Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin

 Palvelemme arkipäivisin klo 11:00 to 13:00

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 59€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Silsa

Silsa eli hiivasieni on sieni-infektio, jota voi esiintyä kehon eri osissa. Tämä ihotulehdus on erittäin yleinen, ja vaikka vaiva saattaa aiheuttaa epämukavaa oloa, on sen hoitoon luotu monia erilaisia ja tehokkaita keinoja. Hiivasieni voi ilmestyä esimerkiksi kasvoihin, käsiin, hiusrajaan, päänahkaan tai kaulaan, ja monissa tapauksissa silsa on selvärajainen ihottuma, ja ihoalue kuiva sekä hilseilevä. Silsaa voi esiintyä myös nivusissa, ja kenties kaikista tunnetuin infektio on jalkasilsa. Silsa vaivaa kaikenikäisiä ihmisiä, mutta onneksi sen hoitokeinot ovat niin ikään moninaisia.

Erilaiset luonnontuotteet voivat auttaa silsan ennaltaehkäisemisessä sekä hoidossa. Erilaiset voiteet, öljyt, puhdistusaineet, saippuat sekä tooppiset valmisteet saattavat tarjota ongelmaan tehokasta apua. Tutustu valikoimaamme, ja valitse parhaat tuotteet juuri sinulle!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Silsa eli hiivasieni on verrattain yleinen ihotulehdus ja sitä voi esiintyä kehon eri osissa. Hiivasientä voi esiintyä kehon eri osissa kuten kasvoissa, käsissä, hiusrajassa, päänahassa ja kaulassa. Silsa on usein selvärajainen ihottuma alue, jossa on kuivaa ja hilseilevää ihoa. Silsaa voi esiintyä kaikenikäisillä, ongelmaa voidaan yrittää ratkaista hellävaraisesti luonnollisin keinoin. Voit löytää erilaisia voiteita, öljyjä, saippuoita sekä tooppisia valmisteita joita käytetään iholla.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.