ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Sisäänkasvaneet karvat

Ihokarvojen höyläys eli sheivaus, tai niiden poistaminen esimerkiksi epilaattorin avulla saattaa aiheuttaa ikäviä sisäänkasvaneita karvoja. Sisäänkasvaneet karvat voivat olla paitsi epäesteettisiä, myös kipeitä tai kutisevia. Jos ihokarva kihartuu ja alkaa kasvaa ihon sisäpuolella, on tuloksena usein karvatupen tulehdus. Ikävistä näppylöistä on kuitenkin mahdollista päästä eroon, ja ennen kaikkea oikeanlaisella ihonhoidolla niiden syntymistä voidaan estää. Erilaiset tooppiset tuotteet ja voiteet toimivat sekä ennaltaehkäisevästi, että akuutissa tilanteessa näppyjen jo synnyttyä. Kukapa meistä ei tahtoisi silkinsileää säärien, bikinirajan ja kainaloiden ihoa!

Kiusalliset sisäänkasvaneet karvat ovat hyvin yleisiä, ja niitä esiintyykin useimmilla ihmisillä. Säännöllinen ihokarvojen poisto altistavat sisäänkasvaneille karvoille. Jotta voit ehkäistä hankalaa karvatuppitulehdusta kannattaa sinun käyttää ehkäiseviä hoitovoiteita. Valikoimastamme löydät tuotteet, joiden avulla vältät ikävät sisäänpäin kasvaneet karvat.

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Sisäänkasvaneet karvat ovat yleensä tulost karvojen sheivauksesta, karva kääntyy sisäänpäin ja se aiheuttaa hyvin usein karvatupen tulehduksen. Näppylät sheivauksen jälkeen voivat olla ikäviä vaikkakin ne ovat yleensä vain kosmeettinen haitta. Sisäänkasvaneista karvoista pääsee eroon, mutta parempi ratkaisu on yrittää ehkäistä niiden syntyminen. Tähän on tarjolla erilaisia voiteita ja tooppisia valmisteita. Tuotteet auttavat myös kun tilanne on akuutti ja sisäänkasvaneet karvat aiheuttavat näppyjä iholla. Vältä ikävät näpyt ja saavuta silkinsileät sääret, bikiniraja ja kainalot.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.