Intensive Stretch Mark Therapy

120ml Voide | Voide raskausarpiin

Skinception

49.95€

Näytä lisää

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Skinception raskausarpivoide on tehokas voide raskausarpiin ja niiden häivyttämiseen. Voiteen ainutlaatuinen koostumus on todella nopeavaikutteinen, näinpä tämä raskausarpivoide auttaa häivyttämään noloja ja itsetuntoa nujertavia raskausarpia ihanan nopeasti. Raskausarpia voi ilmestyä raskauden, nopean painonnousun tai puberteetti-iässä tapahtuvan nopean kasvupyrähdyksen seurauksena. Tämän raskausarpivoiteen ainutlaatuiset ainesosat auttavat häivyttämään ihon punaisia juovia ja palauttavat kehosi luonnollisen loiston ja sen myötä myös itsevarmuutesi.

  • Häivyttää raskausarpia, korjaa ja kiinteyttää ihoa
  • Sisältää 100 % luonnollisia ainesosia, täydellinen voide raskausarpiin
  • Sisältää ihoa korjaavia entsyymejä
  • Auttaa korjaamaan ja kiinteyttämään ihoa
  • Miellyttävä koostumus on helppo levittää, ja se imeytyy nopeasti

Tiedetään, että jopa 90 % naisista kärsii raskausarvista. Yleisyydestään huolimatta nämä ihon pienet epäkohdat saattavat aiheuttaa itsetuntoon suuren kolauksen. Skinceptionin raskausarpivoide on suunniteltu erityisesti kunnostamaan vaurioituneita ihoalueita, ja se häivyttää ja hoitaa raskausarpia palauttaen kehosi aiempaan loistoonsa!

Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide
Määrä: 120 ml

Mitä raskausarvet ovat?

Raskausarpia ilmestyy ihon joutuessa yhtäkkiseen venytykseen. Yleisimmät tilanteet raskausarpien syntyyn ovat raskaus ja synnytys, sillä silloin keho laajenee joutuessaan sopeutumaan vauvan kasvuun. Raskausarpia voi kuitenkin syntyä myös nopean painonnousun tai -laskun seurauksena sekä puberteetin aikana tapahtuvien kasvupyrähdysten aikana, kun lapsen keho kasvaa lyhyessä ajassa aikuisen kokoiseksi.

Miten Skinceptionin raskausarpivoide toimii?

Skinceptionin voide raskausarpiin on suunniteltu taistelemaan raskausarpien aiheuttamia häpeän tunteita vastaan. Luonnollisten ainesosiensa avulla voide häivyttää raskausarpia kaikkialla kehossa. Tuotteen tehokkaat ainesosat toimivat korjaavien entsyymien tavoin ja vähentävät ihon pieniä virheitä, edistävät kollageenin tuotantoa sekä kiinteyttävät ja kosteuttavat ihoa luonnollisesti.

Skinceptionin raskausarpivoiteen aktiivinen ainesosa on regestril, jonka on kliinisesti todistettu vähentävän raskautta seuranneiden raskausarpien väriä, painaumia ja leveyttä jopa 21,7 %. Kokeet myös osoittivat raskausarpien syvyyden vähentyneen 72,5 % ja ihon muuttuneen paksummaksi, pehmeämmäksi ja terveemmän näköiseksi.

Onko raskausarpivoide turvallinen?

Skinceptionin voide raskausarpiin on täysin turvallinen käyttää. Sen tehokas koostumus sisältää vain luonnollisia ainesosia eikä sillä ole tunnettuja sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin tutustumaan ainesosaluetteloon ennen tuotteen käyttöä ja varmistamaan, että et ole allerginen voiteen ainesosille.

Erityiset ainesosat

Lootuksenkukka (nelumbo nucifera -lehtiuute)
aineosan tiedetään elvyttävän, parantavan, puhdistavan ja tasapainottavan ihoa sekä kiinteyttävän ihohuokosia ja muotoilevan ihon rakennetta.
Siegesbeckia orientalis –uute
edistää vaurioiden paranemista ja edistää kudoksen uusiutumista stimuloimalla kollageenin tuotantoa.

Ainesosat

Skinception voide raskausarpiin sisältää seuraavia ainesosia: vesi, kapryyli-triglyseridit, isopropyylipalmitaatti, pentyleeniglykoli, etoksidiglykoli, beetaglukaani, butyleeniglykoli, nelumbo nucifera -lehtiuute, setyyli-hydroksietyyliselluloosa, rutiini, palmitoyyli-oligopeptidi, palmitoyyli-tetrapeptidi-7, phaseolus lunatus -uute, siegesbeckia orientalis -uute, vesiliukoinen soijapapukuitu, stearyylialkoholi, magnesium-alumiini-silikaatti, glyseryylistearaatti, natriumstearoyyli-2-laktylaatti, pantenoli, allantoiini, citrus grandis (greippi) -kuoriöljy, citrus aurantium dulcis (appelsiini) -kuoriöljy, cymbopogon schoenanthus -öljy, natriumlaktaatti, stearaatti-21, ksantaanikumi, DMDM hydantoiini.

Helppo käyttää

Skinceptionin voide raskausarpiin on suunniteltu mukavaksi ja helppokäyttöiseksi. Sivele voidetta vaurioituneelle iholle kaksi kertaa päivässä (aamuisin ja iltaisin) – muuta sinun ei tarvitse tehdä päästäksesi nauttimaan tämän mahtavan tuotteen vaikutuksista!

Miten tilaan Skinceptionin raskausarpivoiteen?

Tuotteen tilaaminen ShytoBuysta on helppoa, turvallista ja huomaamatonta. Tarjoamme lukuisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Lisää tuote ostoskoriin ja aloita tilaaminen!