Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Dermefface FX7 Scar Reduction Therapy

15 ml Voide | Voide arpiin

Yhteenveto

Oletko kyllästynyt peittelemään arpiasi ja pohtimaan, huomaavatko muut ihmiset niitä? Arpien hoitoon tarkoitettu Skinception Dermefface FX7 saattaa olla täydellinen ratkaisu ongelmaasi! Tämä mullistavaa tuote pyrkii häivyttämään ja vähentämään arpia luonnollisesti ja sinä voit vain keskittyä nauttimaan mukavasta olostasi ilman peittäviä vaatteita tai liiallista meikkiä.

 • Häivyttää ja vaalentaa arpia
 • Sopii sekä vanhojen että uusien arpien hoitoon
 • Sisältää vain luonnollisia ainesosia
 • Suunniteltu erityisesti arpien hoitoon kotona
 • Rasvaton koostumus
 • Sopii käytettäväksi kotona aknen, palovammojen, leikkaushaavojen ja muista syistä johtuvien arpien hoitoon

Arpien häpeileminen ja peittäminen on asia, jota kenenkään ei pitäisi kokea – Skinception Dermefface FX7 on suunniteltu ratkaisuksi juuri tähän ongelmaan! Tuotteen tehokas koostumus sisältää 100% luonnollisia kasviperäisiä ainesosia, joiden kyky tasoittaa ja häivyttää arpia asteittain on kliinisesti todistettu.

 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Halal
 • Kosher

Miten arvet syntyvät?

Arven muodostuminen on osa ihon luonnollista paranemisprosessia, kun iho alkaa korjata haavojen tai palovammojen aiheuttamia vaurioita. Arvet ovat tulos kollageenin ylituotannosta, jolla keho pyrkii korjaamaan haavoja. Monet ihmiset kärsivät aknen, vesirokon, haavojen tai leikkaushaavojen aiheuttamista arvista ja tuntevat olonsa epämukavaksi näiden kauneusvirheiden vuoksi erityisesti silloin, kun arvet ovat muiden nähtävissä.

Mitä Skinception Dermefface FX7 tekee?

Skinception Dermefface FX7 sisältää lukuisia vaikuttavia ainesosia, esimerkiksi hedelmien entsyymejä, hellävaraisia kasviperäisiä ja luonnollisia ihoa kuorivia ainesosia, jotka yhdessä kehon luonnollisen 28 päivän uudistumisprosessin kanssa auttavat poistamaan kuolleita ihosoluja ja korvaamaan ne uusilla soluilla. On kliinisesti todistettu, että tämä tehokas voide auttaa vähentämään ja vaalentamaan arpia sekä kasvoilla että muualla kehossa.

Miten tuote tehoaa?

Arpien hoitoon tarkoitettu Skinception Dermefface FX7 tasoittaa, häivyttää ja vähentää arpia asteittain ja tekee niistä huomaamattomampia. Tämän arpien hoitomenetelmän tiedetään toimivan sekä uusiin että vanhoihin arpiin, sillä se tunkeutuu syvälle arpikudokseen ja tuo kuolleet solut ihon pinnalle, josta ne poistuvat ja jossa ne voidaan korvata uusilla, terveillä ihosoluilla. Hoitomenetelmä nousi otsikoihin Yhdysvaltojen Huippumalli haussa–kilpailun voittajan, Lisa D’Amaton, käytettyä tuotetta onnistuneesti kasvojen arpiensa hoitamiseen.

Arpien väheneminen

Tuotteen ainutlaatuinen koostumus on sekoitus luonnollisia ainesosia, jotka auttavat häivyttämään ja vähentämään seuraavantyyppisiä arpia:

 • Aknearvet
 • Palovammojen arvet
 • Leikkausarvet
 • Vesirokon arvet
 • Onnettomuuksista aiheutuneet arvet
 • Raskausarvet

Onko tuote turvallinen?

Skinception Dermefface FX7 arpien hoitoon on valmistettu kokonaan luonnollisista ainesosista eikä se sisällä parabeeneja. Tuotteella ei ole havaittu olevan sivuvaikutuksia. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistat ainesosaluettelon allergioiden varalta ennen tuotteen käyttöä.

Miten Skinception Dermefface FX7 -voidetta käytetään?

Tuotteen käyttö on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain levittää voidetta valitulle alueelle aamuisin ja iltaisin. Hiero voidetta ihoon hellävaraisesti kunnes se on kokonaan imeytynyt.

Miten voin ostaa Skinception Dermefface FX7 arpien hoitoon -voidetta ShytoBuysta?

Skinception Dermefface FX7:n ostaminen ShytoBuysta on turvallista, helppoa ja vaivatonta.

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(8)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

84.62% pohjautuen 12 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Mahtava tuote! Akne arvet ovat hävinneet selvästi. Nyt vain odotan, että katoaisivat kokonaan

T Tara
Verified Purchase

Toimii muihinkin ihon läiskiin kuin vain aknearpiin!!

J Jossu
Verified Purchase

Tilasin lisää. Olen ollut tyytyväinen tuloksiin

I I.H
Verified Purchase

Minulla on aikoinaan ollut aknetta selässä, mutta ei muualla. Pahin akne on jo ohi, mutta arvet jäivät. Hävettää kesäisi kulkea rannalla bikineissä. Onneksi löysin ratkaisun, joka toimi. Arvet ovat haalentuneet selvästi. Toimii siis koko kehoon.

R Roosa Lehtilä
Verified Purchase

Aknestani ei näy enää jälkeäkään. Laadukas tuote :)

I Ilona, Espoo
Verified Purchase

Tilaan uudestaankin, kiitos!

S Soile
Verified Purchase

Ensin levitin voidetta vain silloin tällöin, tuloksia ei näkynyt. Aloin käyttämään joka päivä, sillä halusin voiteesta eroon, enkä poiskaan voinut heittää. Silloin alkoi tapahtua. Arvet hälvenivät parissa viikossa todella paljon. Nyt aion ostaa tätä voidetta lisää. Muistakaa siis käyttää päivittäin!!!!

s sofia
Verified Purchase

Leikkausarpeni on kadonnut lähes näkymättömiin!!!!

S Sirpa Valtanen
Verified Purchase

Ihan ok

M Martti
Verified Purchase

Aivan uskomaton tuote. Olin positiivisesti yllättynyt sen nopeasta tehosta. Ihanaa..

R Riikka, tku

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä