Palvelemme arkipäivisin klo 11 - 17

09 424 51705 Online Chat
Kuvaava kuva kategoriaan Silk'n

Silk'n

Suodattimet

Tyyppi
Hinta
10€500€
Valinnat
Tähdet
 
Lajittele

Silk'n tuotteiden valmistaja, Home Innovations Ltd, keskittyy laser-karvanpoistolaitteiden korkeaan laatuun, tehokkuuteen, turvallisuuteen ja kustannustehokkuuteen. Silk'n kotikäyttöiset HPL-karvanpoistolaitteet ovat viimeisintä huutoa ympäri maailman. Laitteiden avulla voit säästää useita satoja euroja saaden samoja tuloksia kuin kauneushoitoloissa. Silk'n kehittää edelleen innovatiivisia tuotteita, jotka auttavat sekä miehiä että kaikenikäisiä naisia poistamaan ei-toivotut ihokarvat pysyvästi. Yksi suurimpia laitteiden on niiden käyttömukavuus ja upea muotoilu. Uusimpiin tuotteisiin kuuluu innovatiivinen ja tyylikäs Silk'n Flash & Go. Tämä erinomainen laite voi pysyvästi poistaa ihokarvat kasvoilta ja vartalolta, ja yltää myös vaikeasti saavutettaville alueille.

Silk'n karvanpoistolaitteet tarjoavat kotona tehtävän karvanpoiston laserilla. Ne ovat erittäin helppokäyttöisiä ja tuottavat pysyviä tuloksia. Monet muut ihokarvanpoistohoidot tai -tuotteet voivat luvata hyviä tuloksia yhdessä yössä, mutta parasta Silk'n-laitteissa on se, että ne käyttävät HPL ja IPL (Home Pulse Light ja Intense Pulse Light) -tekniikoita päästäkseen kunnolla karvatuppeen vähentämään karvan kasvua.

ShytoBuylla on ollut tyytyväisiä Silk'n asiakkaita jo monta vuotta, sekä lukemattomia kertomuksia ja arviota siitä, miten merkittäviä nämä tuotteet ovat heille olleet. Laser-karvanpoisto kotona on saavuttanut paljon suosiota viime vuosina, ja kysyntä kasvaa edelleen. Silk'n HPL -karvojen poisto tuotteet tekevät sen, mitä lupaavat - silkkisen ja pysyvästi karvattomat jalat kertamaksulla!

Glide 50 000 Glide 150 000 Glide Xpress 300 000 Flash&Go Lux 245k
129.00 € Loppuunmyyty 197.00 € Loppuunmyyty
Hoitoalueet Pienet ja herkät alueet
Keskisuuret alueet
Pienet ja herkät alueet
Keskisuuret alueet
Pienet ja herkät alueet
Koko keho
Pienet ja herkät alueet
Keskisuuret alueet
Teknologia Home Pulsed Light (HPL) & Liukutoiminto Home Pulsed Light (HPL) & Liukutoiminto Home Pulsed Light (HPL) & Liukutoiminto Home Pulsed Light (HPL) & Liukutoiminto
Käsiteltävä pinta-ala (cm²) 3 cm² 3 cm² 3 cm² 4 cm²
Mahdollisuus ostaa lisää impulsseja Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Pienten alueiden käsittelyaika (ylähuuli, kainalo, bikiniraja) 2-6 minuuttia 1-7 minuuttia 1-5 minuuttia 1-7 minuuttia
Laajojen alueiden käsittelyaika (jalat, selkä, rinta ja vatsa) 15-45 minuuttia 15-35 minuuttia 10-20 minuuttia 15-35 minuuttia
Lue Lisää Ei saatavilla Lue Lisää Ei saatavilla
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Tilaa uutiskirjeemme
Saat parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi