Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat

Skin Doctors EyeCircle ™

Tuotemerkki Skin Doctors

Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

EyeCircle on Skin Doctorsin uusi ja innovatiivinen tuote tummille silmänalusille ja silmäpusseille. Tämän upean ja tehokkaan voiteen yhdeksän aktiivista ainesosaa auttavat taistelemaan ihon värivirheitä sekä hiussuonten vaurioita ja katkeamista vastaan!

 • Vaikutus kohdistuu katkenneisiin verisuoniin
 • Kätevä ja helppokäyttöinen voide
 • Valjastaa monet hyödylliset, luonnolliset hedelmäuutteet ja vitamiinit ihon hyväksi
 • Tukee ja suojelee herkkää silmänympärysihoa
Lue lisää
Tuotetyyppi: Voide
Koko: 15 ml

Mikä Skin Doctors EyeCircle -silmänympärysvoide on?

Skin Doctors EyeCircle -silmänympärysvoide on innovatiivinen, tummille silmänalusille ja silmäpusseille suunniteltu tuote. Tummat silmänaluset ja silmäpussit muodostuvat, kun kuivunut veri kertyy hiussuoniin saaden silmiä ympäröivät ihoalueet näyttämään tummemmilta. Tämä upea tuote yhdistää luonnolliset hedelmäuutteet, joiden on kliinisesti todistettu edistävän veren virtausta siten auttaen silmiä ja vähentävän silmänalusten tummumista. Skin Doctors EyeCircle -silmänympärysvoide on uskomattoman suosittu, moderni tuote, jota tuhannet ihmiset käyttävät menestyksekkäästi parantamaan silmänympärysihonsa kuntoa!

Miten nopeasti tulokset näkyvät?

Merkittävien tulosten näkyminen on käyttäjäkohtaista ja riippuu monista tekijöistä, esimerkiksi ihon kunnosta, paksuudesta sekä pH-tyypistä. Useimmat käyttäjät raportoivat kuitenkin saaneensa merkittäviä tuloksia käytettyään Skin Doctors EyeCircle -silmänympärysvoidetta 4–6 viikon ajan.

Onko tuotteella haittavaikutuksia?

Mahdollisten haittavaikutusten varalta suosittelemme testaamaan Skin Doctors EyeCircle -silmänympärysvoidetta käsivarteen ja odottamaan 24 tuntia ennen hoidon aloittamista. Jos havaitset testialueella ärsytystä, punoitusta tai ihottumaa, huuhtele alue lämpimällä vedellä ja lopeta tuotteen käyttö välittömästi. Vältä tuotteen joutumista silmiin ja suuhun. Älä käytä tuotetta rikkinäiselle tai tulehtuneelle iholle. Jos voidetta joutuu silmiin, huuhtele silmät huolellisesti lämpimällä vedellä.

Miten käytän Skin Doctors EyeCircle -silmänympärysvoidetta?

Tummille silmänalusille ja silmäpusseille tarkoitettu Skin Doctors EyeCircle -silmänympärysvoide on kätevä ja helppokäyttöinen. Levitä tuotetta sormenpäilläsi tummien silmänalusten alueelle aamuisin ja iltaisin. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi aloita voiteen levittäminen silmän sisänurkasta ja etene ulkonurkkaa kohti pienin, kevyin liikkein, kunnes voide on kokonaan imeytynyt ihoon.

Mitä ainesosia Skin Doctors EyeCircle -silmänympärysvoide sisältää?

 • Waltheria indica -uute ja hedelmähappokompleksi – luonnollisia ihon vaalentajia ja pehmentäjiä, jotka auttavat vähentämään pigmentoitumista
 • Sianpuolukkauute auttaa vähentämään silmiä ympäröivän ihon tummaa väriä
 • K-vitamiini ja arnikki ehkäisevät ihovaurioita vahvistamalla hiussuonia
 • Salisyylihappo ja retinoli piristävät herkkää ihoa
 • Hellävaraiset mutta tehokkaat kasviuutteet kosteuttavat ja hoitavat ihoa
 • Yrttiutteet stimuloivat ja edistävät verenkiertoa sekä estävät kuivuneen veren kertymistä verisuoniin

Miten tilaan tuotteen?

Skin Doctors EyeCircle -silmänympärysvoiteen tilaaminen on helppoa, turvallista ja huomaamatonta. Aloita tehokas ja turvallinen hoito tummille silmänalusille ja silmäpusseille heti ja lisää tuote ostoskoriin!


Asiakkaiden arviot tästä tuotteesta

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

Tuotearvostelut (90% pohjautuen 2 arvosteluun)

Kirjoita arvostelu. Paina tästä

Arvostelut palvelusta (87.54% pohjautuen 114 )

 • * Pari päivää käyttänyt ja silmän alusen iho on todella vaalentunut
 • * Toinen pullo menossa ja nyt käytän aina vain tarvittaessa
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi