Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

T Zone Cleanser Puhdistusaine

150ml Puhdistusaine | Kasvojen ja T-alueen puhdistusaine

Skin Doctors

24.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Skin Doctors Oil Control Cleanser puhdistusvoide on täydellinen apu rasvaiseen kasvojen ihoon. Tämä hellävarainen ja parabeenivapaa puhdistusaine auttaa sinua pääsemään eroon rasvaisesta T-alueen ihosta, suurentuneista ihohuokosista ja meikkipohjan läpi paistavasta rasvankiillosta. Skin Doctors Oil Control Cleanser tasapainottaa talintuotantoa ja ehkäisee ihon rasvoittumista kuivattamatta ihoa liikaa. Se on suunniteltu sekä rasvaiselle että sekaihotyypille.

 • Vähentää ihon rasvaisuutta
 • Parabeenivapaa puhdistusvoide
 • Poistaa rasvantuotannosta johtuvaa kiiltoa T-alueen iholla
 • Ainutlaatuinen Skin Doctors-resepti rasvaisen ihon hoitoon
 • Vähentää suurentuneita ihohuokosia, mustapäitä ja muita epäpuhtauksia
 • Tasapainottaa talintuotantoa kasvojen iholla
 • Sopii meikin kanssa käytettäväksi

Skin Doctors Oil Control Cleanser sopii erinomaisesti muiden Skin Doctors-ihotuotteiden kanssa käytettäväksi. Sen luonnolliset ainesosat auttavat sinua saamaan yliaktiivisen talirauhasen kuriin, jolloin ihosi rasvoittuu vähemmän. Skin Doctors Oil Control Cleanser-puhdistusvoiteen avulla ihosi pysyy koko päivän kosteutettuna ja meikkipohja mattapintaisena ilman, että T-alueen iho alkaa kiiltää!

Lue lisää
Tuotetyyppi: Puhdistusaine
Koko: 150 ml

Miksi ihoni rasvoittuu ja alkaa kiiltää?

Rasvainen iho ja kiiltävä T-alue ovat monille tuttuja ongelmia teini-iästä alkaen. Talirauhasella on tärkeä tehtävä, koska se auttaa säätelemään ruumiinlämpöä yhdessä hikirauhasten kanssa. Liiallinen talintuotanto on kuitenkin epämiellyttävää, koska se aiheuttaa ihon rasvoittumista ja epäpuhtauksien syntymistä. Helposti rasvoittuvan ihon taustalla voi olla monia tekijöitä. Teinien lisäksi se on myös monien aikuisten riesa.

 • Geenit - usein geeniperimä vaikuttaa siihen, miten vilkkaasti talirauhanen toimii. Tähän voi kuitenkin vaikuttaa oikeiden tuotteiden avulla.
 • Huono ruokavalio - Ruokavalio vaikuttaa koko kehoon, iho mukaan lukien. Jos ihollasi on taipumusta rasvoittua helposti, kannattaa välttää ruoka-aineita, jotka kiihdyttävät talirauhasen toimintaa.
 • Hormonitoiminnan muutokset - Etenkin naisilla hormonaaliset tekijät aiheuttavat ihon rasvoittumista. Murrosikä, e-pillerit tai raskaana oleminen voivat kaikki kiihdyttää ihon rasvoittumista.
 • Kuuma ja kostea sää - Kuumassa ja kosteassa ilmastossa iho alkaa automaattisesti tuottaa enemmän talia säädelläkseen ruumiinlämpöä.
 • Huonosti sopivat ihonhoitotuotteet - Monet ihmiset käyttävät vääränlaisia ihonhoitotuotteita, jotka eivät sovellu heidän ihotyypilleen. Tämä saattaa pahimmassa tapauksessa kiihdyttää talin ja finnien muodostumista.

Miten Skin Doctors Oil Control Cleanser voi auttaa?

Skin Doctors Oil Control Cleanser sisältää kahta ainesosaa, jotka vähentävät T-alueen rasvoittumista ja tasapainottavat talirauhasen toimintaa. Kasvojen T-alueella, joka tarkoittaa nenän, otsan ja poskien aluetta, talintuotanto on voimakkaampaa kuin muilla ihoalueilla. Tämän vuoksi T-alueelle syntyy finnejä ja mustapäitä erityisen herkästi.

Skin Doctors-ihotuotteet on suunniteltu erityisesti auttamaan rasvoittuvan T-alueen hoidossa. Skin Doctors Oil Control Cleanser hillitsee runsaasta talintuotannosta johtuvaa meikkipohjan läpi paistavaa rasvankiiltoa, mustapäitä, suurentuneita ihohuokosia, ihon punoitusta, tulehduksia sekä finnejä.

Mitä Skin Doctors Oil Control Cleanser sisältää ja miten sitä käytetään?

Skin Doctors Oil Control Cleanser sisältää kaksi vaikuttavaa ainesosaa, jotka auttavat hillitsemään T-alueen rasvoittumista ja tasapainottavat talirauhasen toimintaa.

 • Acnacidol on kuningatarhyytelöä muistuttava talintuotannon hillitsijä, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia.
 • Evermat auttaa kontrolloimaan talintuotantoa ja liiallisen kiiltävää ihoa, jolloin iho näyttää terveemmältä ja mattapintaiselta. Se vähentää rasvankiiltoa ja suurentuneita ihohuokosia.

Skin Doctors Oil Control Cleanser on erittäin helppokäyttöinen. Muista aina poistaa meikki ja muut ihonhoitotuotteet ennen Skin Doctors Oil Control Cleanser-puhdistusaineen levittämistä, jotta se pääsee vaikuttamaan kunnolla.

 • Pese kasvot vedellä ja levitä Skin Doctors Oil Control Cleanser-puhdistusainetta puhtaalle iholle
 • Hiero puhdistusaine ihoon pyörivin liikkein, kunnes se alkaa vaahtoutua
 • Anna puhdistusaineen vaikuttaa muutaman minuutin ajan samalla kun esimerkiksi harjaat hampaita tai laulat suihkussa
 • Huuhtele vaahto pois haalealla vedellä ja nauti rasvoittumista ehkäisevistä vaikutuksista

Kenelle Skin Doctors Oil Control Cleanser-puhdistusaine soveltuu?

Skin Doctors Oil Control Cleanser on suunniteltu ihmisille, joilla on riesana helposti rasvoittuva T-alueen iho sekä mustapäät, finnit ja muut liiallisen talintuotannon aiheuttamat epäpuhtaudet. Skin Doctors Oil Control Cleanser ja muut Skin Doctors-ihonhoitotuotteet auttavat sinua hoitamaan ihoasi hellävaraisesti ja tehokkaasti.

Voit käyttää normaalisti meikkiä Skin Doctors-tuotteiden käyttämisen jälkeen. Suosittelemme aina tarkistamaan ainesosaluettelon allergisoivien aineiden varalta. Testaa ainetta pienelle ihoalueelle ennen käyttöä. Tuote sisältää vain luonnollisia ainesosia, eikä sivuvaikutuksia ole toistaiseksi löydetty.


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (83.81% pohjautuen 226 )

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi