Instant FaceLift

30ml Seerumi | Kasvoja kohottava seerumi

Skin Doctors

42.95€

Toimituskulut
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin

Turvallinen verkkokauppa
100% aitoustakuu

Luotettavat maksutavat
Turvalliset verkkopankkimaksut

Instant FaceLift on uusi ja upea Skin Doctors -tuoteperheen ryppyvoide, joka kiinteyttää ihoa välittömästi. Nimensä mukaisesti Skin Doctors Instant FaceLift tarjoaa kasvojenkohotuksen ilman kalliita ja kivuliaita kirurgisia toimenpiteitä. Jos siis etsit tapaa vähentää kasvojesi ryppyjä ja hienoja uurteita, tämä mullistava, uusi seerumi voi olla täydellinen tuote sinulle!

  • Kasvojenkohotus ilman kalliita ja tarpeettomia kirurgisia toimenpiteitä
  • Nopeavaikutteinen koostumus kohottaa ja kiinteyttää ihoa jo viidessä minuutissa
  • Kiristää ja muotoilee ihoa välittömästi
  • Yhdistää kolme erilaista kohotus- ja kiinteytystekniikkaa
  • Antaa energiaa väsyneelle ja ikääntyvälle iholle
  • Vähentää ihon ryppyjä ja hienoja uurteita
  • Kiinteyttää ja kohottaa ihoa tehden siitä raikkaamman ja nuoremman näköisen

Skin Doctors Instant FaceLift tarjoaa välittömiä tuloksia – se kohottaa ja kiinteyttää kasvojen ihoa jo viidessä minuutissa, ja sen vaikutus kestää jopa 8 tuntia. Tämä upea tuote tarjoaa samanlaisia tuloksia kuin kasvojenkohotus, mutta ilman kivuliaita ja tarpeettomia kirurgisia toimenpiteitä. Skin Doctors Instant FaceLift toimitetaan pienessä pullossa, ja sen sisältämät ainesosat on huolellisesti valittu niiden luonnollisten kohottavien ja kiinteyttävien ominaisuuksien vuoksi.

Lue lisää
Tuotetyyppi: Seerumi
Koko: 30 ml

Mikä Skin Doctors Instant FaceLift on?

Skin Doctors Instant FaceLift on erityinen kosmeettinen hoito, joka kohottaa ja kiinteyttää ihoa välittömästi. Tämä kätevä ja tehokas tuote energisoi väsynyttä ihoa sekä vähentää sen ryppyjä ja hienoja uurteita tarjoten täysin luonnollisen kasvojenkohotuksen!

Miten Skin Doctors Instant FaceLift toimii?

Skin Doctors Instant FaceLift sisältää ainutlaatuisia ainesosia – liftensyliä, argatensulia ja easylliancea –, jotka ovat tunnettuja luonnollisista ihoa kiinteyttävistä ja kohottavista ominaisuuksistaan. Ryppyvoide toimii muodostamalla ihon pinnalle matriisin, joka kuivuessaan vähentää ihon ryppyjä ja hienoja uurteita sekä kohottaa ihoa. Sinä voit nauttia raikkaasta, nuorekkaammasta ihosta jo viidessä minuutissa!

Miksi käyttäisin Skin Doctors Instant FaceLiftiä?

Skin Doctors Instant FaceLift -ryppyvoide auttaa taistelemaan ikääntymistä, UV-säteilylle altistumista sekä ympäristön ja tupakoinnin aiheuttamia vahinkoja vastaan. Kaikki mainitut tekijät vähentävät ihon luonnollista elastisuutta ja kiinteyttä, saavat ihon roikkumaan ja rypistymään. Kaikki haluavat tietenkin näyttää mahdollisimman hyvältä, mutta monet markkinoilla olevista anti ageing -tuotteista sisältävät haitallisia kemikaaleja tai torjunta-aineita, jotka saattava vahingoittaa ihoa. Skin Doctors Instant FaceLift -ryppyvoide sisältää vain luonnollisia ainesosia, ja sinä voit nauttia nuoremmasta ihosta välittömästi ja täysin turvallisesti ilman pelkoa pitkäaikaisista haitoista!

Miten tuotetta käytetään?

Skin Doctors Instant FaceLift on kätevä ja helppokäyttöinen. Puhdista iho huolellisesti meikistä ja muista voiteista. Kuivaa iho. Ravista pulloa ennen käyttöä ja testaa tuotetta kämmeneesi. Jos tuote vaikuttaa rakeiselta, jatka ravistamista kunnes se muuttuu tasaiseksi. Annostele ryppyvoidetta kämmenellesi muutama pisara ja levitä voidetta ohut kerros kasvoillesi sormenpäiden avulla. Pidä tämän jälkeen pää pystyssä ja paikallaan. Vältä kasvojen liikuttamista, esimerkiksi hymyilyä ja puhumista. Kun ryppyvoide on kuivunut (yleensä siihen menee 2–3 minuuttia), hoito on valmis!

Miten pitkään vaikutus kestää?

Skin Doctors Instant FaceLift -voiteen nopeavaikutteinen koostumus toimii jo viidessä minuutissa, mutta se vaikuttaa jopa 8 tuntia! Parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja pitääksesi ihosi säteilevänä koko päivän käytä tuotetta ensimmäisenä aamulla ja illalla ennen nukkumaanmenoa.

Mitä ainesosia tuote sisältää?

Vesi (aqua), argania spinosa (argan) -ydinuute, sodium cocoyl, glutamate, carbomer, soy protein phthalate, acacia senegal (acacia) gum, hydrolyzed rhizobian gum, isopropyl myristate, stearic acid, glycol stearate, aminomethyl propanol, glyceryl stearate SE, glyceryl stearate, PEG-100 stearate, pentylene glycol, glycerin, sodium lactate, lactic acid, serine, urea, sorbitol, sodium chloride, allantoin, petrolatum, mineral oil, polysorbate 60, triethanolamine, dimethicone, cetyl, alcohol, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben, isobutylparaben, fragrance (parfum), disodium EDTA, citral, geraniol, hexyl cinnamaldehyde, limonene, linalool.

Miten voin hankkia Skin Doctors Instant FaceLiftin ShytoBuysta?

Voiteen tilaaminen ShytoBuysta on helppoa, kätevää ja nopeaa – tarjoamme tarpeisiisi lukuisia maksu- ja toimitusvaihtoehtoja. Lisää tuote ostoskoriin ja aloita tilaaminen!