkestoisempi.

Hyaluronihappo- Hyaluronihappoa esiintyy luontaisesti ihmisen sidoskudoksessa, nivelvoiteessa ja silmässä. Se sitoo vettä soluihin ja pitää ne kosteutettuna. Hyaluronihapon tuotanto heikkenee iän myötä, minkä myötä ihon kimmoisuus ja palautumiskyky vähenevät.

Nämä kaksi ainesosaa tarjoavat tehokkaan työkalun parhaan ryppyvoiteen luomiseen, kun haluat eroon kasvojen ja kaulan juonteista. Argireliini ehkäisee kasvojen lihasten supistumista, ja hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Hyaluronihappo myös tehostaa kollageenin ja elastaanin uusiutumista, minkä ansiosta ihosta tulee kimmoisampi.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi