• klarna
  Luotettavat maksutavat

  Verkkopankkimaksu tai osta nyt ja maksa myöhemmin

 • Ilmainen toimitus aina yli 50€ ostoksiin

  Luotettavat ja nopeat toimitustavat

 • Asiakkaan tietoturva

  Tietosi ovat meillä turvassa

Glide Xpress 300,000

Ihokarvanpoistolaite valoimpulssilaite IPL
Tuote ei ole enää saatavilla. Löydät korvaavat tuotteet alapuolelta.

Silk’n Glide Xpress 300.000 tarjoaa pysyvää karvanpoistoa poistaen jopa 93% karvoista sen käyttämien valoimpulssien avulla. Tämän ihokarvanpoistolaitteen kanssa voit unohtaa karvojen ajelut ja vahailun. Tämä valoimpulssilaite on tehokas ja kivuton, ja sen avulla saat kauniin, sileän ihon nopeasti ja tehokkaasti. Tämä karvanpoistolaite on terveysviranomaisten hyväksymä ja takaa turvallisen käytön ärsyttämättä silmiä tai ihoa. Yli 300 000 valoimpulssia takaavat, että Silk’n Glide Xpress on nopein pysyvää ja kivutonta karvojen poisto tarjoava laite markkinoilla.

 • Patentoitu ja kliinisesti testattu HPL™ -tekniikka pysyvään karvojen poistoon
 • Nopein HPL-karvanpoistolaite markkinoilla - koko keho alle 20 minuutissa
 • Pysyvää, turvallista ja kivutonta karvojen poistoa
 • Sopii kaikille ihotyypeille
 • Voidaan käyttää kasvoille ja vartalolle
 • Edullinen vaihtoehto laserklinikoille - samalla teholla!
 • Varustettu turva-antureilla
 • Voidaan käyttää auringonoton jälkeen
 • 2 vuoden takuu

Silk'n Glide Xpress 300.000 sopii vahvoille karvoille, ja antaa erinomaisia tuloksia mukavasti omassa kotonasi. Tämä pysyvää karvojen poistoa tarjoava valoimpulssilaite varmistaa tehokkaan ja turvallisen käyttökokemuksen. Älä käytä omaisuuksia laserklinikoilla, vaan ota käyttöösi tämä tehokas HPL ™ -tekniikkaa hyödyntävä valoimpulssilaite ja pääset eroon karvoista poistumatta kotoasi.

Mikä on Silk'n Glide Xpress 300.000?

Silk'n Glide Xpress 300.000 on uusi vallankumouksellinen epilaattori, joka hyödyntää parhainta HPL-tekniikkaa poistaen ihokarvat HPL-valoimpulsseilla. Sillä on yhteensä viisi energiatasoa, jotka määrittävät valoimpulssien nopeuden. Käytettävä energiataso riippuu ihon sävystäsi ja karvojesi väristä.

Alla olevasta kaaviosta voit nähdä itsellesi sopivimman energiatason.

Miten Silk'n Glide Xpress 300.000 toimii?

Tämä karvanpoistolaite tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan päästä pysyvästi eroon ihokarvoistasi käyttäen valoimpulssihoitoa (IPL). Fototermolyysiä ja valoimpulssia käyttäen se lämmittää ihokarvaa karvan melaniinin läpi. Tämä tappaa karvan kivuttomasti aiheuttaen sen putoamisen. Lämpö ei vaikuta karvaa ympäröivään ihokudokseen, vaan impulssivalo kohdistuu vain karvatuppeen tuoden kauniin ja kivuttoman lopputuloksen. IPL on kliinisesti testattu ja ihotautilääkäreiden hyväksymä. Silk’n Glide Xpress 300.00 on siis täysin turvallinen iholle ja ympäristölle.

Laserkarvojenpoiston ja impulssivaloa käyttävän karvojen poiston erot?

Laserkarvanpoisto on menetelmä, jota voivat käyttää vain klinikat tai ihotautilääkärit. Valopulssi toimii fototermolyysin kautta, kun taas laser lähettää yksittäisen aaltopituuden. Laserenergia on vahvempi ja voi olla jopa haitallinen iholle, jos hoito ei onnistu. Lisäksi laserhoito vaatii jäähdyttävää geeliä iholle hoidon jälkeen. Tämä ei ole tarpeen impulssivalohoidon jälkeen, sillä se ei vaikuta ihoon vaan ainoastaan karvoihin ja karvatuppeen. Lisäksi näiden välillä on hintaero. Hyvä ja kestävä lopputulos laserklinikalla saadaan yleensä 5-10 hoitokerran jälkeen, ja hinta on normaalisti 100 - 300 euroa / hoitokerta. Voit siis säästää huomattavia summia hankkimalla Silk’n Glide Xpress laitteen. Tämä valoimpulssilaite on kliinisesti testattu ja hyväksytty varmistaen, että laitetta on turvallista käyttää kotona.

Onko turvallista käyttää Silk'n Glide Xpress 300.000?

Silk'n Glide Xpress 300.000 epilaattorin käyttö ei ole millään tavalla haitallista iholle. Integroidun ihonvärisensorin ja turva-antureiden ansiosta voit rentoutua ja luottaa siihen, että laite tekee tehtävänsä ilman haittavaikutuksia. HPL-impulssikarvanpoistomenetelmä on myös kliinisesti testattu sekä FDA:n hyväksymä.

Missä ruumiinosissa voin käyttää Silk'n Glide Xpressiä?

Voit käyttää tätä pysyvää karvojen poistomenetelmää kaikkialla vartalossasi ja kasvoilla, kuten kainaloissa, jaloissa, bikinirajalla ja ylähuulessa. Sen hyödyntämä IPL-tekniikka on kivuton ja turvallinen kliinisesti testattu menetelmä.

Karvojen poisto ei ole koskaan ollut näin helppoa ja turvallista, kuin se on tänään. Laite ei vaadi suojalaseja tai jäähdytysgeeliä. Silk’n Glide Xpress on varustettu turvajärjestelmällä, joka huomaa, jos iho on liian tumma tehokkaimman valon käyttöön. Älä huoli, kaikki ihon sävyt voivat käyttää tätä IPL-laitetta kivuttomaan karvanpoistoon. Turvajärjestelmä vain tarkistaa, onko iho palanut tai onko siinä jonkinlaisia vaurioita, jolloin ei ole turvallista jatkaa hoitoja.

Opi käyttämään Silk'n Glide Xpress 300.000 -laitetta

Miten tilaan oman Silk'n Glide Xpress laitteeni ShytoBuylta?

Silk'n Glide Xpress karvanpoistolaitteen tilaaminen ShytoBuylta on erityisen helppoa, nopeaa ja turvallista. Tarjoamme lisäksi ilmaisen toimituksen koko Suomeen. Mitä siis vielä odotat? Lisää tuote ostoskoriisi, ja aloita matkasi kohti sileämpää ihoa.


Asiakkaiden antamat arvostelut

Asiakaspalautteet auttavat meitä kohentamaan palveluamme ja parantamaan tuotevalikoimaa. Lue mitä mieltä muut asiakkaat olivat tästä tuotteesta.

5 Tähteä
(6)
4 Tähteä
(2)
3 Tähteä
(1)
2 Tähteä
(0)
1 Tähti
(1)
Erittäin hyvä 4

84% pohjautuen 9 arvosteluun

Kirjoita arvostelu
 • Helppo käsitellä ja nope ja kivuton.

  A Anne-Ly trust pilot star logo next to trust pilot branding logo

 • Erittäin hyvää jälkeä tähän mennessä.

  h hanna small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Olen pohtinut tämän ostamista jo tovin, mutta nyt päätin satsata. Ei ole tarvinnut katua. Tämä laite todella saa aikaan silkkisen ihon ja tulokset säilyvät pitkään. Mahtava laite!

  M Minnariikka small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Sain tämän mieheltäni joululahjaksi. En ole vielä ehtinyt montaa kertaa kokeilemaan, mutta ihan hyvältä vaikuttaa

  ML Marianne Laine small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tämä on kyllä laatuun nähden melko edullinen. Samaan hintaan ei saa kyllä vastaavia tuloksia kosmetologilta.

  L L-M small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Erityiskiitos tälle tuotteelle siitä, että se poisti haivenet myös ylähuulelta.. ja ilman kipua :) Olen tyytyväinen

  L Linda76 small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Mulla oli aiemmin käytössä Silkn glide 150, joka sekin hyvä, mutta kun kuulin uuden xpressin tulleen markkinoille oli pakko saada omani. Tällä hoituu koko kroppa paljon nopeammin kuin 150:sellä

  R Riikka small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • nopea toimitus, kiitos. Nyt karvojen kimppuun ;)

  t tiina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tällä karvoista pääse kyllä todella nopeaan... Ei ihoärsytystä käytön jälkeen. Hyvä tuote

  O Olga small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Hoitotulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.