Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Kollagen Intensive Collagen Renewal For Ageless Skin Voide 60ml Voide | Kollageenia uudistava kasvovoide ryppyjä vastaan

Tuotemerkki Skinception

49.95€

Näytä lisää

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Suojaa ihoasi ikääntymisen merkkejä vastaan tällä Skinception Kollagen Intensiv kollageenia uudistavalla kasvovoiteella. Kun iho ikääntyy, se luonnollisesti menettää kollageenia, mitä se tarvitsee pysyäkseen nuorekkaan ja eloisan näköisenä. Tämä ainutlaatuinen ryppyvoide lisää ihon kollageenitasoa auttaen vähentämään juonteita ja ryppyjä, antaen luonnonkauneutesi paistaa läpi!

  • Auttaa lisäämään kollageenin tuotantoa
  • Vähentää juonteita ja ryppyjä
  • Valmistettu ylellisistä luonnollisista ainesosista
  • Ei sisällä kemikaaleja tai parabeeneja
  • Imeytyy nopeasti ja hoitaa tehokkaasti

Tutkimukset ovat osoittaneet, että yli kolme neljäsosaa naisista, jotka käyttävät ihonhoitotuotteita, tekevät niin saavuttaakseen nuorekkaamman ihon. Skinception Kollagen Intensiv kollageenia uudistavan ryppyvoiteen luonnolliset ainesosat on huolella valittu niiden ikääntymisen merkkejä ehkäisevien ominaisuuksien vuoksi, joten tämä tuote on ihanteellinen ratkaisu kaikille niille, jotka haluavat elvyttää ja virkistää ihoaan.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide
Koko: 60 ml

Mikä on kollageeni?

Kollageenia esiintyy elimistön sidekudoksissa, kuten ihossa, ja on tärkeä osa ihon terveyttä. Koska ikääntyessään keho vähitellen menettää kollageenia, vähentää se ihon kimmoisuutta luoden ikääntymisen näkymisen iholla.

Miten Skinception Kollagen Intensiv ryppyvoide voi auttaa?

Skinception Kollagen Intensiv kollageenia uudistava kasvovoide tarjoaa samanlaisia vaikutuksia kuin kollageenipistokset ja täyteaineet, mutta ilman kipua ja suuria kustannuksia, lisäten ihon luonnollista kollageenitarjontaa vähäisellä vaivalla. Vaikka muut markkinoiden anti-age tuotteet kohdistuvat ainoastaan ihon pintakerroksiin, tämän voiteen ainesosat on suunniteltu tunkeutumaan ihosoluihin syvemmällä tasolla auttaen edistämään kollageenin tuotantoa, jättäen ihon säteileväksi ja virkeäksi. Monet käyttäjät raportoivat erinomaisia tuloksia kolmen kuukauden kuluttua tämän erinomaisen hoidon aloittamisesta.

Hoida ihoasi

Paitsi, että tämä ryppyvoide auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä, se on myös tehokas kosteusvoide, pitäen ihon kosteutettuna jopa 24 tuntia. Toisin kuin monet muut kosteus- ja ryppyvoiteet, jotka sisältävät usein haitallisia parabiineja, Skinception Kollagen Intensiv -kasvovoide koostuu kokonaan luonnollisista kasvipohjaisista ainesosista, kuten Hibiscus-kukasta, vihreästä teestä ja E-vitamiinista, jotka auttavat stimuloimaan ihosoluja luonnollisesti ja turvallisesti. Tämä upea tuote on saanut jatkuvasti kiitosta tyytyväisiltä käyttäjiltään sen miellyttävän koostumuksen, nopean imeytymiskyvyn ja tehokkaiden tuloksien ansiosta - Ja sitä ei ole saatavilla kaupoista, vaan ainoastaan ShytoBuylla!

Mitä Skinception Kollagen Intensiv kollageeni kasvovoide sisältää?

Skinception Kollagen Intensiv kollageenia uudistava kasvovoide sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän luonnollisia ainesosia yhdessä peptidien kanssa, kuten syc-coll, jonka tiedetään stimuloivan kollageenin tuotantoa turvallisesti ja tehokkaasti.

Hibiscus esculentus uute - sen korkean biomimeettisen ogliopeptidi -pitoisuuden vuoksi, tämä aktiivinen ainesosa sisältää ainutlaatuisia anti-age ominaisuuksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan nuoremman näköisen ihon.

Tokoferoli
tunnetaan myös E-vitamiinina. Tämä ainesosa suojaa ihoa ympäristövahingoilta, UV-säteilyltä ja estää ennenaikaista vanhenemista ansiosta sen fantastisen tulehdusta estävien ominaisuuksien ansiosta.
Glycine Soja
tunnetaan myös soijapapuna. Tämä ainesosa on täynnä aminohappoja ja proteiineja, jotka auttavat parantamaan ja kiinteyttämään ihoa.
Retinoli
Auttaa vapauttamaan huokoset, vähentää juonteita ja tasoittaa ihoa lisäämällä solujen liikevaihdon ja parantaa kollageenin tasoa.

Millaisia tuloksia voin odottaa näkeväni?

Skinception Kollagen Intensiv kasvovoide sisältää peptidi Syn-collia, jonka on kliinisesti todistettu vähentävän juonteita. Tämän uskomattoman tuotteet tulokset puhuvat puolestaan. Kun levität voidetta kaksi kertaa päivässä kolmen kuukauden ajan, tutkimukset ovat osoittaneet uskomatonta 354 % parannusta ryppyjen vähenemisessä verrattuna lumelääkkeeseen. Samalla se on parantanut ihon tekstuuria 201 %:sti.

Ainesosat

Glyseriini (kasviperäinen), tokoferolia (antioksidantti), palmitoyyli tetrapeptidi-3, askorbyylipalmitaatti (C-vitamiini palmitaatti), retinyylipalmitaatti (A-vitamiinipalmitaatti), magnesiumia askorbyylifosfaatti (stabiloitu C-vitamiini), hydrolysoitu kiinanruusun uute, asetyyli heksapeptidi-3 & palmitoyyli oligopeptidi, hesperidiinimetyylikalkoni metyyli halcone, glysiini Soja (soija) öljyä, glukonolaktonia (maissi peräisin säilöntäaine), dipeptidi-2 & dipalmitoyyli hydroksiproliini, Cucumis sativus (kurkku) hedelmäuute, Camellia sinensis (vihreä tee) lehtiuute, Avena sativa (kaura) ytimen uute & retinoli.

Miten sitä käytetään?

Tämä tuote on suunniteltu helppokäyttöiseksi. Levitä Skinception Kollagen Intensiv kollageenia uudistavaa kasvovoidetta ihollesi kaksi kertaa päivässä, kerran aamulla ja kerran illalla.

Miten voin ostaa Skinception Kollagen Intensiv kasvovoiteen ShytoBuylta?

Skinception Kollagen Intensiv voiteen tilaaminen ShytoBuylta on helppoa, turvallista ja huomaamatonta. Tarjoamme erilaisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Sinun tarvitsee vain painaa ”Lisää ostoskoriin” -painiketta ja voit aloittaa ostamisen jo tänään!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (90% pohjautuen 4 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

  • * Tämä voide on erinomainen. Se tuoksuu hyvältä ja on miellyttävän tuntuinen. Tyttäreni osti tämän minulle ja nyt ostan itse lisää. Hinta on mielestäni sopiva laatuun nähden. Annan 5 tähteä
  • * Hyvä ryppyvoide. Tehokas
  • * Viikon käytön jälkeen näkyy jo tuloksia
  • * Ihana voide. En aio enää luopua tästä
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi