• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Rosacea Relief

50ml Seerumi | Seerumi ruusufinni ja couperosa iholle

Skinception

49.95€

Näytä lisää

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Skinception Rosacea Relief Seerumi on suunniteltu vähentämään ruusufinnin ja couperosan epämiellyttäviä ja kiusallisia oireita. Käyttäen ainutlaatuista sekoitusta luonnollisia ainesosia se lievittää kipua ja punoitusta samalla kun se varovasti kosteuttaa ihoa.

 • Auttaa lievittämään kipua ja vähentämään punoitusta
 • Kosteuttaa arkaa ihoa
 • Voi auttaa ehkäisemään ennenaikaisen vanhenemisen vaikutuksia iholla
 • Parantaa ihon suojaa
 • Helpottaa tehokkaasti ruusufinnin tai couperosan oireita

Ruusufinni on ihosairaus, joka voi aiheuttaa kipua ja punoitusta luoden pistelevää lämmön tunnetta iholla. Skinception Rosacea Relief Seerumi kohdistuu näihin oireisiin varovasti mutta tehokkaasti auttaen samalla estämään ihon ennenaikaisten vanhenemisen merkkejä.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Seerumi
Koko: 50 ml

*Koska kehomme ovat kaikki erilaisia, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen.

Mikä on ruusufinni?

Ruusufinni (eli rosacea) on krooninen ihosairaus, joka vaikuttaa kasvojen ihoon, etenkin poskiin, aiheuttaen näkyviä muhkuroita ja punaisuutta. Purkautuessaan ruusufinni saa kasvojen verisuonet työntymään esiin, joka voi aiheuttaa kihelmöintiä ruusufinnin vaikutusalueella. Ruusufinnin kosmeettinen termi on Couperosa, joka on ruusufinnin lievempi aste.

Mikä aiheuttaa ruusufinnin?

Ruusufinnin tarkka syy on tuntematon, mutta asiantuntijat epäilevät sen olevan oire verisuonten poikkeavuuksista tai yksinkertaisesti genetiikasta. Ruusufinnistä kärsivät ovat usein huomanneet tiettyjen asioiden laukaisevan tai pahentavan oireita, kuten mausteinen ruoka, kuumat juomat, auringonpaiste, alkoholi, stressi ja jotkut ihonhoitotuotteet.

Mikä on Skinception Rosacea Relief Seerumi?

Skinception Rosacea Relief Seerumi auttaa vähentämään ruusufinnin tai couperosan aiheuttamia äkillisiä ja kivuliaita oireita rauhoittaen samalla ihoa. Tämä seerumi on suunniteltu suojaamaan ihoa ympäristöltä, kuten auringonpaisteelta ja voimakkaalta tuulelta, jotka voivat laukaista ruusufinnin.

Mitä Rosacea Relief Seerumi tekee?

Skinception Rosacea Relief Serum sisältää ainutlaatuisen ainesosien yhdistelmän, joka toimii estäen tulehdusta, ennen kuin se on alkanut. Krooninen ihon tulehdus voi olla erittäin epämiellyttävä ja voi johtaa hämähäkkiverisuoniin ja ihon kudosten eroosioon kannustamalla ihon ennenaikaista vanhenemista. Tämä tuotteen peptidien ja kasvitieteellisten uutteiden sekoitus auttaa lievittämään näitä oireita sekä estämään ennenaikaisen vanhenemisen puhkeamista.

Mikä tekee tästä tuotteesta niin erityisen?

 • Mustikka (vaccinium myrtillus) - tunnettu ikääntymisen merkkejä estävänä aineena, joka auttaa ravitsemaan ihoa.
 • Maarianohdake (Silybum marianum) - auttaa vähentämään punoitusta ja ihotulehdusta.
 • Viiniköynnös (Vitis vinifera) - kosteuttaa ja hoitaa ihoa, sekä toimii luonnollisena säilöntäaineena.
 • Rannikkomännyn (Pinus pinaster) kuori - rauhoittaa ihoa vähentämällä tulehdusta välittäviä aineita.

Miten käytän Skinception Rosacea Relief Seerumia?

Tämä tuote on erittäin helppo ja kätevä käyttää. Levitä tippa seerumia hellästi ruusufinnin alueelle kahdesti päivässä, mieluiten kerran aamulla ja kerran illalla. Levitä, kunnes se on täysin imeytynyt.

Ainesosat

Skinception Rosacea Relief Seerumi sisältää seuraavat ainesosat: vesi, caprylic capric triglycerides, isopropyylipalmitaatti, piidioksidi, titaanidioksidi, rautaoksidit, pentyleeni glykoli, butyleeniglykoli, teprenone, butylene glycol, boerhavia difussa juuriuute, saccharomyces cerevisiae uute, stearyylialkoholi, pantenoli, magnesium alumiinisilikaatti, glyseryylistearaatti, natriumstearoyylilaktylaatti, allantoiini, natriumlaktaatti, camellia sinensis (vihreä tee) lehtiuute, vitis vinifera (rypäle) siemenuute, vaccinium myrtillus (metsämustikka) uute, silybum marianum (maarianohdake) uute, pinus pinaster (rannikkomänty) kuoren uute, ginkgo biloba uute, na- karbomeeri, ksantaanikumi, DMDM hydantoiini, pentaerytrityyli tetra-di-t- butyyli hydroksihydrosinnamaatti.

Miten voin ostaa Skinception Rosacea Relief Seerumia ShytoBuylta?

Voit ostaa Skinception Rosacea Relief Seerumia ShytoBuylta yksinkertaisesti, kätevästi ja turvallisesti. Me tarjoamme erilaisia toimitus- ja maksuvaihtoehtoja asiakkaan vaatimusten mukaan, ja kaikki tuotteet saapuvat merkittömissä pakkauksissa taaten täydellisen hienovaraisuuden. Klikkaa "Lisää ostoskoriin" vaihtoehtoa ja aloita ostoksesi nyt!