• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Skinception Phyto350 on luonnollinen ravintolisä, joka on valmistettu iholle hyödyllisistä ainesosista: Phytokeramideista ja Vitamiineista. Molempien ainesosien tiedetään edistävän tervettä ihoa sisältäpäin. Tämä ainutlaatuinen viiden eri ainesosan yhdistelmä lisää ihon vahvuutta, kosteutta sekä valmistelee ihon taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan.

 • Suunniteltu tukemaan ihon hyvinvointia sisältäpäin
 • Phytokeramidien ja Vitamiinien sekoitus
 • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista
 • E-vitamiini suojaa soluja hapetusstressiltä
 • Edistää nuorekasta ulkonäköä
 • Vain 1 kapseli päivässä

Monet voiteet toimivat vain ihon päällimmäisissä kerroksissa, kun taas ihoa hellivä ravintolisä Skinception Phyto350, on suunniteltu vaikuttamaan sisältäpäin vahvistaen ja tukien ihon kimmoisuutta. Tästä syystä tuotteesta on tullut suosittu niin miesten kuin naisten keskuudessa ympäri maailman, auttaen saavuttamaan terveen ihon ottamalla vain yhden kapselin päivittäin.

 • Gluteeniton
 • Halal
 • Kosher
Terve iho on täynnä keramideja

Keramidit ja ihon ikääntymisen prosessi

Keramidit ovat lipidejä tai rasvoja, jotka muodostavat noin 40 % solunsisäisestä soluja sitovasta ”sementistä”. Osa lipideistä toimii erityisessä roolissa olemalla ihon vartijoita ja estämällä vettä karkaamasta ihosta. Tämä tekee niistä tärkeitä ihon kosteutuksen kannalta, joka taas edistää kiinteää ja tervettä ihoa. Ikääntyessä, menetämme vähitellen näitä luonnollisia lipidejä, jonka vuoksi ihosta tulee kuiva, kärsivä sekä ohut, erityisesti herkillä alueilla kuten silmien ympärillä. Tästä syystä avain terveen näköiseen ihoon on lipiditasojen tasapainottaminen. Keramidit ovat jo pitkään olleet anti-age-tuotteissa tähän tarkoitettu avainainesosa.

Koostumus

Skinception Phyto350 kapselit ovat valmistettu erityisestä seoksesta kasvipohjaisia Phytokeramideja sekä ihoa helliviä Vitamiineja. Molemmat ainesosat ovat huolellisesti valittuja ja mitattuja, jotta jokainen kapseli sisältää täydellisen tasapainon molempia ainesosia antaen sinulle parhaan tuloksen ihonhoidossa.

Phytoceramides
Phytokeramidit
Kasvipohjaisia lipidejä, joita tavataan ruokatuotteissa kuten riisi, maissi, bataatti ja vilja. Suun kautta otettuna, Phytokeramidit voivat tukea ihon keramideja, ylläpitäen optimaalisen kosteuspitoisuuden ja lisäksi ne suojaavat ihoa. Phytokeramidien ominaisuuksia on tutkittu useissa kliinisissä tutkimuksissa ja niiden kosteuttava teho on noussut erityiseksi mielenkiinnon kohteeksi ihonhoitotuotteissa. Lue lisää tutkimuksesta täältä.
Vitamin Blend
Vitamiinien sekoitus
Sisältää neljää eri vitamiinia: A-, C-, D- & E-vitamiineja, jotka kaikki ovat erityisen hyödyllisiä iholle. A-vitamiini ylläpitää ihon normaalina, kun taas C-vitamiinia tarvitaan kollageenin muodostumiseen. D-vitamiini puolestaan edistää normaalia kalsiumin kiertoa veressä (kalsiumin sanotaan olevan osana monissa ihon toiminnoissa), kun taas E-vitamiini suojaa soluja hapetusstressiltä (solujen oksidatiivinen stressi voi johtaa ennenaikaisten ikääntymisen merkkien ilmaantumiseen).

Täydellinen ainesosaluettelo

Aktiiviset ainesosat: A-vitamiini (retinyl palmitate), C-vitamiini (askorbiinihappo), D-vitamiini ( cholecalciferol), E-vitamiini (di-alpha tocopheryl acetate), Phytokeramidit (täysjyvästä).

Kapselit: Vegetable Cellulose Gelatin (kasviselluloosagelatiini)

Käyttö

Ota yksi kapseli päivässä. Voit itse päättää mihin aikaan päivästä otat kapselin, vaikka suosittelemme kapselin otettavaksi aina samaan aikaan päivästä. Jokainen purkki sisältää 20 kapselia ja kestää käytössä noin 1 kuukauden.

Turvallinen ja luonnollinen koostumus

Skinception Phyto350 kapselit ovat valmistettu luonnollisista ainesosista, joten tuote on turvallinen käyttää eikä sillä tiedetä olevan haittavaikutuksia. Kuten mitä tahansa ravintolisää käytettäessä, suosittelemme aina lukemaan täydellisen ainesosaluettelon mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta. Tuote on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

Kirjoita arvostelu
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.