Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

T Zone No More Oil Voide

30ml Voide | Kosteuttava voide T-alueen rasvoittumista vastaan

Skin Doctors

34.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

T-alue tarkoittaa otsan, nenän ja leuan aluetta kasvoilla. Tällä ihoalueella talineritys on erityisen voimakasta, minkä takia moni kärsii helposti rasvoittuvasta ihosta, finneistä tai muista epäpuhtauksista. Skin Doctors T-Zone No More Oil on kevyt ja parabeenivapaa voide, joka soveltuu täydellisesti rasvaisen ihon hallintaan. Tämä voide on suunniteltu sitomaan itseensä T-alueelle muodostuvaa rasvaa ja auttaa näin saamaan rasvaisen ihon kuriin. Skin Doctors T-Zone No More Oil auttaa tekemään ihostasi tasaisen ja hehkuvan sekä poistaa runsaan talinerityksen aiheuttamia epäpuhtauksia.

 • Parabeenivapaa voide, joka ehkäisee T-alueen rasvoittumista
 • Kontrolloi talineritystä ja tekee ihosta mattapintaisen
 • Imee itseensä ylimääräistä talia ja saa ihon hehkumaan luonnollisesti
 • Neljä ainutlaatuista ainesosaa
 • Kosteuttaa ihoa ja ehkäisee sen öljyisyyttä
 • Kevyt voide soveltuu kaikille ihotyypeille
 • Skin Doctors-asiantuntijoiden kehittämä

Skin Doctors T-Zone No More Oil on rasvoittuvalle iholle suunniteltu luonnollinen voide, joka kontrolloi talintuotantoa kasvojen alueella ja ehkäisee suurien ihohuokosten, mustapäiden ja finnien muodostumista. Skin Doctors T-Zone No More Oil-voiteen avulla voit nauttia tänä kesänä mattapintaisesta ja sileästä ihosta!

Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide
Koko: 30 ml

Hillitse ihon talintuotantoa kasvoilla Skin Doctors T-Zone No More Oil - T-alueen voiteella

Skin Doctors T-Zone No More Oil auttaa sinua hillitsemään ihosi talintuotantoa. Tämä parabeeniton voide sisältää luonnollisia ainesosia ja auttaa sinua pääsemään eroon rasvankiillosta nenällä, otsalla ja poskilla. Skin Doctors T-Zone No More Oil-voiteen avulla saat mattapintaisen ja tasaisena hehkuvan ihon. Tämä voide on erityisesti suunniteltu T-alueelle, jolla talintuotanto on runsaampaa kuin muilla ihoalueilla.

Rasvainen iho on monille tuttu ongelma. Etenkin murrosiässä moni kärsii ylivilkkaan talirauhasen aiheuttamasta ihon rasvoittumisesta ja finnien muodostumista. Valitettavasti tämä ongelma jatkuu usein myös aikuisuuteen. Runsas talintuotanto aikuisena voi johtua monista syistä:

 • Helposti rasvoittuva iho voi olla geenien sanelemaa
 • Talirauhasen liikatoiminta rasvoittaa ihoa
 • Huono ruokavalio voi pahentaa ongelmaa
 • Kostea ja kuuma ilmasto lisäävät myös talintuotantoa
 • Ongelma pahenee, jos käytät ihotuotteita jotka eivät sovi ihotyypillesi
 • Rasvoittumisen taustalla voi olla myös hormonitoiminnan muutos

Mitä ainesosia Skin Doctors T-Zone No More Oil pitää sisällään

Skin Doctors T-Zone No More Oil on rasvoittuvalle T-alueelle tarkoitettu voide.

Skin Doctors T-Zone No More Oil on helposti rasvoittuvalle T-alueelle suunniteltu voide, joka sitoo ylimääräistä talia ja rasvaa nenän, otsan ja poskien alueelta. Se sisältää tehokkaan yhdistelmän ainesosia, jotka on erityisesti valikoitu hillitsemään talintuotantoa. Skin Doctors T-Zone-voide myös kosteuttaa ihoasi toisin kuin monet muut T-alueelle suunnatut tuotteet, joilla voi olla ihoa kuivattavia sivuvaikutuksia. Skin Doctors T-Zone-voide auttaa pitämään ihon kauniina ja pehmeänä sekä vähentää aknen, mustapäiden ja muiden epäpuhtauksien muodostumista.

Skin Doctors T-Zone No More Oil sisältää neljä vaikuttavaa ainesosaa:

Acnacidol on kuningatarhyytelöä muistuttava rasvoittumisen hillitsijä, jolla on myös antibakteerisia ominaisuuksia. Acnacidol auttaa kontrolloimaan yliaktiivista talintuotantoa.

Evermat auttaa kontrolloimaan talintuotantoa ja liiallista rasvankiiltoa iholla, jolloin se näyttää terveemmältä ja mattapintaisemmalta.

Resistem™ on ikääntymisen merkkejä ehkäisevä kasviperäinen kantasolu, joka suojelee ja puhdistaa ihosoluja. Se myös rauhoittaa kasvojen ihoa ja vähentää kasvojen punaisuutta.

Ronacare Bisabolol™ on luonnollinen kamomillauute. Sen anti-inflammatoriset ominaisuudet vähentävät ihon punaisuutta. Se sisältää myös antioksidanttisia ominaisuuksia ja ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia ihovaurioita.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.91% pohjautuen 225 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi