ILMAINEN TOIMITUS YLI 69€ TILAUKSIIN
klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus yli 69€ ostoksiin
Toimitusaika 2-5 arkipäivää

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Silmäpussit

Silmänympärysiho on monen ikuinen murheenkryyni, sillä tummat silmänaluset tai silmäpussit tekevät ilmeestä helposti väsähtäneen näköisen, vaikka takana olisivatkin kunnon yöunet. Silmien kuivuminen tai valonarkuus voivat aiheuttaa silmien siristelyä, joka puolestaan johtaa ryppyjen ja harakanvarpaiden syntyyn - ja jokainen ryppy saa meidät näyttämään vanhemmalta. Silmänympärysihon hoito voi tuoda kasvoillesi välitöntä hehkua ja elinvoimaa, ja onneksi tätä varten löytyy mitä moninaisempia tuotteita. Seerumeita ja voiteita voi käyttää hoitamaan ainakin silmäpussia, tummia silmänalusia sekä ryppyjä ja uurteita. Kukapa meistä ei tahtoisi näyttää raikkaalta ja virkeältä!

Silmien terveyden sekä silmänympärysihon hyvä hoito on tärkeä asia, joka kannattaa aloittaa ajoissa - ongelmia on helpompi ennaltaehkäistä, kuin korjailla jälkeenpäin. Helppokäyttöisten hoitotuotteiden avulla voit varmistaa, että katseesi pysyy nuorekkaana ja hehkuvana!

Lue lisää

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Ei hakutuloksia
Emme valitettavasti löytäneet yhtään tuotetta käyttämilläsi suodattimilla. Ole hyvä nollaa suodattimet ja yritä rajata hakua uudelleen

Silmänympärysihon kunto vaikuttaa huimasti siihen miltä näytät, hoitamalla tätä ihoaluetta hyvin saat ilmeeseen lisää elinvoimaa, raikkautta ja nuorekkuutta. Tummat silmänaluset, rypyt, silmäpussit ja silmän alueen turvotus voivat saada sinut näyttämään helposti vanhemmalta. Silmän-alueen iholle on saatavilla monenlaisia tuotteita - voiteita löytyy muun muassa tummille silmänalusille, silmäpusseille ja silmänympäryksen rypyille. Käyttämällä näitä tuotteita saat itsellesi taas raikkaan ja energisen ilmeen.
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.