Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

SizeGain Plus

30 kpl | Miehistä mittaa parantavat kapselit

Yhteenveto

Yksi suosituimmista miehisyyttä lisäävistä ravintolisistä, SizeGain Plus on saavuttanut kärkisijan tehokkaan ja luotettavan koostumuksen avulla ja johon miehet luottavat. Tuote on valmistettu käyttäen 5 erilaista, hienointa ainesosaa niiden miehille hyödyllisten ominaisuuksien vuoksi. SizeGain Plus ravintolisän salaisuus on sen koostumus ja kuinka se yhdistää ainesosat täydellisessä suhteessa toisiinsa, tehden tuotteesta täydellisen lisän miesten päivittäisiin rutiineihin. Miehisyyden lisäämisestä on tullut suosittua miesten keskuudessa ympäri maailman. Kehittyneiden tutkimusten ja luonnollisten ainesosien vuoksi ei ole koskaan ollut parempaa aikaa kokeilla yrttistä ravintolisää auttamaan erityisissä tarpeissa kuin nyt.

  • Luonnollinen miehisyyttä lisäävä ravintolisä
  • Tukee suorituskykyä, lisää voimaa ja kestävyyttä
  • Sis. Ginsengiä, Saw Palmettoa ja Ginkgo Bilobaa
  • Lisätty Piperiiniä paremman imeytymisen saavuttamiseksi
  • Vain 1 kapseli päivässä
  • GMP
  • ISO
  • Kliinisesti todistettu
35.96€ 39.95€ Säästät 3.99€

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin.

Kenelle SizeGain Plus on tarkoitettu?

SizeGain Plus on tarkoitettu kaikille aikuisille miehille jotka haluavat parantaa suorituskykyään ja lisätä mittaa sängyssä. Kärsit sitten alhaisesta seksuaalisuudesta tai haluat entisestään lisätä libidoasi ja kasvattaa kokoasi, on SizeGain oikea tuote sinulle. Koe uusi itseluottamus ja ole kuningas tilanteen päällä sängyssä luontaistuotteen avulla.

Miehen koko

Kun puhutaan miehen koosta, tulee se monelle miehelle mieleen ja alituinen miettiminen voi aiheuttaa sekalaisia tunteita. Lisäksi miehen koko yhdistetään viriiliyteen sekä miehisyyteen, joihin puolestaan vaikuttavat monet tekijät kuten stressi, harjoittelun puute ja intohimon puute. Jopa noin yksi viidestä miehestä kertoo ettei ole tyytyväinen omaan kokoonsa. Tämä voi valitettavasti aiheuttaa itseluottamuksen puutetta makuuhuoneen puolella ja vaikuttaa suorituskykyyn.

Onneksi miehisen viriiliyden lisäämiseen kalliiden ja kivuliaiden menetelmien rinnalle löytyy muitakin ratkaisuja. Tarjolla on myös luonnollisia menetelmiä, jotka antavat miehisyydelle lisäboostia. Muutamat mainiot esimerkit ovat esimerkiksi fyysisen harjoittelun lisääminen, riittävä uni, terveellinen ravinto sekä terve tapa kehittää omaa itsetuntoa. Lisäboostia terveellisten elämäntapojen lisäksi saat myös luonnollisesta ravintolisästä, joka auttaa lisäämään miehistä suorituskykyä.

Käyttöohjeet

Yksi SizeGain Plussan hyödyistä on sen helppokäyttöisyys. Otat vain 1 kapselin päivässä, ja sillä siisti. Riippuu sinusta itsestäsi sekä omista rutiineista, mihin aikaan päivästä haluat kapselin ottaa. Suosittelemme kuitenkin ottamaan kapselin päivittäin aina samaan aikaan veden kanssa. Jokainen pakkaus sisältää 30 kapselia ja kestää käytössä kokonaisen kuukauden (30 päivää).

SizeGain Plus kapselit - Aktiiviset ainesosat

Arginiini-alfa-ketoglutaraatti (AKG)
Arginiini-alfa-ketoglutaraatti (AKG)
Kehossa, tämä tärkeä aminohappo muuttuu Typpioksidiksi (NO) ja molekyyli jota keho tuottaa, auttaa noin 50 triljoonaa solua kommunikoimaan keskenään. Tästä johtuen typpioksidi on tärkeä keholle ja lisäksi se on laajalti tutkittu. Tutkimukset osoittavat, että sen käyttö ravintolisissä tukee fyysistä aktiivisuutta sekä mikroverenkiertoa. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää.
Ginseng
Ginseng
Tunnetaan myös nimellä Panax, Korean Ginseng tai True Ginseng. Tämä tunnettu ainesosa on saavuttanut suuren suosion miesten viriiliyttä maksimoivissa tuotteissa. Tämä johtuu siitä, että ainesosa on laajalti tutkittu luonnollisena ainesosana ja se auttaa boostaamaan viriiliyttä sekä lisäämään suorituskykyä. Lisäksi tutkimukset osoittavat sillä olevan yhteyden testosteronitasojen kanssa. Lue lisää tutkimuksesta tästä.
Saw Palmetto
Saw Palmetto
Latinankieliseltä nimeltään tunnettu Serenoa Repens, Saw Palmetto, on on Pohjois-Amerikasta kotoisin oleva palmu. Samantyyppinen kuin Ginseng, ja on hiljattain saavuttanut suuren suosion luonnollisena miesten viriiliyttä lisäävänä ainesosana miehekkyyttä boostaavissa ravintolisissä. Lisäksi monet tutkimukset osoittavat, että Saw Palmetto on yhteydessä miesten terveyteen. Klikkaa tästä lukeaksesi lisää .
Mustapippuri uute (Piperine)
Mustapippuri uute (Piperine)
Mustapippuri on tunnettu sen ainutlaatuisesta mausta ja on käytetty ruokien mausteena ympäri maailman. Mustapippurin lämpö tulee sen sisältämistä yhdisteistä, joista tärkein on Piperiini. Tämän erityisen yhdisteen sanotaan olevan hyödyllinen lisättynä ravintolisiin, sillä sen on tutkittu vaikuttavan biologiseen aktiivisuuteen. Lukeaksesi lisää, klikkaa tästä tai tästä.
image of Zinc
Ginkgo Biloba
Yksi maailman vanhimmista elävistä puulajeista. Tutkijat ovat löytäneet enemmäin kuin 40 erilaista yhdistettä Ginkgo Biloba -puusta, joka kasvaa luonnonvaraisena Kiinassa. Sen sanotaan olevan hyödyllinen keholle ja tutkimusten mukaan Gingko Biloba vaikuttaa kehon terveeseen verenkiertoon. Lukeaksesi lisää tästä tutkimuksesta, klikkaa tästä.

Täydellinen ainesosaluettelo SizeGain Plus

Aktiiviset ainesosat: Arginiini-alfa-ketoglutaraatti (AAKG), Ginseng juuri (Panax Ginseng), Saw Palmetto hedelmäuute (Serenoa repens), Mustapippuri (Piper Nigrum L.), Ginkgo Biloba Leaf Extract (Ginkgo Biloba L.)

Muut ainesosat: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Maltodextriini, Mikrokiteinen selluloosa.

Luonnollinen ravintolisä

SizeGain Plus on ensiluokkainen ravintolisä, joka koostuu luonnollisista ainesosista tehden siitä näin ollen turvallisen käyttää ilman tiedettyjä sivuvaikutuksia. Samalla tavoin kuin mitä tahansa ravintolisää käytettäessä, tarkista täydellinen ainesosaluettelo mahdollisten henkilökohtaisten allergioiden varalta ennen ensimmäistä käyttökertaa. Mikäli käytät muuta lääkitystä, konsultoi lääkäriä ennen käyttöä. Ravintolisä on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

SizeGain Plus 30 kpl | Miehistä mittaa parantavat kapselit

Tuotearvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(3)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

ERINOMAINEN

reviews 4.5

81.82% pohjautuen 10 Tuotearvostelut

Verified Purchase

Ei ainakaan vielä tehoanäy

J Jaakko G
Verified Purchase

Laadukas tuote

K Kurt F
Verified Purchase

Toimii hyvin.

S Sedu
Verified Purchase

Hyvä tuote. Toimii.

J Jukka-Pekka H
Verified Purchase

Tuote vastaa kuvausta. Puoliso on huomannut jo eron käytön jälkeen. Ja on selvästi tyytyväisempi

J Jukka-Pekka H
Verified Purchase

Ehkä ihan ok tuote. Olen vasta muutaman tabletin ottanut ja sen perusteella huono sanoa mitään.

T Teppo
Verified Purchase

Tuote toimii, kuten luvataankin :) . Ei mitään sivuvaikutuksia.

J Juha
Verified Purchase

Tehokas potenssiaine

M Matti
Verified Purchase

Näyttää vaikuttavan, mutta lyhytaikainen käyttö voidakseen sanoa varmuudella

Y Yrjö
Verified Purchase

Toimii

J Jack

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Pidät ehkä myös tästä