• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Silk’n Jewel XL

Pysyvä valoimpulssi karvanpoisto
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Silk’n Jewel XL -ihokarvanpoistolaitteessa kohtaavat HPL™-teknologia, hienostunut muotoilu ja käyttömukavuus toisensa, joten se on ihanteellinen väline ihokarvojen pysyvään poistamiseen turvallisesti kotioloissa. Mahdollisimman helppokäyttöiseksi suunniteltu, Touch & Glide -teknologian ja ihonvärisensorin avulla toimiva laite tekevät koko homman puolestasi. Laite tarjoaa jopa 150 000 valoimpulssia, joten se on erittäin pitkäikäinen ja ainoa karvanpoistolaite, jota haluat enää käyttää.

 • Patentoitu HPL™-teknologia sopii turvalliseen kotikäyttöön
 • Jopa 150 000 valoimpulssia
 • Helppokäyttöinen Touch & Glide -teknologia
 • 5 energia-asetusta & sisäänrakennettu ihonvärisensori
 • Sopii myös tummempi-ihoisille miehille ja naisille
 • Voidaan käyttää kasvoilla ja koko vartalolla
 • 2 vuoden takuu

Silk’n Jewel XL -laitteen ainutlaatuisuus perustuu vallankumouksellisen teknologian ja hienostuneen ulkonäön lisäksi myös helppokäyttöisyyteen ja edulliseen hintaan. Yksittäinen hoitokerta yhdelle kehon alueelle maksaa ammattilaisella noin 35€-255€ ja useimmat tarvitsevat noin 6 hoitokertaa, joten karvanpoisto tulee helposti kalliiksi. Silk’n Jewel XL hoitaa monta käsittelykertaa koko kehon alueella, vaikka maksat IPL-hoidon hinnan vain kerran. Sen lisäksi voit tehdä karvanpoiston helposti ja mukavasti itse kotonasi!

Silk’n Jewel XL -ihokarvanpoistolaitteen ominaisuudet

 • Kliinisesti testattu ja patentoitu HPL™-teknologia
 • Touch & Glide -teknologia
 • Sopii kasvoille ja koko vartalolle
 • 150 000 valoimpulssia
 • Pitkäikäinen - et joudu vaihtamaan sensoria tai valopäätä
 • 5 energia-asetusta
 • Säädettävä nopeus
 • Sisäänrakennettu ihonvärisensori
 • Voidaan käyttää auringonoton jälkeen (energia-asetus 1)
 • Laite kytketään verkkovirtaan, ei vaadi lataamista
 • Käsittelyalue 3 cm²
 • 2 vuoden takuu

Patentoitu HPL™-teknologia

HPL™ (Home Pulsed Light™) on käytössä vain Silk’n-valmistajalla, ja se on kotikäyttöön sopiva versio IPL (Intense Pulsed Light) -teknologiasta, jota käytetään ihokarvojen pysyvään poistamiseen valoimpulssien avulla. Teknologia perustuu 15 vuoden kokemukseen IPL-teknologiasta ja teoriaan selektiivisestä fototermolyysistä. Se toimii lähettämällä laajan spektrin optista energiaa, jonka ihokarvojen tumma pigmentti, melamiini, imee itseensä. Energia muuttuu näin lämmöksi, joka tuhoaa karvatupen niin, ettei karva voi enää kasvaa takaisin.

Nokkelaa Silk’n Jewel XL -laitteen HPL™-teknologiassa on se, että se toimii alhaisella energiatasolla, mutta pääsee korkeisiin energiapiikkeihin. Siksi se on erityisen tehokas ja samalla turvallinen kotikäytössä. Nopeiden impulssien siirtäessä optista energiaa, vaikutus ei ulotu ympäröiviin kudoksiin, kuten laserhoidon tai IPL-hoidon yhteydessä voi käydä. Näin iho ärtyy vähemmän, joten viilentämistä esimerkiksi geelillä tai valolaitteella ei tarvita. Siksi se on erittäin miellyttävä, edistynyt ja turvallinen keino pysyvään karvanpoistoon kotona.

5 energia-asetusta

Innovatiivisessa laitteessa on 5 tehokkuusasetusta, jotka säätelevät HPL™-välähdysten tiheyttä. Laite käyttää eri nopeuksia eri asetuksilla, joten voit helposti valita ihotyypillesi ja ihokarvojesi värille sopivat impulssit. Taso 1 on nopein ja lähettää yhden impulssin sekunnissa. Se sopii parhaiten tummemmille ihotyypeille tai juuri auringossa olleelle iholle. Taso 5 on hitain, mutta tehokkain. Se lähettää yhden impulssin 3,5 sekunnissa ja sopii parhaiten vaaleille ihotyypeille. Sen karvanpoistotulos on yleensä paras, koska välähdys vaikuttaa karvatupessa pidempään.

Sisäänrakennettu ihonvärisensori

Eräs yleisimmistä pysyvään karvanpoistoon tarkoitettuja laitteita koskevista huolista ja kysymyksistä on, toimiiko laite erityyppisten karvojen ja ihonvärien hoidossa. Monet ovat myös huolissaan siitä, vaikuttavatko eri ihoalueiden värierot esimerkiksi ruskettumisen vuoksi lopputulokseen. Silk’n on tietoinen tästä huolesta, ja siksi sen kehittämät laitteet sopivat niin erityyppisiin käyttötarkoituksiin kuin mahdollista. Silk’n Jewel XL -laitteessa on sisällä ihonvärisensori, joka automaattisesti tarkistaa ihon värin ja tunnistaa siihen tarvittavat valoimpulssit. Jos iho on liian tumma valitulle asetukselle, laite ei lähetä valoimpulsseja ennen kuin vaihdat asetuksen matalammalle tasolle. Näin laitteen käyttö on täysin turvallista. Laitteessa on myös suojamekanismi: Silk’n Jewel XL lähettää valoimpulssin vain, jos se on suorassa kosketuksessa ihoon, koska tällöin se ei voi osoittaa ilmaan (tai silmiisi) ja aiheuttaa vahinkoa.

Touch & Glide -teknologia

Helppokäyttöisyyden maksimoimiseksi Silk’n Jewel XL -ihokarvanpoistolaitteessa on vain yksi painike. Tämä saattaa kuulostaa liian yksinkertaiselta, mutta laite tekee kaiken työn ihonvärin tunnistamisesta impulssien lähettämiseen puolestasi, joten enempää ei tarvita! Fiksun suunnittelun ansiosta et joudu enää hukkaamaan aikaa ja energiaa nappuloiden paineluun valoimpulssien aikaansaamiseksi. Asetat vain yksinkertaisesti laitteen ihoa vasten, ja se alkaa automaattisesti lähettää valoimpulsseja. Joudut käyttämään painiketta vain kytkeäksesi laitteen päälle ja säätääksesi sen oikealle energia-asetukselle – ja sitten oletkin valmis liu’uttamaan sitä yhdeltä kehon alueelta toiselle!

150000 valoimpulssia

Silk’n Jewel XL tarjoaa täsmälleen 150000 valoimpulssia, joten se on pitkäikäinen laite. Et joudu ostamaan lisälamppuja, kuten monien kilpailijoiden tuotteisiin, joten piilokuluista ei tarvitse huolehtia. Niinpä laite on erittäin hyvä pitkän tähtäimen investointi (varsinkin verrattuna yksittäisiin IPL-hoitokertoihin klinikoilla, joissa hintahaitari voi vaihdella välillä 35€-255€ vain yhtä kehonosaa kohden!). 150000 valoimpulssia on niin paljon, että voit käyttää laitetta monia kertoja koko kasvoille ja keholle, vaikka karvat olisivat paksujakin!

Tavallisten karvanpoistomenetelmien keskimääräinen hinta

Moisture-Lock

IPL (klinikka)
6 hoitokertaa kaikille kehonosille

Moisture-Lock

Vahaus
Keskimääräiset kulut naisen elämän aikana

Matrix Vitality

Sheivaaminen
Keskimääräiset kulut naisen elämän aikana

Follicle Strength

Silk’n Jewel XL
Kertainvestointi koko keholle

Käyttöohjeet

Valitse yllä tai pakkauksen pohjassa olevan taulukon avulla itsellesi ja käsiteltävällä ihoalueelle sopiva energia-asetus ennen ensimmäistä käyttökertaa.

 1. Kytke adapterijohto laitteeseen ja pistorasiaan.
 2. Varmista, että alueella oleva iho on sheivattu (ei vahattu tai epiloitu), puhdas, kuiva, eikä sillä ole mitään ylimääräisiä aineita.
 3. Paina laitteen painiketta. Laite käynnistyy (oletusasetuksena on energia-asetus 1) ja kuulet tuulettimen äänen. Kun valmiusvalo syttyy (tähän menee noin 1 sekunti painikkeen painamisesta), laite on käyttövalmis.
 4. Säädä energia-asetusta painamalla painiketta toistuvasti, kunnes se on halutulla tasolla.
 5. Aseta laitteen hoitava alue ihoa vasten. Kun se on kokonaan kosketuksissa ihoon, valmiusvalo alkaa vilkkua hitaasti. Laite tarkistaa nyt automaattisesti ihosi värin, ja mikäli säätämäsi asetus on oikea, se alkaa lähettää valoimpulsseja. Saatat tuntea lievää kuumotusta tai kihelmöintiä iholla.
 6. Jatka välähdyskäsittelyä tai liu’uta laitetta, kunnes olet käsitellyt koko haluamasi alueen. Jos käytät korkeaa energia-asetusta, välähdykset ovat hitaampia, joten suosittelemme käyttämään impulssitekniikkaa: työskentele riveittäin, ensin yhden impulssin loppuun käsitellen ja sitten uudelle alueelle siirtyen. Matalammilla energia-asetuksilla laite välähtelee tiheämmin, joten silloin suosittelemme liu’uttamistekniikkaa, jossa kuljetat laitetta hitaasti ja tasaisesti iholla, niin että se pysyy kosketuksissa ihoon.
 7. Kun olet valmis, kytke laite pois päältä painamalla painiketta pitkään yhtäjaksoisesti. Poista sitten adapteri pistorasiasta.

Tutustu mukana toimitettaviin käyttöohjeisiin, joista saat tarkempaa tietoa erilaisille ihokarvatyypeille vaadittavien käyttökertojen määrästä ja laitteen käytöstä yleensä.

Pakkauksen sisältö

 • Silk’n Jewel XL -ihokarvanpoistolaite
 • Adaptori
 • Puhdistusliina
 • Ohjevihko
 • Takuutodistus

Miksi tilaisit juuri meiltä?

Silk’n-tuotteet ovat niin suosittuja ja haluttuja, että monet yritykset myyvät valitettavasti epäaitoja kopioita niistä. Me olemme Silk’n-tuotteiden virallinen jälleenmyyjä, joten voit luottaa siihen, että saat aitoa tavaraa. Voit myös olla rauhallisin mielin siksi, että siinä harvinaisessa tapauksessa, että tuotteen kanssa tulee ongelmia, voimme ollaan suoraan yhteydessä valmistajaan niiden ratkaisemiseksi.

Kenelle laite ei sovi?

Älä anna laitetta lasten käsiin. Laite ei sovi raskaana oleville tai imettäville naisille eikä aikuisille, joiden henkinen tai fyysinen toimintakyky on rajoittunut tai joilla ei ole kokemusta tai tietoa laitteen oikeasta käytöstä. Älä käsittele laitteella ihoaluetta, jolla on tatuointi tai kestopigmentointi tai aktiivinen ekseema tai muita ihosairauksia. Älä käytä energia-asetuksia 2-5 ruskettuneelle iholle tai ihosi altistuttua juuri auringolle (mukaan lukien solarium). Älä anna laitteen joutua tekemisiin veden kanssa. Lisätietoa turvallisuudesta ja laitteen tehokkaasta käytöstä saat lukemalla käyttöohjeen.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(0)
4 Tähteä
(0)
3 Tähteä
(0)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(0)

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotetta!

Kirjoita arvostelu
* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.