• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Relaxaderm Advance

30ml Voide | Ryppyjä ja juonteita siloittava voide
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Skin Doctors Relaxaderm Advance on ryppyjä vastaan taisteleva voide, jonka avulla voit saavuttaa sileämmän ihon ilman plastiikkakirurgiaa. Tehokkaan Dhermatox 63-ainesosan avulla tämä voide toimii sekä ihon pinnalla että syvissä ihokerroksissa. Voide auttaa tasoittamaan ihoa ja häivyttämään naururypyt ja muut ikävät juonteet kasvoilta!

 • Auttaa vähentämään ryppyjä ja juonteita
 • Nopeavaikutteinen koostumus toimii heti
 • Riitoisa koostumus
 • Ei ärsytä ihoa
 • Ei sisällä iholle haitallisia kemikaaleja
 • 30ml

Relaxaderm Advance edustaa läpimurtoa ryppyjen, juonteiden ja kuivan ihon hoidossa. Skin Doctors-asiantuntijoiden Australiassa kehittämä ja valmistava tuote tarjoaa ihollesi syvää hoitoa ja auttaa sinua pääsemään eroon ajan tuomista rypyistä ja juonteista. Voit löytää uudelleen kimmoisan, sileän ja silkkisen ihosi!

Mikä on Skin Doctors Relaxaderm Advance ryppyvoide?

Ihon kuntoon vaikuttavat ajan kulumisen ja ulkoisten ärsykkeiden, kuten UV-säteilyn, lämpötilavaihteluiden ja ilmansaasteiden lisäksi myös kasvojen ilmeet. Nauru, otsan kurtistaminen ja kulmakarvojen nostelu voivat kaikki voimistaa kasvojen juonteita. Tähän asti tehokkain tapa päästä eroon näistä juonteista on ollut plastiikkakirurgia, johon kuitenkin liittyy monenlaisia riskejä ja haittapuolia.

Skin Doctors-asiantuntijat, jotka edustavat maailman kärkeä kosmeettisessa tutkimuksessa ja tuotekehityksessä, ovat kuitenkin vihdoin löytäneet innovatiivisen uuden vaihtoehdot plastiikkakirurgialle. Relaxaderm Advance on ihovoide, joka taistelee tehokkaasti ryppyjä vastaan ilman ikäviä sivuvaikutuksia. Sen teho perustuu voimakkaaseen Dermatox 63-ainesosaan, joka yhdistelee lukuisten eri peptidien vaikutuksia tuodakseen mahdollisimman tehokkaita lopputuloksia. Relaxaderm Advance sisältää myös hyaluronihappoa, jolla on tunnettu ihoa kosteuttava ja uudistava vaikutus.

Relaxaderm Advancen mullistava anti-aging-resepti rentouttaa ihoasi ja muokkaa sitä, jolloin rypyt ja silmäpussit katoavat. Tämä ryppyvoide ravitsee ihosoluja syvällä, jolloin voit nauttia uudistuneesta ja kiinteästä ihosta. Ihosi saa takaisin entisen hehkunsa ja sävynsä!

Miten voin hyötyä Skin Doctors Relaxaderm Advance-voiteesta?

Vielä vähän aikaa sitten vaihtoehdot olivat rajalliset, jos halusit päästä eroon ihon rypyistä ja juonteista. Ainoa tehokas vaihtoehto oli kallis, aikaa vaativa ja keholle raskas plastiikkakirurgia. Kauneusleikkaukset myös usein muuttivat kasvojen ilmettä ja saivat sen vaikuttamaan “keinotekoiselta”.

Relaxaderm Advance-voiteen avulla voit sanoa hyvästit rypyille ilman kirurginveitsiä tai ruiskutushoitoja! Tämä ryppyvoide tarjoaa vihdoin keinon saada sileämpi iho edullisesti ja turvallisesti. Ihosi muuttuu sileämmäksi luonnollisesti ja säilyttää entisen ilmeensä.

 • Valtavan riittoisa kosstumus
 • Iho säilyttää luonnollisen sävynsä ja ulkonäkönsä
 • Ravitsee ja kosteuttaa ihosoluja syvävaikutteisesti
 • Auttaa häivyttämään ryppyjä ja juonteita

Miten Relaxaderm Advance toimii?

Relaxaderm Advance toimii triple-action-tavalla, jolloin sen vaikutus ihoosi on tehokkain mahdollinen. Innovatiivinen Dermatox 63-resepti perustuu SNAP-8:n ja peptidistimulanttien yhdistelmään. SNAP-8 on oktapeptidi, joka tehostaa aivojen välittäjäaineita ja vähentää lihasten supistumista, joka johtaa niin kutsuttujen naururyppyjen syntyyn.

Dermatox 63 toimii saumattomassa yhteistyössä hyaluronihapon kanssa parhaiden mahdollisten lopputulosten saavuttamiseksi. Hyaluronihappo on oleellinen osa solunulkoista matriisia, ja auttaa pitämään ihosi kosteutettuna pitkäkestoisesti. Hyaluronihappo voi myös auttaa sinua pääsemään eroon tummista renkaista silmien alla ja tehdä ihostasi kimmoisamman ja silkkisemmän.

Miten käytän ryppyvoidetta?

Levitä ryppyvoide puhtaalle ja kuivalle iholle. Levitä hoitoa tarvitseville ongelma-alueille kasvoilla ja kaulalla. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Hiero hellävaraisesti pyörivin liikkein, kunnes voide on täysin imeytynyt ihoon. Parhaiden lopputulosten saavuttamiseksi suosittelemme, että suojaat ihosi myös aurinkovoiteella, mikäli altistut UV-säteilylle ulkoillessasi.

Milloin voin nähdä muutoksia?

Relaxaderm Advance-ryppyvoide alkaa toimia heti ensimmäisten hoitokertojen aikana. Näkyvien lopputulosten saavuttamiseksi suosittelemme, että käytät tuotetta päivittäin vähintään kuukauden ajan. Pitkäaikaisen käytön aikana voit huomata ihon kunnon parantuvan ja ryppyjen sekä juonteiden haalistuvan.

Ainesosat

Relaxaderm Advance-ryppyvoide sisältää kahta vaikuttavaa ainesosaa, joiden saumaton yhteistyö uudistaa ihoasi ja saa sen hehkumaan:

 • SNAP-8 - tämä oktapeptidi on sukua botuliinille, jota käytetään tasoittamaan ryppyjä plastiikkakirurgisesti. SNAP-8 vaikuttaa kasvojen lihaksiin rentouttavasti, jolloin naururypyt ja juonteet lievenevät.
 • Hyaluronihappo - Tämä aine sisältää 1000 kertaa molekyylipainonsa verran vettä. Tehokas aine tunnetaan sen ihon kuivumista ehkäisevästä vaikutuksestaan.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

Kirjoita arvostelu
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.