• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Microderm Facial Exfoliator

Kirkastava kuorintavoide kasvoille
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Ankarille sääolosuhteille ja monien ihotuotteiden sisältämille haitallisille kemikaaleille altistuminen voi vaurioittaa ihoasi ja johtaa lopulta ihosairauksiin tai ihon muuttumiseen sameaksi ja elottomaksi. Microderm Facial Exfoliator poistaa kuolleita ihosoluja, jotta niiden alla oleva terve iho ja luonnollinen kauneutesi pääsevät esiin!

 • Luonnollinen kuorintavoide, ei sisällä haitallisia kemikaaleja
 • Sopii kaikille ihotyypeille
 • Poistaa kuolleita ihosoluja paljastaen raikkaamman, terveemmän ihon
 • Hurmaava appelsiinin tuoksu

Välty kalliilta, kivuliaalta ja tarpeettomalta kemialliselta kuorinnalta käyttämällä Microderm Facial Exfoliatoria, joka tarjoaa samanlaisia tuloksia ilman epämiellyttäviä toimenpiteitä. Tämä upea ja tehokas tuote tuoksuu ihastuttavalle appelsiinille ja sisältää huolellisesti valittuja ainesosia, jotka yhdessä hoitavat ihoasi tehden siitä raikkaamman, energisemman ja virheettömämmän!

 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Halal
 • Kosher
 • Vegetaarinen

Mitä kuorintavoide on?

Kuorintavoide avaa ihohuokosia ja poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia ihon pinnalta, jotta uudet ihokerrokset pääsevät esiin ja ihosi näyttää energisemmältä. Iho altistuu jatkuvasti ankarille sääolosuhteille, saasteille ja kosmetiikkatuotteille, jotka voivat tukkia ihohuokosia ja tehdä ihosta samean ja elottoman. Kehon luonnollinen uusiutumisprosessi hidastuu ikääntymisen myötä, ja iho muuttuu väsyneemmän näköiseksi, joskus jopa hilseileväksi. Kuorintavoiteet saavat ihosi näyttämään raikkaammalta ja nuoremmalta ja päästävät luonnollisen hehkusi taas valloilleen!

Miten Microderm Facial Exfoliator voi auttaa minua?

Microderm Facial Exfoliator tarjoaa samanlaisia tuloksia kuin kemiallinen kuorinta, mutta ilman kipua, epämukavuuden tunnetta tai ylimääräisiä kustannuksia, joita sellaisiin toimenpiteisiin voi liittyä. Tämän upean tuotteen ainutlaatuinen koostumus sisältää hedelmäentsyymejä ja -uutteita, jotka yhdessä kirkastavat ja kosteuttavat ihoa, vähentävät tummia läiskiä ja uudistavat ihosoluja. Tämä kuorintavoide on helppo ottaa osaksi päivittäisiä kauneudenhoitorutiineja. Jos ihosi siis kaipaa hellävaraista, luonnollista tukea, Microderm Facial Exfoliator voi auttaa sinua saavuttamaan ansaitsemasi energisen, tasaisen ihon!

Miten tuote toimii?

Microderm Facial Exfoliator sisältää pieniä, kuorivia rakeita. Tuote hierotaan kostealle iholle ja pestään pois, jolloin jolloin kuolleet ihosolut huuhtoutuvat ihosi pinnalta, ja ihosi jää raikkaaksi, energiseksi ja nuorekkaaksi – sekä hyväntuoksuiseksi!

Miten tuotetta käytetään?

Microderm Facial Exfoliator on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi. Poista meikit kasvoiltasi. Levitä sen jälkeen reilu määrä kuorintavoidetta kosteille kasvoille sormenpäillä tai vanulapun avulla herkkää silmänympärysihoa varoen. Hiero voidetta ihoon pyörivin liikkein 15-30 sekunnin ajan, jonka jälkeen huuhtele kasvot haalealla vedellä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään tuotetta 2-3 kertaa viikossa.

Miten voin hankkia tuotteen?

Tuotteen tilaaminen ShytoBuysta ei voisi olla helpompaa – tarjoamme lukuisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja, ja toimitamme kaikki tuotteet huomaamattomasti pakattuina. Lisää tuote ostoskoriin ja aloita tilaaminen!


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(1)
4 Tähteä
(1)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)
ERINOMAINEN 4.5

90% pohjautuen 2 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Tämä on auttanut minua sitkeiden finnien pois karkottamisessa. Hyvä tuote!

  B Bettina

 • Loistava!!!! 5 tähteä

  SO Sofia O.

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.