• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Skinception Rosacea Relief

Syvähoitava Kermainen Seerumi
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Rosacea eli yleisimmin Ruusufinni on yleinen, vaikka mysteerinen ongelma - ammattilaiset ympäri maailmaa etsivät yhä keinoja tämän ongelman hoitamiseen. Skinception halusi osaltaan auttaa ihon ongelmien hoitamisessa - he keräsivät yhteen täsmällisen sekoituksen valittuja kasviraaka-aineita ja uutteita, jotka kaikki toimivat harmoniassa. Rosacea Relief Seerumi on tarkoitettu ruusufinnin, couperosan sekä ihon yleisen punaisuuden hoitoon, jotta voisit saada itsevarmuutesi jälleen loistamaan.

 • Kosteuttava ja suojaava koostumus
 • Lievittää, rauhoittaa ja kosteuttaa
 • Sopii erityisesti ruusufinnin hoitoon
 • Sisältää Vihreää teetä & Rypäleensiemen entsyymejä
 • Tehoaineena Mustikkaentsyymiä & Merimäntyuute
 • Kevyt ja kermainen seerumi joka imeytyy nopeasti

Rosaceaa eli ruusufinniä luonnehditaan yleensä polttavan ja kihelmöivän tunteen iholle aiheuttavaksi ihon ongelmaksi. Ruusufinni voi aiheuttaa myös yleistä punaisuutta, finnejä, selkeästi näkyviä verisuonia ihon pinnalla ja ruusufinni voi helposti jättää jopa pysyviä arpia sekä vaurioita. Näiden ongelmien ilmaantuessa, voi itsetunto olla monesti koetuksella; monet ihmiset käyttävät ruusufinnin vuoksi paljon kosmetiikkaa saadakseen sen piiloon. Nyt sinun ei tarvitse turvautua enää rajuun meikkikerrokseen! Skinception Rosacea Relief Seerumin avulla voit helposti hoitaa ruusufinnistä kärsivää ihoa.

 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Halal
 • Kosher
 • Vegetaarinen

Ei-toivottu Punoitus

Rosacea eli ruusufinni on tuntematon tila - mutta se ei tee siitä silti yhtään merkityksettömämpää! Ennen kuin ruusufinni puhkeaa täydellisesti, antaa se itsestään ensin viitteitä punaisuutena sekä epätasaisena ihon pintana. Ruusufinnin syyksi pidetään verisuonissa tapahtuvia häiriöitä, mutta mikäli tästä ei ole tietoinen, voi ongelmaa olla vaikeaa hoitaa. Monet ihmiset kokeilevat laserhoitoa, joka saattaa olla hyvinkin epämiellyttävä eikä välttämättä aina tuo toivottua tulosta. Eikö lievittävä ja rauhoittava seerumi, joka sisältää luonnollisia kasviyhdisteitä, olisi tervetullut hoitomuoto?

Rosacea Relief Seerumi

Skinceptionin ammattilaiset ovat kehittäneet asiakaslähtöisen seerumin pohjautuen kasviyhdisteisiin vastaamaan tähän tuntemattomaan iho-ongelmaan. Yhteensä kuusi kasviyhdistettä, huolellisen harkinnan jälkeen, on yhdistetty kahden ainutlaatuisen ainesosan kanssa. Silikageeli, joka tunnetaan rauhoittavasta ja silottavasta vaikutuksesta, on suosittu kosmetiikkatuotteissa sen kyvyn vuoksi imeä öljyä ja näin ollen se on ihanteellinen iholle, jossa on finnejä ja näppyjä. Boerhavia diffusa sen sijaan, omaa kyvyn rauhoittaa ja suojata ihoa. Näiden yhteistyössä toimivien raaka-aineiden vuoksi, Rosacea Relief Seerumi on ongelmaiholle oleellinen ja odottaa nyt sinua!could

Vihreä tee
Vihreä tee
Tällä eksoottisella raaka-aineella on kaikkialla läsnä oleva olemus puhutaanpa sitten keittiöstä tai kahviloista, sillä ihmiset rakastavat tätä vihreästä teestä saatavan herkullisen juoman vuoksi, jonka tiedetään edistävän terveyttä. Lisäksi vihreä tee ravitsee, raikastaa, vahvistaa ja lievittää ihoa.
Rypäleensiemen entsyymi
Rypäleensiemen entsyymi
Viinirypäle tunnetaan sen herkullisesta ja mehevästä mausta - ja lisäksi se on täynnä erilaisia flavonoideja. Flavonoidien uskotaan antavan viinirypäleille sen intensiivisen värin ja lisäksi se on erityisen tärkeä ihonhoidossa eliminoidessaan vapaiden radikaalien haittoja. Viinirypäleen siemenistä saatava uute lisää myös ihon hehkua.
Mustikkaentsyymi
Mustikkaentsyymi
Mustikka sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka suojaa erityisesti hapetusstressiltä samalla kirkastaen ihoa. Lisäksi mustikan tiedetään sopivan ihonhoitotuotteisiin, sillä se vahvistaa ihoa sekä vähentää arpia ja ihoärsytystä.
Maarianohdake
Maarianohdake
Lähtöisin Välimeren alueelta, jossa tätä kasvia on kutsuttu myös nimellä Pyhä Ohdake, ja se on ollut luontaistuotteiden ammattilaisten käytössä jo sukupolvien. Maarianohdaketta on ylistetty sen ominaisuuksista puhdistaa ihoa sekä lisäksi se lievittää punaisuutta ja hillitsee kutinaa. Nämä ominaisuudet yhdessä rauhoittavat ihoa ja vähentävät tulehdusta.
Merimänty
Merimänty
Tämä erityisen monipuolinen luonnollinen ainesosa saadaan kaukaisista ja koskemattomista metsistä. Merimänty ei pelkästään kosteuta ihoa vaan lisäksi se lisää ihon elastisuutta ja ehkäisee pigmenttihäiriöiltä. Lisäksi merimänty lisää ihon hehkua ja elinvoimaa.
Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba
Tunnettu uute jota saadaan hyvin pitkä ikäisestä kasvista. Uute on erityisen arvostettu sen lukemattomien hyötyjen vuoksi ja sitä käytetään niin ravintolisissä kuin myös ihonhoidon tuotteissa. Mitä tulee ihonhoitoon, Ginkgo Biloba auttaa poistamaan epäpuhtauksia ja likaa samalla kun se lisää ihon vastustuskykyä sekä taistelee ympäristön vaikutuksia vastaan.

Täydellinen Ainesosaluettelo

Vesi, Caprylic Capric Triglycerides, Isopropyl Palmitate, Silica, Titanium Dioxide, Iron Oxides, Pentylene Glycol, Beta Glucan, Teprenone, Butylene Glycol, Boerhavia Diffusa Root Extract, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Stearyl Alcohol, Panthenol, Magnesium Aluminium Silicate, Glyceryl Stearate, Sodium Stearoyl Lactylate, Allantoin, Sodium Lactate, Camellia Sinensis (Vihreä tee) Leaf Extract, Vitis Vinifera (Viinirypäle) Seed Extract, Vaccinium Myrtillus (Mustikka) Extract, Silybum Marianum (Maarianohdake) Extract, Pinus Pinaster (Merimänty) Extract, Ginkgo Biloba, Na-Carbomer, Xanthan Gum, DMDM Hydantoin, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate.

Nauti Seerumin Käytöstä

Skinception Rosacea Relief Seerumi on kehitetty korkealuokkaisista raaka-aineista tyydyttämään päivittäisen ihonhoidollisen tarpeen. Levitä seerumia kahdesti päivässä, aamulla ja illalla puhdistuksen jälkeen. Hiero seerumi kevyesti iholle ja anna sen imeytyä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, suosittelemme säännöllistä ja pitkäaikaista käyttöä. Lue huolellisesti läpi täydellinen ainesosaluettelo mahdollisten allergioiden varalta.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(3)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

92% pohjautuen 5 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Käytän tuoreen ohessa myös vain rikkisaippuaa ihon pesuun. Nyt kolmen kuukauden käytön kokemukset hyvät. Punoitus ja näppylät ja paiseet vähentyneet ratkaisevasti. Erinomainen käyttömukavuus.

  SM Seppo M trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Tämän on auttanut minulla pahimpaan kuumotukseen ja punoitukseen. Laadukas tuote

  S Silja small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Olen käyttänyt tätä yhdessä rosarex tablettien kanssa ja ruusufinnistä ei ole jälkeäkään. En tiedä miten käy kun lopetan

  PT Paula T. small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Kiitos nopeasta toimituksesta.

  h h small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tehokas voide

  S Siiri small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.