Palvelemme arkipäivisin klo 10.30am to 12.30pm

klarna

Luotettavat maksutavat
Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin
Luotettavat ja nopeat toimitustavat

Asiakkaan tietoturva
Tietosi ovat meillä turvassa

Silk'n

Silk'n

Suodattimet

Tyyppi

Hinta

279.00€ 500.00€

Valinnat

Tähdet

Kaikki tuoteryhmän tuotteet

Silk'n tuotteiden valmistaja, Home Innovations Ltd, keskittyy laser-karvanpoistolaitteiden korkeaan laatuun, tehokkuuteen, turvallisuuteen ja kustannustehokkuuteen. Silk'n kotikäyttöiset HPL-karvanpoistolaitteet ovat viimeisintä huutoa ympäri maailman. Laitteiden avulla voit säästää useita satoja euroja saaden samoja tuloksia kuin kauneushoitoloissa. Silk'n kehittää edelleen innovatiivisia tuotteita, jotka auttavat sekä miehiä että kaikenikäisiä naisia poistamaan ei-toivotut ihokarvat pysyvästi. Yksi suurimpia laitteiden on niiden käyttömukavuus ja upea muotoilu. Uusimpiin tuotteisiin kuuluu innovatiivinen ja tyylikäs Silk'n Flash & Go. Tämä erinomainen laite voi pysyvästi poistaa ihokarvat kasvoilta ja vartalolta, ja yltää myös vaikeasti saavutettaville alueille.

Silk'n karvanpoistolaitteet tarjoavat kotona tehtävän karvanpoiston laserilla. Ne ovat erittäin helppokäyttöisiä ja tuottavat pysyviä tuloksia. Monet muut ihokarvanpoistohoidot tai -tuotteet voivat luvata hyviä tuloksia yhdessä yössä, mutta parasta Silk'n-laitteissa on se, että ne käyttävät HPL ja IPL (Home Pulse Light ja Intense Pulse Light) -tekniikoita päästäkseen kunnolla karvatuppeen vähentämään karvan kasvua.

ShytoBuylla on ollut tyytyväisiä Silk'n asiakkaita jo monta vuotta, sekä lukemattomia kertomuksia ja arviota siitä, miten merkittäviä nämä tuotteet ovat heille olleet. Laser-karvanpoisto kotona on saavuttanut paljon suosiota viime vuosina, ja kysyntä kasvaa edelleen. Silk'n HPL -karvojen poisto tuotteet tekevät sen, mitä lupaavat - silkkisen ja pysyvästi karvattomat jalat kertamaksulla!

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.