NAUTI ILMAISESTA TUOTTEESTA OSTAESSASI VÄHINTÄÄN 50€ ARVOSTA
 • klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Kuvaava kuva kategoriaan Silk'n

Silk'n

Suodattimet

Tyyppi
Hinta
48€501€
Valinnat
Tähdet
 

Silk'n tuotteiden valmistaja, Home Innovations Ltd, keskittyy laser-karvanpoistolaitteiden korkeaan laatuun, tehokkuuteen, turvallisuuteen ja kustannustehokkuuteen. Silk'n kotikäyttöiset HPL-karvanpoistolaitteet ovat viimeisintä huutoa ympäri maailman. Laitteiden avulla voit säästää useita satoja euroja saaden samoja tuloksia kuin kauneushoitoloissa. Silk'n kehittää edelleen innovatiivisia tuotteita, jotka auttavat sekä miehiä että kaikenikäisiä naisia poistamaan ei-toivotut ihokarvat pysyvästi. Yksi suurimpia laitteiden on niiden käyttömukavuus ja upea muotoilu. Uusimpiin tuotteisiin kuuluu innovatiivinen ja tyylikäs Silk'n Flash & Go. Tämä erinomainen laite voi pysyvästi poistaa ihokarvat kasvoilta ja vartalolta, ja yltää myös vaikeasti saavutettaville alueille.

Silk'n karvanpoistolaitteet tarjoavat kotona tehtävän karvanpoiston laserilla. Ne ovat erittäin helppokäyttöisiä ja tuottavat pysyviä tuloksia. Monet muut ihokarvanpoistohoidot tai -tuotteet voivat luvata hyviä tuloksia yhdessä yössä, mutta parasta Silk'n-laitteissa on se, että ne käyttävät HPL ja IPL (Home Pulse Light ja Intense Pulse Light) -tekniikoita päästäkseen kunnolla karvatuppeen vähentämään karvan kasvua.

ShytoBuylla on ollut tyytyväisiä Silk'n asiakkaita jo monta vuotta, sekä lukemattomia kertomuksia ja arviota siitä, miten merkittäviä nämä tuotteet ovat heille olleet. Laser-karvanpoisto kotona on saavuttanut paljon suosiota viime vuosina, ja kysyntä kasvaa edelleen. Silk'n HPL -karvojen poisto tuotteet tekevät sen, mitä lupaavat - silkkisen ja pysyvästi karvattomat jalat kertamaksulla!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.