Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Microderm Facial Exfoliator 120ml | Kirkastava kuorintavoide kasvoille

Skinception

32.95€

Näytä lisää

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Ankarille sääolosuhteille ja monien ihotuotteiden sisältämille haitallisille kemikaaleille altistuminen voi vaurioittaa ihoasi ja johtaa lopulta ihosairauksiin tai ihon muuttumiseen sameaksi ja elottomaksi. Microderm Facial Exfoliator poistaa kuolleita ihosoluja, jotta niiden alla oleva terve iho ja luonnollinen kauneutesi pääsevät esiin!

  • Luonnollinen kuorintavoide, ei sisällä haitallisia kemikaaleja
  • Sopii kaikille ihotyypeille
  • Poistaa kuolleita ihosoluja paljastaen raikkaamman, terveemmän ihon
  • Hurmaava appelsiinin tuoksu

Välty kalliilta, kivuliaalta ja tarpeettomalta kemialliselta kuorinnalta käyttämällä Microderm Facial Exfoliatoria, joka tarjoaa samanlaisia tuloksia ilman epämiellyttäviä toimenpiteitä. Tämä upea ja tehokas tuote tuoksuu ihastuttavalle appelsiinille ja sisältää huolellisesti valittuja ainesosia, jotka yhdessä hoitavat ihoasi tehden siitä raikkaamman, energisemman ja virheettömämmän!

Lue lisää
Koko: 177 ml

Mitä kuorintavoide on?

Kuorintavoide avaa ihohuokosia ja poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia ihon pinnalta, jotta uudet ihokerrokset pääsevät esiin ja ihosi näyttää energisemmältä. Iho altistuu jatkuvasti ankarille sääolosuhteille, saasteille ja kosmetiikkatuotteille, jotka voivat tukkia ihohuokosia ja tehdä ihosta samean ja elottoman. Kehon luonnollinen uusiutumisprosessi hidastuu ikääntymisen myötä, ja iho muuttuu väsyneemmän näköiseksi, joskus jopa hilseileväksi. Kuorintavoiteet saavat ihosi näyttämään raikkaammalta ja nuoremmalta ja päästävät luonnollisen hehkusi taas valloilleen!

Miten Microderm Facial Exfoliator voi auttaa minua?

Microderm Facial Exfoliator tarjoaa samanlaisia tuloksia kuin kemiallinen kuorinta, mutta ilman kipua, epämukavuuden tunnetta tai ylimääräisiä kustannuksia, joita sellaisiin toimenpiteisiin voi liittyä. Tämän upean tuotteen ainutlaatuinen koostumus sisältää hedelmäentsyymejä ja -uutteita, jotka yhdessä kirkastavat ja kosteuttavat ihoa, vähentävät tummia läiskiä ja uudistavat ihosoluja. Tämä kuorintavoide on helppo ottaa osaksi päivittäisiä kauneudenhoitorutiineja. Jos ihosi siis kaipaa hellävaraista, luonnollista tukea, Microderm Facial Exfoliator voi auttaa sinua saavuttamaan ansaitsemasi energisen, tasaisen ihon!

Miten tuote toimii?

Microderm Facial Exfoliator sisältää pieniä, kuorivia rakeita. Tuote hierotaan kostealle iholle ja pestään pois, jolloin jolloin kuolleet ihosolut huuhtoutuvat ihosi pinnalta, ja ihosi jää raikkaaksi, energiseksi ja nuorekkaaksi – sekä hyväntuoksuiseksi!

Miten tuotetta käytetään?

Microderm Facial Exfoliator on suunniteltu erittäin helppokäyttöiseksi. Poista meikit kasvoiltasi. Levitä sen jälkeen reilu määrä kuorintavoidetta kosteille kasvoille sormenpäillä tai vanulapun avulla herkkää silmänympärysihoa varoen. Hiero voidetta ihoon pyörivin liikkein 15-30 sekunnin ajan, jonka jälkeen huuhtele kasvot haalealla vedellä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään tuotetta 2-3 kertaa viikossa.

Miten voin hankkia tuotteen?

Tuotteen tilaaminen ShytoBuysta ei voisi olla helpompaa – tarjoamme lukuisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja, ja toimitamme kaikki tuotteet huomaamattomasti pakattuina. Lisää tuote ostoskoriin ja aloita tilaaminen!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (90% pohjautuen 2 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.74% pohjautuen 219 )

  • * Tämä on auttanut minua sitkeiden finnien pois karkottamisessa. Hyvä tuote!
  • * Loistava!!!! 5 tähteä
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi