• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Skinlite Device

Kasvojen ihoa elvyttävä kasvojenhoitolaite - Valoterapiaa
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Jos tavoittelet nuoremman, terveemmän näköistä ihoa, apu on lähellä! Beauty Worksin Skin Lite ihoa elvyttävä kasvohoitolaite herättää vaurioituneen ihosi uudelleen eloon. Laitteen tarjoama valoterapiahoito stimuloi ihosolujasi, lisää kollageenin ja elastiinin määrää jättäen ihosi kiinteämmäksi, tasaisemmaksi ja säteilevämmäksi. Tämä upea laite on oikotie virheettömän, nuorekkaan ja hehkuvan ihon saavuttamiseen, ja sinun luonnollinen kauneutesi pääsee taas valloilleen!

 • Auttaa vähentämään aknea, arpia, ryppyjä ja hienoja uurteita
 • Tuotteen anti-ageing -ominaisuudet pehmentävät ikääntyvää ihoa
 • Vähentää ruusufinnien merkkejä sekä rasvaisia ja kuivia ihoalueita
 • Elvyttää auringon vaurioittamaa ihoa

Skin Lite käyttää valoterapiahoitoa stimuloimaan ja kiihdyttämään kehon omia korjausmekanismeja. Tällaiseen teknologiaan on totuttu kalliissa kauneushoitoloissa, mutta Skin Liten ansiosta voit saada helpotusta vaurioituneen ihon aiheuttamiin ongelmiin mukavasti omassa kodissasi!

Miksi iho vaurioituu?

Ihovaurioiden syntyyn vaikuttavat monet tekijät. Eräs yleisimmistä vaurioiden syistä on ikääntyminen, joka aiheuttaa ryppyjä, poimuja ja hienoja juonteita. Toinen merkittävä syy on elämäntapa – auringonotto, tupakointi ja kuivuminen johtavat usein ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen. Erityisesti liiallinen auringonotto vaurioittaa ihoa. Iho on yllättävän herkkä, ja omien suojausmekanismiensa seurauksena se auringolle altistuessaan vapauttaa melaniinia, joka johtaa ihon ruskettumiseen. Rusketus voi olla mukava asia lyhyellä aikajaksolla, mutta pitkällä aikavälillä se voi aiheuttaa epätasaisuuksia ihosi värissä ja verisuonten rikkoutumista. Pitkäaikainen auringolle altistuminen voi aiheuttaa ihollesi jälkiä, kuten ryppyjä ja jopa ruusufinnejä (kasvojen värjäytyminen punaiseksi aiheutuu verisuonten rikkoutumisesta).

Mitä valoterapia on?

Valoterapiassa käytetään infrapunavaloa verenkierron kiihdyttämiseen valituilla ihoalueilla. Tällainen LED-valoterapiahoito on kivutonta ja turvallista, ja sen on kliinisesti todistettu vähentävän ihon hienoja uurteita, ryppyjä, aknea ja ruusufinnejä. Tämä hoitomuoto tunkeutuu laserhoitoa syvemmälle ihoon ja aktivoi soluja jättäen ihosi raikkaan, terveen ja nuoren näköiseksi.

Miten Skin Liten ihoa elvyttävä kasvohoitolaite toimii?

Skin Lite on oleellista neljä ominaisuutta:

 • Rentouttaa lihaksia
 • Lievittää tulehdusta
 • Lievittää kipua
 • Parantaa

Tämä laite on ihoa elvyttävä kasvohoitolaite, joka käyttää infrapunasäteilyä rauhoittamaan, puhdistamaan ja parantamaan ihoasi sekä kiihdyttämään sen verenkiertoa ikääntymisen ja auringonoton aiheuttamien ihovaurioiden korjaamiseksi. Skin Liten valoterapia kiihdyttää verenkiertoa ja lievittää ihon tulehduksia, jotta ihokudos voisi parantua.

Sininen

SInisellä on rauhittava vaikutus kehoon edistäen uusien solujen kasvua ja estäen aknea aiheuttavien bakteerien hyökkäystä.
Punainen

Punainen menee syvälle ihon kerroksiin aktivoiden kollageenia ja elastiinia. Se voi myös edistää nuorekkaampaan ihoon parantaen ihon sävyä ja vähentäen juonteita ja ryppyjä.
Keltainen

Keltaisella on puhdistava vaikutus, mikä kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ja haalentaa arpia. Se voi myös auttaa akneen ja ryppyihin.
Punainen & Sininen (Lila)

Lilalla on parantava vaikutus. Se parantaa verenkiertoa ja palauttaa ihon luonnollisen tasapainon.
Sininen & Keltainen (Vihreä)

Vihreällä on tasapainottava vaikutus kehoon ja sieluun. Se voi myös vähentää tulehdusta ja turvotusta kudoksissa.
Punainen & Keltainen (Oranssi)

Oranssi lisää verenkiertoa, ravitsee soluja ja poistaa jäänteitä.

Miten käytän tuotetta?

 1. Varmista, että ihosi on täysin puhdas ja kuiva
 2. Kytke verkkovirta-adapteri laitteen takana olevaan pistokkeeseen.
 3. Avaa laite painamalla valkoista painiketta laitteen etuosassa, ja nosta laitteen kansi.
 4. Kytke laite päälle painamalla virtapainiketta.
 5. Laite päästää äänimerkin, kun se on kytketty päälle.
 6. Ensisijaiset värit ja voimakkuudet on säädetty näytölle valmiiksi.
 7. Ensisijaiset värit ovat sininen, keltainen ja punainen. Toissijaiset värit ovat lila (punainen ja sininen), vihreä (sininen ja keltainen), oranssi (punainen ja keltainen), kaikkien värien yhdistelmä (sininen, keltainen ja punainen).
 8. Valitse haluamasi väri tai värien yhdistelmä (värien tuomat hoidot on kuvailtu yllä olevissa kuvissa) painamalla väripainikkeita. Laite päästää äänimerkin joka painalluksella.
 9. Kun olet valinnut värin, säädä voimakkuus painamalla virtanapin ylä- ja alapuolella olevia nuolinäppäimiä.
 10. Aloittaaksesi hoidon, paina ”Start/pause”-painiketta virtanäppäimen oikealla puolella. Kuulet äänimerkin, ja valot syttyvät kädessä pidettävään yksikköön.
 11. Liu’uta Skin Lite laitteen linssiä hellävaraisesti ihosi pinnalla. Voit myös liittää mukana tulevan muovirenkaan linssin ympärille saadaksesi ihanteellisen etäisyyden ihoosi. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.
 12. Skin Lite laite on säädetty automaattisesti kestämään 15 minuuttia.
 13. Hoito voidaan keskeyttää koska tahansa painamalla play/pause -näppäintä. Laitteen valot sammuvat ja näytön kello alkaa vilkkua. Jatkaaksesi hoitoa, paina play/pause -näppäintä uudestaan.
 14. Jos haluat lopettaa hoidon, voit koska tahansa painaa stop-näppäintä virtanäppäimen vasemmalta puolelta. Valot sammuvat ja näyttö nollautuu.
 15. Skin Lite sisältää automaattisen virrankatkaisun, joka sammuttaa laitteen 5 minuutin kuluttua hoidon lopettamisesta, jolloin virta on kytkettävä uudelleen, jos haluaa aloittaa uuden hoidon.
 16. Kun olet lopettanut hoidon, sammuta laite painamalla virtanäppäintä ja irrota laite verkkovirrasta.
 17. Kun laite on varastoitu turvallisesti, levitä kasvoillesi pieni määrä rauhoittavaa kosteusvoidetta.

Kun käytät laitetta ensimmäistä kertaa, on suositeltavaa toistaa 15 minuutin hoito-ohjelma päivittäin. Kun olet saavuttanut näkyviä tuloksia, on suositeltavaa jatkaa laitteen käyttämistä noin kahdesti viikossa.

Laitteen puhdistaminen

Irrota laite verkkovirrasta aina ennen laitteen puhdistamista. Käytä puhdistamiseen kosteaa pyyhettä. ÄLÄ KOSKAAN upota laitetta veteen. Säilytä laitetta kuivassa, viileässä ja turvallisessa paikassa. Älä käytä puhdistamiseen kovia puhdistusaineita.

Miten tilaan tuotteen?

Tuotteen tilaaminen ShytoBuysta on helppoa, nopeaa ja huomaamatonta. Tarjoamme lukuisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Lisää tuote ostoskoriin ja aloita tilaaminen nyt!